ورود

View Full Version : غير قابل دسترسي كردن Notepad

Reza,M
سه شنبه 05 بهمن 1389, 22:39 عصر
با سلام
آيا راهي وجود دارد كه متن درون يك Notepad را قفل كرد به طوري كه مثلا كاربر نتواند متن آنرا تغيير دهد و يا اصلا نتواند بازش كند ؟

مهران رسا
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 00:19 صبح
فایل رو به حالت Read Only در بیارید . تنها راهش همینه . اگر نمیخواید محتواش مشخص بشه یه راهش اینه که پسوند فایل رو مثلاً به rar تغییر بدید و در فرصت مناسب به txt برگدونید و یا نهایتاً از برنامه های کمکی برای Encrypt کردن استفاده کنید.

Reza,M
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 14:33 عصر
فایل رو به حالت Read Only در بیارید . تنها راهش همینه . اگر نمیخواید محتواش مشخص بشه یه راهش اینه که پسوند فایل رو مثلاً به rar تغییر بدید و در فرصت مناسب به txt برگدونید و یا نهایتاً از برنامه های کمکی برای Encrypt کردن استفاده کنید.
دوست عزيز من از اين فايل در برنامه ام استفاده ميكنم و نمي خوام كه كاربر بتونه تغييرش بده !

JaguarXF
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 07:10 صبح
دوست عزيز من از اين فايل در برنامه ام استفاده ميكنم و نمي خوام كه كاربر بتونه تغييرش بده !

چه چیزی بوده که برایش به این راه حل رسیده ای؟ شاید اگر سوال اصلی رو بدانیم راه بهتری برایت پیدا کنیم

Reza,M
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 14:15 عصر
چه چیزی بوده که برایش به این راه حل رسیده ای؟ شاید اگر سوال اصلی رو بدانیم راه بهتری برایت پیدا کنیم
برنامه من در يه طالع بيني است كه فايل هاي متني زيادي دارد حال اگر كاربر اين فايل ها رو باز كند و تعييراتي دهد آن تغييرات در برنامه قابل مشاهده هستند كه از نظر من اين يك ضعف برنامه نويسي است .:متعجب: آيا راه حلي برايش داريد ؟ :متفکر:

مهران رسا
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 15:06 عصر
برنامه من در يه طالع بيني است كه فايل هاي متني زيادي دارد حال اگر كاربر اين فايل ها رو باز كند و تعييراتي دهد آن تغييرات در برنامه قابل مشاهده هستند كه از نظر من اين يك ضعف برنامه نويسي است .:متعجب: آيا راه حلي برايش داريد ؟ :متفکر:

عرض کردم که ، فایل رو Encrypt کنید و در زمان مورد نیاز اون رو به حالت اول برگردونید . ضمناً جای سوال اینجا نیست . با هر زبانی مشغول نوشتن هستید سوال رو در تالار همون زبان مطرح کنید .

JaguarXF
جمعه 08 بهمن 1389, 05:32 صبح
راه ساده تر: فایلها رو مخفی کن . hidden . مشکل: اگه show hidden files رو تیک زده باشه ...
راه بهتر: embedded resource کن فایلها رو.

JaguarXF
جمعه 08 بهمن 1389, 08:04 صبح
عرض کردم که ، فایل رو Encrypt کنید و در زمان مورد نیاز اون رو به حالت اول برگردونید . ضمناً جای سوال اینجا نیست . با هر زبانی مشغول نوشتن هستید سوال رو در تالار همون زبان مطرح کنید .

انکریپت کردنش بهش کمکی نمیکنه
توضیح که داد هدفش چیه . توی فایلهای نوت پد اومده جواب فال طرف رو نوشته . برنامه قراره اون رو بخونه نشون بده . اگر کاربر بتونه با دست اون فایل رو عوض کنه که دیگه فالش فاله! حالا انکریپت چه کمکی میکنه اینجا ؟ هییچچیی! نهایتش اینه که گند میزنه به فایله . دیگه اصلا نمیتونه همون رو هم دیکریپت کنه در برنامه

mostafa_golden
جمعه 08 بهمن 1389, 11:56 صبح

سلام

آیا دلیل خاصی دارد که از فایل متنی استفاده میکنید.؟ :متفکر:بهتر بود از دیتابیس استفاده میکردید!
با چه زبانی این برنامه را نوشته اید؟
برای رمز نگاری هم اگر شما زبان خود را بگویید امکان کمک کردن بیشتر میشود.:متفکر:

مهران رسا
جمعه 08 بهمن 1389, 15:42 عصر
كه از نظر من اين يك ضعف برنامه نويسي است
ضعف برنامه نویسی شما در اینه که برای هر فال از یک فایل txt استفاده می کنید . حداقل اگر تمایلی به استفاده از دیتابیس ندارید همه اطلاعات رو در قالبی مشخص در یک فایل بنویسید و بعد Encryptش کنید .

انکریپت کردنش بهش کمکی نمیکنه
توضیح که داد هدفش چیه . توی فایلهای نوت پد اومده جواب فال طرف رو نوشته . برنامه قراره اون رو بخونه نشون بده . اگر کاربر بتونه با دست اون فایل رو عوض کنه که دیگه فالش فاله! حالا انکریپت چه کمکی میکنه اینجا ؟ هییچچیی! نهایتش اینه که گند میزنه به فایله . دیگه اصلا نمیتونه همون رو هم دیکریپت کنه در برنامه این چه حرفیه !؟ شما فایل های برنامه بزرگی مثل فوتوشاپ رو هم دستکاری کنید خب مشخصه که روی عملکرد برنامه تاثییر داره .
کاربر میخواد از برنامه استفاده یا خرابش کنه ؟

JaguarXF
شنبه 09 بهمن 1389, 07:20 صبح
راه ساده تر: فایلها رو مخفی کن . hidden . مشکل: اگه show hidden files رو تیک زده باشه ...
راه بهتر: embedded resource کن فایلها رو.

نظرت رو نگفتی ای سوال پرسنده!؟