View Full Version : انجمنی برای Matlab
AmirPasha_vb
یک شنبه 03 بهمن 1389, 13:30 عصر
با سلام
به نظرم اگه یه بخشی هم برای MATLAB باز بشه افراد زیادی باشند که توش فعایت کنند !
من خودم مشکلات برنامه نویسیم رو اینجا حل میکنم اما برای متلب توی اینترنت سرگردونم :(
jalalx
سه شنبه 12 بهمن 1389, 12:53 عصر
عالیه، به شدت باهاتون موافقم! Matlab طیف گسترده ای از کاربردها رو شامل میشه و با تحریم شدن ایران توسط mathworks.com جای خالی همچین بخشی به وضوح دیده میشه.
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.mathworks.com/" on this server. Reference #18.de3d4d9.1296553574.bfac4f0
jalalx
جمعه 22 بهمن 1389, 08:39 صبح
مدیران محترم!
یه بله ای؟ نه ای؟ چیزی بگید دیگه!
60+ تا بازدید داشته، یکی یه حرفی نزده!!! :متعجب:
omid-vbAuto
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 23:19 عصر
من هم کاملا موافقم .همچین تالاری بسیار ضروری و مهم هست.
منصوره تهرانی
یک شنبه 02 مرداد 1390, 00:11 صبح
آره واقعا لازمه من خودم رو بهر دری زدم تا بفهمم یه دستور توی matlab چیکار میکنه
اگه بشه خیییییییییلی عالیه
hjran abdpor
یک شنبه 02 مرداد 1390, 15:47 عصر
با سلام.
باز کردن تالار جدید نیاز به مدیران جدید و باتجربه نیاز داره . به نظر من اگه کسی بتونه این قسمت را مدیریت کنه میشه به مدیران سایت اطلاع داد تا تالار مطلب به راه بیفته !!!!!!!!!!!!!
rezaricky
دوشنبه 03 مرداد 1390, 00:09 صبح
به نظر من هم به این تالار نیاز هست، متلب یک زبان برنامه نویسی هم هست و واسه خودش یه دنیاییه
syntiberium
دوشنبه 03 مرداد 1390, 02:00 صبح
همیشه برای ایجاد تالار قوانین سایت در درجه ی اول هست و تعداد کسانی که در آن موضوع حرفه ای هستند در درجه ی دوم و تعداد درخواست دهندگان در درجه ی سوم قرار داره . matlab نامرتبط با برنامه نویسی نیست پس در این سایت غیر قانونی هم نیست و در خواست دهنده هم زیاد داره اما مشکل اینجاست که چند نفر هستند که به این نرم افزار وارد هستند و حاضر هستند به سوالات درخواست دهندگان پاسخ بدهند ؟ مطمئن باشید اگر مشکل مورد دوم یعنی افراد متخصص در این ضمینه حل بشه (که بعید می دونم حل بشه) چنین تالاری هم ایجاد می شه چون ایجاد تالار هیچ کاری نداره و ایجاد محتوا و پاسخ دادن به سوالات و مدیریت تالار هست که خیلی کار داره . هر وقت چند نفر متخصص در این ضمینه که حاضر به هم کاری در این سایت باشند پیدا کردین اونوقت این بحث را ادامه بدین در غیر این صورت این تاپیک هم مثل خیلی از تاپیک های مشابه می شه spam دونی و بعد از یه مدتی هم به تاریخ می پیوندد .
oveismahmoudi
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 13:54 عصر
من یه سؤال در مورد دریافت داده از پورت سریال با مطلب داشتم
من یک سری عدد، مثلاً دما، رو با میکروکنترلر به پورت سریال می فرستم. تو هایپرترمینال هم دریافتشون می کنم. حالا می خوام این اعداد رو تو مطلب دریافت کنم که بعداً باهاشون به صورت زنده نمودار بکشم تو مطلب. منتها هر چی تلاش کردم نتونستم داده ها رو به صورت زنده دریافت کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
amirjalili
یک شنبه 13 شهریور 1390, 14:31 عصر
از کجا میدونید که متخصصش نیست. برای مثلا آقای پارچه بافیه از اساتید در متلب هستند و از اعضای سایت و اگر نام ایشون رو در گوگل همراه با متلب جستجو کنید به این موضوع پی خواهید برد.
بشدت با تشکیل این بخش موافقم.
en-keramat
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 01:36 صبح
دوستان زیادی هستند که در سایت پیرامون Matlab سوال می کنند ، بنظر من جای باشه که همه بتونن تو یه جا سوالات خودشون مطرح کنند خیلی بهتره
امیدوارم مدیران سایت به فکر ایجاد تالار برای متلب باشند
همچنین دوستای زیادی هستند که به متلب مسلط هستند و فکر نمی کنم از این جهت مشکلی باشه
en-keramat
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:46 صبح
چرا مدیران این سایت جواب نمی دن ؟ :متعجب:
رامین مرادی
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 12:51 عصر
آره منم به شدت موافق ایجاد چنین بخشی هستم و هرچه که از متلب می دونم در اختیارتون قرار می دم مدیران لطفا" نظرتون رو بگید این تایپیک و نظراتش داره خاک می خوره:متعجب:
srfarzad
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 14:56 عصر
انجمن برای MATLAB اگه ایجاد بشه ، که خیلی خوب میشه..منم موافقم
بهتره که مدیر انجمن یک نظرسنجی رو ایجاد کنه، تا با نظر همه دوستان باشه
JaVa
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 16:40 عصر
انجمن برای MATLAB اگه ایجاد بشه ، که خیلی خوب میشه..منم موافقم
بهتره که مدیر انجمن یک نظرسنجی رو ایجاد کنه، تا با نظر همه دوستان باشه
من هم به گفته این آقا یعنی یه نظر سنجی در صفحه اول سایت موافقم.
پیروز باشید.*
رامین مرادی
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 12:45 عصر
وقت حذف کردن که میشه زود حذف میشه ولی در مورد پاسخ دادن به اعضای سایت چرا اینقدر کوتا هی می شه لطفا" نظرتون رو اعلام کنید که موافق هستید یا نه فکر کنم جوابتون یا 0 یا 1 هست اینم که مشکلی نیست نظر سنجی خیلی کمکتون می کنه مدیران محترم
لطفا" جواب بدید
IamOverlord
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 18:06 عصر
به نظر من ایجاد بشه، اگه روند پیشرفت خوبی نداشت حذف شه. اگه این کار رو برای اکثر بخش های درخواستی انجام بدن، فکر کنم خوب باشه، به جز بخش هایی که از بیخ معلومه ساختشون درست نیست...
JaVa
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 20:56 عصر
من یه سئوالی از دوستانی که مدت زیادی هست که عضو این سایت هستن دارم.
این پیشنهادات رو کسی می خونه؟
اصلا از مدیران سایت کسی میاد جواب بده؟
این تایپیک با این همه استقبال که کردن کسی نمیاد(مدیران) حتی یه پست بزاره تا اعضا لااقل بدونن که این مطالب رو کسی می خونه یا نه ؟
مردونه این رسمش نیست.*
butterfly8528
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 21:29 عصر
سلام .
من هم با ایجاد این بخش موافقم ، مدیران عزیز لطفا بررسی کنید .
rooholah6
یک شنبه 14 خرداد 1391, 03:14 صبح
سلام
پیشنهاد بسیار جالبی هست ممنون
Beginner2013
یک شنبه 14 خرداد 1391, 16:43 عصر
سلام،منم موافقم
مهدی کرامتی
یک شنبه 14 خرداد 1391, 17:01 عصر
به اول تاپیک یک نظرسنجی اضافه کردم. کسانی که موافقتند نظر بدهند تا ببینیم چند نفر می شود. حداقل 50 رای موردنیاز است.
صرف اطلاع: جهت پیشبرد رای تون کاربر تکراری نسازید، لاگ کاربران تکراری بر اساس چند الگوریتم تشخیص داده شده و در سیستم ثبت می شود.
ASedJavad
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 11:25 صبح
سلام
با اینجور نظرسنجی ها اصلا موافق نیستم
باید چاره دیگه ای برا نیازسنجی اتخاذ شه
اصلا مگه چند نفر به این قسمت سر میزنن که حالا بخوان تو نظرسنجی شرکت کنن؟
شاید بهتر باشه این جور نیازسنجی ها یه جایی درج بشه که همه کاربرا ببینن
مثلا یه جایی مثل قسمت تبلیغات کلاسهای آموزشی
یا اصلا شما بیاین تعداد تاپیکهایی که با موضوع متلب ایجاد شده رو یه بررسی بکنین (چه تو بخش هوش مصنوعی، چه تو بخش c# و چه جاهای دیگه)
در ضمن به نظرم اگه قراره تالار متلب ایجاد شه، بهتره یه تالار مشترک برا متلب و فرترن و ... ایجاد شه
مهدی کرامتی
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 12:12 عصر
می توانید از کسانی که می شناسید که با Matlab کار می کنند درخواست کنید رای دهند.
iM.rEza
پنج شنبه 08 تیر 1391, 09:44 صبح
خدایی نیازه ، من خودم یه مدت دربه در دارم دنبال یه حای توپ میگردم برا آموزشش
AbbasVB
پنج شنبه 08 تیر 1391, 11:32 صبح
با سلام
من هم چند وقت پیش یه تاپیک راجع به همین مسئله ایجاد کردم ولی کسی توجهی نکرد
http://barnamenevis.org/showthread.php?332562-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8
با اینکه مطلب یه زبان برنامه نویسیه و کاربرد زیادی در مسائل ریاضی و مهندسی و.... داره
وجودش توی این سایت واقعا نیازه
mehdiht
شنبه 10 تیر 1391, 16:00 عصر
منم موافقم برنامه فوق العاده ایه
p3dram
شنبه 07 مرداد 1391, 00:31 صبح
با احترام باید عرض کنم متلب نیاز به نظرسنجی نداره.
گستردگی کاربرد متلب برکسی پوشیده نیست. حتی اگه متخصص هم نداشته باشیم با ایجاد این بخش مطمئنن افراد زیادی اینجا جذب خواهند شد.
JaVa
شنبه 07 مرداد 1391, 12:51 عصر
لطفا دوستان در نظر سنجی شرکت کنن *
MohammadGh2011
شنبه 07 مرداد 1391, 18:21 عصر
لطفا دوستان در نظر سنجی شرکت کنن *
سلام عليکم
طاعات و عباداتتان مقبول درگاه حق
دوست عزيز نظرسنجي بسته شده است.
موفق باشيد
JaVa
شنبه 07 مرداد 1391, 18:48 عصر
???????? why
بهزاد علی محمدزاده
شنبه 07 مرداد 1391, 22:04 عصر
اگر انشا الله این بخش و راه اندازی کردین ، شما اکثرتون در بخش های دیگه حضور دارین . از تجربه های بدست اومده استفاده کنید . مثلا همون اول کار بخشی رو بذارید برای معرفی منابع ( این یه مثال هست ). و طوری تنظیمش کنید که هر منبعی اعمم از وب سایت تا ویدیو و کتاب و مقاله رو بشه در اونجا معرفی کرد . عنوانش و نذارید مقالات متلب ! ... چون اونجوری محدودش می کنید به مقاله . بهتره در عنوان و یا در تاپیک صریح اعلام کنید . مقاله ، کتاب ، ویدیو ، لینک های مفید با حفظ قوانین برنامه نویس .
طوری نباشه که امروز یه کتاب و یه یکی معرفی کنید ، فردا یکی دیگه بیاد تاپیک بزنه لطفا کتاب ... دوباره همون و تکرار کنید ، مدتی بعد یکی دیگه بیاد ، بهترین کتاب در زمینه ... دوباره برید همون ها رو تکرار ... کارها رو هم دوستانه ، و دلسوزانه انجام بدیم . مثلا کتاب معرفی می کنید ، اگر خوندین و یا دارید کتاب و یه چند تا از سرفصل ها رو بنویسید . یه لینک یا یه تصویر از کتاب بذارید .
اگر قرار باشه مستقیم و یا غیر مستقیم از متلب کارها دعوت کنید و یا جذب بشند ، زمینه رو خودتون آماده کنید تا طوری نشه که بعد از یه مدت احساس کنند دارن به جای کاربران در گوگل جستجو می کنن !!! و جواب سوالهای ابتدایی شون و میدن ... اونوقت مسلما ترجیح میدن برن سراغ کارشون ، و بعد از یه مدت گلایه شروع میشه که چرا بخش متلب ( خلوت شده ... تبدیل شده به تمرینات دانشجویی ... و ... ) . از همین الان براش تدبیر کنید . از مدیران هم زمینه سازی بخواید ، اما کار رو خودتون پیش ببرید .
berkeley
پنج شنبه 04 آبان 1391, 23:29 عصر
من تازه تو سایت اومدم. وقتی وارد شدم واقعا جای خالی متلب و میپل و ... خالی بود. الان بیشتر رشته های مهندسی با اینا کار می کنن.
Desaghi
شنبه 09 دی 1391, 18:39 عصر
Matlab همونجور که از اسمش هم پیداست بیشتر برای محاسبات عددی بکار برده میشه که این مساله چندان مورد توجه مدیران سایت نیست.
msh1354
یک شنبه 01 بهمن 1391, 21:28 عصر
کتابهای کاربردی MATLAB :
http://www.elecompiran.com/library/library.aspx
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.