ورود

View Full Version : چطوری میشه یوزرهای آنلاین ویندوز سرور رو فهمید؟

mhjb
سه شنبه 01 شهریور 1384, 20:40 عصر
بدون استفاده از نرم افزار خاصی آیا کسی می‌دونه توی ویندوز سرور چه چه طوری میشه فهمید که روی فلان کامپیوتر چه یوزری لاگین کرده یا فلان یوزر بر روی کدام کامپیوتر لاگین کرده. من چند تا نرم افزار دارم که با استفاده از اونا میشه اینا رو فهمید ولی چون می‌خوام یه برنامه بنویسم که یه سری کارهای خاص انجام بده به این مطلب نیاز دارم.

Lus
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 19:28 عصر
الان چیزی به خاطرم نمیرسه ولی اون چند تا نرم افزاری رو که گفتی معرفی کن ما
هم استفاده کنیم

mhjb
جمعه 04 شهریور 1384, 16:57 عصر
بهترین اونایی که می‌فهمه الان کدوم یوزر لاگین کرده Ideal است. البته GFI LANguard هم است منتهی سرعتش پایین است. ولی خواهشا هر که چیزی به زهنش میرسه یا راهی بلده بگه.

Lus
شنبه 05 شهریور 1384, 07:36 صبح
اهان، من منظورت رو بد فهمیدم. من فکر کردم رو دامین دارین سؤال رو میپرسی ((:
رو ورک گروپ از ابزار WMI Script استفاده کنی مشکلت هله

mhjb
شنبه 05 شهریور 1384, 16:52 عصر
اولا اگه میشه در مورد WMI Script یه مقدار بیشتر توضیح بده. ثانیا منظور من همون دامین بود. یعنی من می‌خوام بدونم تو هر لحظه روی هر کدوم از کلاینت هام چه یوزی لاگین کرده. خواهشا هرکی چیزی به ذهنش میرسه بگه.

Lus
شنبه 05 شهریور 1384, 17:15 عصر
http://www.microsoft.com/technet/scriptcenter/default.mspx
i hope it will be usefull

Gladiator
شنبه 05 شهریور 1384, 21:45 عصر
ّبرنامه ای نوشتم که میتونی یک کاربر در اکتیو دایرکتوری ایجاد کنی ، حذف کنی ، اطلاعاتش رو ویرایش کنی ، جستجو کنی لیست کاربران فعال رو ببینی ، برای کاربران درون اکتیو دایرکتوری زمان استفاده مشخص کنی و غیره . در حقیقت یک اکانتینگ کامل برای شبکه محلی که اگر مایل باشی میتونم به قیمت هزار دلار بهت بفروشمش .

mhjb
یک شنبه 06 شهریور 1384, 07:51 صبح
من فقط می‌خوام بدونم چطوری می‌شه یوزرهای آنلاین و اینکه هر کدوم بر روی کدوم کلاینت لاگین کردند رو بدونم با بقیه‌اش کاری ندارم یعنی اصلا به درد کار من نمی‌خوره. ولی شما هم یه خورده همچین گران فروشید بابا ارزونتر حساب کن مشتری بشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lus
یک شنبه 06 شهریور 1384, 13:33 عصر
با چه زبانی نوشتین آقای گلادیاتور جان ؟
دلار رو دولتی حساب میکنی یا آزاد

Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 19:26 عصر
دلفی ، آزاد

mhjb
یک شنبه 06 شهریور 1384, 20:14 عصر
آقای گلادیاتور
من همچنان منتظر جواب شما هستم.

Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 21:06 عصر
من فقط می‌خوام بدونم چطوری می‌شه یوزرهای آنلاین و اینکه هر کدوم بر روی کدوم کلاینت لاگین کردند رو بدونم با بقیه‌اش کاری ندارم یعنی اصلا به درد کار من نمی‌خوره. ولی شما هم یه خورده همچین گران فروشید بابا ارزونتر حساب کن مشتری بشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

متاسفانه اینکار رو نمیتونی بدون استفاده از ابزارهای جانبی انجام بدی

mhjb
دوشنبه 07 شهریور 1384, 10:32 صبح
'گلادیاتور عزیز!
منظورت از ابزارهای جانبی چیه؟ میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی.

Gladiator
دوشنبه 07 شهریور 1384, 19:00 عصر
سلام ؛

منظورم اینه که همینطوری نمیتونی به اون چیزی که میخوای برسی ولی اگر دوست داری میتونی در اکتیو دایرکتوری اسکریپت نویسی کنی و اطلاعات مورد نیازت رو از اکتیو دایرکتوری بگیری .

این راه خیلی مناسبه ولی اگر توانایی این رو داشته باشی که اسکریپتهای مورد نیازت رو خودت بنویسی .

موفق باشی .