PDA

View Full Version : صفحه گزارش کریستال ریپورت چند قسمتی

crying sphere
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 12:39 عصر
با سلام خدمت دوستان

من سوال در مورد گزارش گیری داشتم اینکه می خوام در صفحه گزارشم به شکل زیر باشه :

نکته این نوع گزارش اینه که من می خوام اطلاعات مثلا نفر دوم روبروی نفر اول باشه و اگر خواستم نفر سم رو هم روبروی نفر دوم قرار بدم.

دوستان لطفا کمک کنن. کارم خیلی حیاتیه. ممنون

ali reza mansoori 2
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:31 عصر
دوستان من هم همین مشکل رو دارم

crying sphere
شنبه 30 بهمن 1389, 09:57 صبح
حالا بازم خوبه يكي لااقل يه پست داد !

برنامه نويسان كجايند !

محمد رضاپور
شنبه 30 بهمن 1389, 17:19 عصر
با سلام

براي چند ستوني كردن بايد روي هدر Detail راست كليك كنيد، گزينه Section Expert رو انتخاب كنيد، گزينه Format With Multiple Columns رو انتخاب كنيد. بعد از انجام اين كار، يه Tab به اسم Layout به اين پنجره اضافه ميشه كه شما مي تونيد با تنظيمات دلخواه اون از قابليت چند ستوني صفحه استفاده كنيد. فقط يه مشكل كوچيك وجود داره و اونم اين هست كه راست به چپ نداره (شايد من هنوز پيدا نكردم)

موفق باشيد

crying sphere
یک شنبه 01 اسفند 1389, 14:18 عصر
با سلام

براي چند ستوني كردن بايد روي هدر Detail راست كليك كنيد، گزينه Section Expert رو انتخاب كنيد، گزينه Format With Multiple Columns رو انتخاب كنيد. بعد از انجام اين كار، يه Tab به اسم Layout به اين پنجره اضافه ميشه كه شما مي تونيد با تنظيمات دلخواه اون از قابليت چند ستوني صفحه استفاده كنيد. فقط يه مشكل كوچيك وجود داره و اونم اين هست كه راست به چپ نداره (شايد من هنوز پيدا نكردم)

موفق باشيد

سلام
ممنون از شما بابت پاسخ گويي ؛

من همين كارايي رو كه گفتين انجام دادم.
تو پنجره section expert وقتي رو insert مي زنم يك section جديد زير قبليه ايجاد ميشه. اما نتونستم اين دو تا رو كنار هم بيارم.

چكار بايد بكنم؟

ali reza mansoori 2
یک شنبه 01 اسفند 1389, 19:30 عصر
ممنون از همه من مشکلم حل شد البته خیلی بهش ور رفتم

ali reza mansoori 2
یک شنبه 01 اسفند 1389, 19:32 عصر

crying sphere
یک شنبه 01 اسفند 1389, 20:13 عصر
خب مشکل شما که حل شد راه حلشو اینجا هم بذارین استفاده ببریم. ممنون

manibaharlou
دوشنبه 02 اسفند 1389, 17:14 عصر

سلام
من دقیقا مشکل شما رو دارم یعنی نمیتونم دو تا ستون دیتیل رو رو بروی هم قرار بدم میشه راه حلتون رو بگذارید

crying sphere
یک شنبه 08 اسفند 1389, 21:11 عصر
دوست عزیز لطفا راهنمایی کنین دیگه

محمد رضاپور
دوشنبه 09 اسفند 1389, 15:53 عصر
با سلام

همون طور كه قبلا گفته بودم مي تونيد در Layout يه سري تنظيمات انجام بديد. مثلا در Detail Size شما اندازه قسمتي رو كه مي خواهين تكرار بشه رو معين مي كنيد. در Gap Between Detail فاصله ميان ستونها رو مشخص مي كنيد و Printing Direction مشخص مي كنه كه ركوردها بصورت سطري چاپ بشن يا ستوني. مثلا همين نمونه اي كه در اين تاپيك بعنوان نمونه مشخص شده رو در نظر بگيريد و طول اندازه اطلاعات هر فرد 8 سانت باشه، بايد مقدار Detail Size رو برابر 8 و فاصله بين ستونها رو حداكثر تا 5 سانت (چون 2 تا ستون 8 سانت ميشه 16 و با اين 5 سانت ميشه 21 كه برابر عرض كاغذ A4 است، البته با احتساب Margin گزارش اين عدد 5 سانت بايد كمتر بشه) و در نهايت Across Then Down رو هم انتخاب كنيد تا ركوردها اول در يك سطر چاپ بشن و بعد برن سطر بعدي
اميدوارم كه به نتيجه مطلوب برسيد.

موفق باشيد.