View Full Version : سوال: اموزش نرم افزار ارتیستر برای طراحی وب سایت
زهرا بنایی
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 11:40 صبح
ممکنه نرم افزار ارتیستر رو اموزش بدین و همچنین نرم افزار های قوی برای اینکار رو معرفی کنید؟
ravand
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 17:37 عصر
نرم افزارهایی که بیشتر توی طراحی وب ازشون استفاده میشه یکیش دریم وی ای ور هست و دیگری فرانت پیج . من با نرم افزار ویژوال اینتردو هم توی رشته ی طراحی صفحات وب آشنا شدم . این برنامه ها زیادن . بهترینشون همین دریم وی ای ور هست . ولی به نظر من هیچ چیزی مثل خود کد نویسی نمیشه، اینطوری آدم بهتر می فهمه چیکار می کنه.
hamidre13
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 18:27 عصر
من به شما پیشنهاد میدم که مستقیما کد نویسی رو یاد بگیری ، نرم افزار آرتیستر این کار رو به صورت ویژوال برات انجام میده و شما هیچ درکی از کدی که مینویسی نداری!
نرم افزارهایی که به صورت ویژوال کد نویسی رو انجام میدن معمولا مقداری کدر اضافی هم تولید مکنن که باعث میشه :اولا صفحت از حالت استاندارد خارج بشه و دوما کدت خوانا نباشه!
اگر شما کد نویسی رو یاد بگیری دیگه اصلا نرم افزار برات مهم نیست و با هر نرم افزاری میتونی کار کنی!
بهترین نرم افزار ها هم برای این کار همونطور که دوستمون اشاره کردن یکی دریم ویور و یکی اکسپرشن وب محصول مایکروسافت هست!
vimax65
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 00:58 صبح
بهترین نرم افزار دریم ویوور هست بعد کنارش از نات پد پالاس استفاده کن
_majede
جمعه 26 فروردین 1390, 20:05 عصر
سلام
من هم با کدنویسی موافقم . ولی اگرمیخوای وقتت رو با کدنویسی قالب تلف نکنی همین آرتیستر عالیه مخصوصابرای asp.net
این هم لینک دانلود این نرم افزار جالب
http://www.artisteer.com/?p=downloads
eliya7
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 11:18 صبح
سلام کسی این نرمافزارو بلد نیست
aliphp1
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 11:55 صبح
دوست عزیز شما اگر کد نویسی بلد نباشید عملا نمی تونید برنامه با این نرم افزارها بسازید که کاربردی باشه
این نرم افزار ها وقتی کد نویسی بلد باشی در وقت صرفه جویی میکنه
اول کد نویسی یاد بگیرید بعد خودتون به محیط هر برنامه ای یه نگاه بندازید همه قسمت هاش رو متوجه میشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.