View Full Version : سوال: برنامه هایی که بصورت آیکون بر روی task bar قرار می گیرند و فعال هستند.
angel_692
یک شنبه 03 بهمن 1389, 12:48 عصر
سلام
من می خوام برنامه ای بنویسم که وقتی اجرا میشه پنجره ای رو نمایش نده بلکه به صورت یک برنامه فعال روی task bar بشینه و یه آیکون از برنامه که نمایش دهنده فعال بودن اون برنامه باشه رو نمایش بده ، نمی دونم که به این تیپ برنامه ها چی می گن ؟؟!! می خوام که برنامه من وقتی که فعال هست هر از گاهی از یک جدول یه فیلدی رو بخونه و بصورت یک tool tip محتوای اون فیلد رو نمایش بده . یعنی پیغام بده که رکورد جدیدی که به جدول اضافه شده فیلد مورد نظرش حاوی چه پیغامی هست.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
bootshow
سه شنبه 05 بهمن 1389, 05:22 صبح
بهتره آیکون برنامتون کنار ساعت ویندوز قرار بگیره.از CoolTray استفاده کن.
اینجا (http://www.tmssoftware.com/site/advsmoothmessagedialog.asp) هم چیزای قشنگی داره
ehsan10011
دوشنبه 24 بهمن 1390, 10:02 صبح
سلام
من می خوام برنامه ای بنویسم که وقتی اجرا میشه پنجره ای رو نمایش نده بلکه به صورت یک برنامه فعال روی task bar بشینه و یه آیکون از برنامه که نمایش دهنده فعال بودن اون برنامه باشه رو نمایش بده ، نمی دونم که به این تیپ برنامه ها چی می گن ؟؟!! می خوام که برنامه من وقتی که فعال هست هر از گاهی از یک جدول یه فیلدی رو بخونه و بصورت یک tool tip محتوای اون فیلد رو نمایش بده . یعنی پیغام بده که رکورد جدیدی که به جدول اضافه شده فیلد مورد نظرش حاوی چه پیغامی هست.
سورس یک برنامه رو براتون میگذارم امیدوارم مفید باشه
تو این برنامه بجای نمایش متن داخل خود برنامه متن مورد نظر رو قرار بدید
http://s1.picofile.com/file/7296176769/toolbar.rar.html
shobair
سه شنبه 09 اسفند 1390, 17:17 عصر
سلام
سلام
Shell_Notifyicon رو جستجو کن.
شبیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.