ورود

View Full Version : حقوق من چقدر باید باشه؟

eshpilen
یک شنبه 03 بهمن 1389, 20:40 عصر
بنده در شرکتی خصوصی کار میکنم که بیشتر اپراتوری رایانه و تایپ نامه های اداری و کار با اینترنت و اصلا تقریبا هرچیزی که با رایانه انجام میشود و یک شرکت خصوصی بدان نیاز پیدا میکند را انجام داده و میدهم. بطور مثال با فتوشاپ مهر و سربرگ شرکت و درواقع دو سه نفر و شرکت را طراحی کرده ام، با اتوکد کارهای اصلاحی روی نقشه هایی که طراحان دیگر تهیه کرده بودند انجام داده ام، و انواع کارهای ثبت نام و غیرثبت نام اینترنتی و ایمیل و غیره.
البته حجم و سنگینی و مسئولیت کارم خیلی کم است. تاجایی که میتوانم بگویم بیشتر وقت و انرژیم تاکنون در اختیار خودم بوده است و توانسته ام دو سه تا زبان برنامه نویسی را در شرکت در ظرف یک سال یاد بگیرم!!

حالا میخوام بدونم حداقل حقوق ماهانهء فردی مثل بنده باید چقدر باشد؟ از نظر قانونی و همچنین از نظر عرف و آمار واقعیت های جامعه.
البته بنده کارهای نامربوطی مثل چایی گذاشتن و تمیز کردن شرکت را هم انجام میدهم :لبخند:
چون شرکت ما خیلی کم جمعیت است و کاملا خودمانی و آشنا هستیم.
و گاهی کارهای متفرقهء دیگر حتی بیرون از شرکت.
خلاصه هرکاری که نیاز باشد و شخصا مایل باشم و بتوانم.

البته اینکه بنده تاکنون دنبال دانستن حقوق خود نبودم بخاطر راحتی کارم و حجم کم آن بوده و اختیارات و آزادی عمل زیاد و دوما بخاطر اینکه یکی از بستگان نزدیک که بوسیلهء ایشان هم وارد شرکت شدم در شرکت کار میکند و بنابراین هوای بنده را دارد و اگر جایی برای گرفتن حق بیشتری باشد، حتما بنده را مطلع کرده و تمهیدهای لازم را بکار خواهد بست.

با تشکر.

Alireza_Salehi
دوشنبه 04 بهمن 1389, 22:55 عصر
با توجه به این که وقتت دست خودته و اینقدر آزادی که سه تا زبون برنامه نویسی یاد گرفتی فکر کنم یه چیزی هم باید به شرکت بدی!
بالاخره فضای کاری و امکانات و اینترنت و اینها براتون آماده کرده اند.

جدا از شوخی مقدار حقوق بستگی به تخصص و مهارت های شما + توانایی شما در استفاده از این مهارت ها دارد.