View Full Version : سوال: چگونگی نوشتن یک کد برای ارتباط
nsco_nsco
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 03:24 صبح
سلام دوستان
من یک سوال دارم راجب اینکه می خوام برای دی ال الم یک کد بزارم و بعد اگر در فایل اگزه اون کد به دی ال ال امد و درست بود بره و فانکشن ها رو اجرا کنه و اگر نبود برنامه رو ببنده ممنون می شم کمک کنید فانکشنهام هم به شکل زیر است با تشکر لطفا سریع پاسخ بدهید :
function SayWelcome: string;
ممنون :تشویق::لبخند::خجالت::تشویق:
Felony
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 05:34 صبح
میتونید با استفاده از تابع AllocateWindow یک پنجره مخفی به DLL تون اختصاص بدید یا یک فرم براش بسازید و Visible ش رو False کنید یا ... ، بعد با استفاده از تابع RegisterWindowsMessage یک پیغام خاص رو در ویندوز ثبت کنید و بعد با استفاده از توابع FindWindow و PostMessage یا SendMessage متن رو از فایل اجرایی به پنجره DLL یا بلعکس بفرستید .
برای اطلاعات بیشتر این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?168540-%D8%A2%D9%8A%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F) رو ببینید .
nsco_nsco
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 23:58 عصر
سلام ممنون از پاسختون ولی
فرض کنید یک دی ال ال داریم که یک سری فانکشن در درونش هست و اعمال خاصی رو انجام می دهد حالا می خوام اگر بشود از فایل اگزه که اینها رو می خواد بخوند یک کد مثلا عدد 500 برود داخل دی ال ال و اگر این عدد برابر عدد داخل دی ال ال بود اون موقع فانکشن ها رو نمایش بدهد( اجرا کند) ممنون می شوم اگر یک مثال بزنید باتشکر (( خیلی واجبه اگر میشهیک کم سریعتر)):خجالت::قلب:
Felony
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 00:12 صبح
میتونید تو DLL تون یک متغییر از نوع Boolean و به صورت سراسری تعریف کنید ، تو توابعتون با یک if چک کنید اگر مقدار متغییر True بود کارهای مورد نظر داخل روال رو انجام بدید ، یک تابع هم مثلا با نام Register تعریف کنید و توش بررسی کنید اگر پارامتر ورودی 500 بود مقدار متغییر سراسری رو True کنید ، حال تو برنامه مبداء قبل از هر کاری باید تابع Register از DLL ت رو صدا بزنی و مقدار 500 رو بهش پاس بدی تا بقیه توابع اجازه کار داشته باشن .
nsco_nsco
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 00:16 صبح
سلام دوست من
واقعیتش من زیاد با این مدل توابع کار نکردم ممنون میشوم یک مثال برنام های درج کنید با تشکر از کمکتون :قلب::تشویق:
Felony
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 00:31 صبح
سلام دوست من
واقعیتش من زیاد با این مدل توابع کار نکردم ممنون میشوم یک مثال برنام های درج کنید با تشکر از کمکتون :قلب::تشویق:
مدل خاصی نیست ! ؛
یک روش پیشنهادی بسیار ساده بود که کافیه روش چند دقیقه وقت بزارید و خودتون پیادش کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.