View Full Version : خبر: عرضهي آخرين نسخهي مرورگر فايرفاكس (بتا)
farhad nadimi
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 13:57 عصر
شركت موزيلا آخرين نسخه مرورگر اينترنتي فايرفاكس 4 بتا را به بازار عرضه كرد.
موزيلا 10 روز پس از عرضه مرورگر فايرفاكس 4 بتا 9 مرورگر جديد خود يعني فايرفاكس 4 بتا 10 را به بازار عرضه كرد.
گفته ميشود آخرين نسخه مرورگر فايرفاكس 4 از ثبات بيشتري برخوردار است و از برنامه فلش پشتيباني بهتري ميكند.
http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1703433
Modifier
جمعه 08 بهمن 1389, 01:00 صبح
خیلی ها از فایرفاکس تعریف میکنند ... من هم خودم ازش استفاده میکردم به خاطر بعضی از Add-ons هاش ولی بسیار زیاد Crash میشد ...
دلیلش رو هم نفهمیدم و به طور کلی گذاشتمش کنار و رفتم سرغ IE خودم ...
کسی دلیلش رو میدونه ؟
اگه نسخه جدیدش اینطور نباشه دانلودش میکنم.. انشاالله
sari-1369
جمعه 08 بهمن 1389, 23:34 عصر
با علاقه زیادی که به FF دارم . نمیدونم چرا این نسخه های 4 اش اصلا بهم حال نداد . خیلی کرش میکرد و سنگین بود :ناراحت: فعلا گزاشتمش کنار تا نسخه نهاییش بیاد .
در حال حاضر از کروم استفاده میکنم . خوبه ولی بازم موزیلا یه چی دیگست :قلب:
leonard
شنبه 09 بهمن 1389, 00:43 صبح
خوب 4 هنوز ناپایداره شما باید از 3.6 استفاده کنید
Modifier
شنبه 09 بهمن 1389, 14:17 عصر
خوب 4 هنوز ناپایداره شما باید از 3.6 استفاده کنید
من از 3.6.6 و 3.6.13 استفاده میکردم ... که چنین مشکلی داشتم ... !!!حتی گاهی باعث Reset شدن سیستم هم میشد.. که ابتدا من فکر میکردم که RAM مشکل داره ولی از IE که استفاده کردم اینطور نمشد..
JaguarXF
شنبه 09 بهمن 1389, 21:56 عصر
من که دیگه از گوگل کروم بر نمیگردم اما فایرفاکس رو هنگام کار با Crucible برای Code Review استفاده میکنم و سرعتش توی اجرای این برنامه خاص از کروم هم بهتره . IE که سکته میکرد وسط کار. nightly build هم نصب کردم
farhad nadimi
شنبه 09 بهمن 1389, 23:30 عصر
با سلام به همه شما عزیزان در تکمیل سخنان شما لازم به ذکره که همه یه نظری دارن ولی بطور کلی استفاده از مرورگر وب حالا فرقی نمی کنه که چی باشه یک کارایی خاصی رو داره و یک خوبیها و
بدیهایی رو داره که باعث می شه به سمت اون کاربران سوق پیدا کنن ولی اونی قویتره که در بازار طرفدار بالایی داره و پول بیشتری, خودتون منظورمو حتما متوجه شدین انشاالله .
amirjalili
شنبه 30 بهمن 1389, 12:18 عصر
FireFox قطعا متعلق به developer هاست. من وقتی نظرات رو در مورد نسخه 4 بتا دیدم خیلی ها شاکی بودن اما بهتر میشه
AliReza Vafakhah
شنبه 30 بهمن 1389, 12:59 عصر
من تقریبا تمام مرورگرها رو سیستمم دارم ، قبلا که FireFox را استفاده کردم (البته در حد یک تست) زیاد به دلم نشست اما حالا نسخه Beta 11 ورژن 4 را دانلود کردم باید بگم واقعا عالی هست من که خیلی ازش راضیم از مرورگر مورد علاقه ام Opera بهتره به خصوص که Add-on های زیادی رو هم داره من یکیشون رو نصب کردم که خیلی توپه این هم لینکش (http://www.foxtab.com/welcome/)
و یه چیز دیگه که Script ها رو بهتر از Opera اجرا می کنه. به عنوان مثال ویرایش یک پست در Opera باعث شلوغی تو ویاریشگر میشه ، تگها با متون قاصی میشه اما FireFox این طور نیست ، همون موقع ویرایش یه جورایی به حالت نمایش طبیعی کار میکنه (دیگه تگها با متن قاطی نمیشه) البته من که خیلی از Script نویسی وب سردرنمیارم ولی این احتمال رو میدم که از این لحاظ FireFox خیلی قدرتمندتر
Slytherin
شنبه 30 بهمن 1389, 14:33 عصر
من به شخصه به دلیل سرعت بالا و صفحه بزرگتر از گوگل کروم استفاده می کنم و در مواقعی که به پلاگین نیاز داشته باشم از فایرفاکس اسنفاده می کنم.
اینترنت اکسپلورر هم صرفا زمانی استفاده می کنم که بخواهم پروژه های تحت وبم رو با مرورگر های مختلف تست کنم! (در واقع IE کاربردی ندارد!)
L u k e
شنبه 30 بهمن 1389, 19:35 عصر
چرا کاربردی نداره Developer Tools
ie امکانات خیلی خوبی داره مخصوصا واسه Debug جاوا اسکریپت
hadisadaghatmehr
جمعه 06 اسفند 1389, 01:40 صبح
دوستان امان از crash هاي فايرفاكس 4 پدر مونو در آورده اميدوارم حل بشه كه حتما حل ميشه
m.soleimani
جمعه 06 اسفند 1389, 16:17 عصر
چرا کاربردی نداره Developer Tools
ie امکانات خیلی خوبی داره مخصوصا واسه Debug جاوا اسکریپت
این را میتونی براش نصب کنی حرف نداره ولی در کل خودم با فایرفاکس حال نمیکنم
http://getfirebug.com/
موفق باشید./
عشق است مکستون « البته من خودم با نسخه کلاسیکش کار همیشه کار میکنم. که فکر کنم تازگی از لیست دانلودشون برداشتن ولی توی نت پر هست همون myie2 » اینم لینک سایت مکستون موفق باشید./
http://www.maxthon.com
Netsky
جمعه 06 اسفند 1389, 16:40 عصر
بابا دوستان بتا 11 ش هم اومده . فکر کنم حدود 20 روز پیش بود .
معلومه زیاد اخبار دنیای وب رو نمیخونیدا ....... :چشمک:
یازدهمین نسخه بتا از فایرفاکس ۴ (http://www.gooyait.com/1389/11/22/eleventh-beta-version-of-firefox-4.html)
چاکر همه دوستان ............
m.soleimani
جمعه 06 اسفند 1389, 17:45 عصر
بابا دوستان بتا 11 ش هم اومده . فکر کنم حدود 20 روز پیش بود .
معلومه زیاد اخبار دنیای وب رو نمیخونیدا ....... :چشمک:
یازدهمین نسخه بتا از فایرفاکس ۴ (http://www.gooyait.com/1389/11/22/eleventh-beta-version-of-firefox-4.html)
چاکر همه دوستان ............
شما تاریخ شروع تاپیک را دیدی ؟ 7 بهمن اولین پست زده شده یعنی اگر اون بیست روز پیش شما را هم ازش کم کنیم میشه یه چیزی حدود 16 بهمن پس ممکنه خبر دیر رسیده باشه « خودم چک نکردم » ولی شما هم معلومه که خیلی خوب به تاریخ پستها نگاه نمیکنی :بوس:
Netsky
شنبه 07 اسفند 1389, 17:57 عصر
شما تاریخ شروع تاپیک را دیدی ؟ 7 بهمن اولین پست زده شده یعنی اگر اون بیست روز پیش شما را هم ازش کم کنیم میشه یه چیزی حدود 16 بهمن پس ممکنه خبر دیر رسیده باشه « خودم چک نکردم » ولی شما هم معلومه که خیلی خوب به تاریخ پستها نگاه نمیکنی
آره ، درست میگی . اشتب شد . :لبخند:
حواس پرتی هم این روزا دهن ما رو سرویس کرده . :چشمک:
------------
دوازدهمیش هم اومد .
بزن زنگو .................... :لبخند:
m.soleimani
شنبه 07 اسفند 1389, 18:48 عصر
دوازدهمیش هم اومد .
بزن زنگو .................... :لبخند:
یعنی هنوز امید دارین :لبخند:
من که میگم گوگل کروم تا چند سال دیگه فاتحه فایرفاکس را خواهد خوند./
Netsky
شنبه 07 اسفند 1389, 23:28 عصر
یعنی هنوز امید دارین
من که میگم گوگل کروم تا چند سال دیگه فاتحه فایرفاکس را خواهد خوند./
نه بابا .
من خودم از کروم استفاده میکنم .
واسه دوستانی گفتم که هنوز تو فاز FF هستن .
حرفت هم شدیدا درسته ............. ایول ........... :تشویق:
AmirSky
یک شنبه 08 اسفند 1389, 11:41 صبح
من هم مشکل زیادی با کرش کردن فایر فاکس دارم
اما به جرئت میشه گفت سایر مرور گر ها باید سالیان زیادی کار کنند تا به فایر فاکس برسند
بیشتر حرفه ای های اینترنت هم از این مرورگر استفاده میکنند امیدوارم در ورژن های بعد این مشکلات حل شده باشه
در حال حاضر من بیشتر از کروم استفاده میکنم . امکانات خوبی داره و تا حالا من که توی کرش ندیدم ولی امکانات خیلی خیلی کمتری نسبت به فایرفاکس داره
Netsky
یک شنبه 08 اسفند 1389, 13:17 عصر
ولی امکانات خیلی خیلی کمتری نسبت به فایرفاکس داره
امیر جون رمز موفقت کروم هم توی همینه . سادگی !
یعنی خیلی کاربر رو با منوهای زیاد نمیترسونه .
حالا نمیشه گفت چون فایرفاکس خیلی منو و تنظیمات داره ، مخصوص حرفه ای هاست و کروم ما بچه ها .
اگه اینطوری بخایم قضاوت کنیم ، اپرا 4 برابر فایرفاکس تنظیمات داره .
البته باید اینو هم مورد توجه قرار بدیم که هر مرورگر رو واسه نیازهای مختلف ساختن .
موفق باشید ........
Modifier
یک شنبه 08 اسفند 1389, 15:11 عصر
حالا نمیشه گفت چون فایرفاکس خیلی منو و تنظیمات داره ، مخصوص حرفه ای هاست و کروم ما بچه ها .
امکانات زیاد FF بیشتر مربوط میشه به Add-ons (https://addons.mozilla.org/) ها و پلاگین های مختلف اون و گرنه داشتن منوهای زیاد و تنظیمات مختلف رو که نمیشه سند مناسبی برای خوبی محصول دونست..
Alireza_Salehi
دوشنبه 09 اسفند 1389, 06:59 صبح
برای کسانی که طراحی وب انجام می دهند Firefox کاملترین گزینه است ()، پلاگین هایی که برای طراحان وب در این مرورگر وجود دارد به این وسعت و کارارایی در هیچ مرورگری یافت نمی شود. هر چند برخی از این پلاگینها برای chrome هم نوشته شده اند ولی chrome هنوز راه زیادی برای بخش پلاگین های خودش داره.
Amir Oveisi
دوشنبه 09 اسفند 1389, 19:17 عصر
من شخصا چندین ساله که از فایرفاکس استفاده می کنم و الان هم از نسخه 4 بتا 11 اش استفاده می کنم. در کل به نظر من مرورگرهای دیگه نسبت به فایرفاکس حرف زیادی واسه گفتن ندارن. یکی از ضعف های بزرگ کروم که من خیلی ازش بدم میاد اینه که خیلی از تنظیماتش رو از IE برمیداره!!!
دوستانی هم که با فایرفاکس مشکل کرش کردن دارن باید خدمتشون عرض کنم که 90% این مشکل به خاطر ناسازگاری یا باگ داشتن Add-on هایی هست که رو مرورگرشون نصب کردن و با انتخاب Add-on های مناسب و چک شده این مشکل تقریبا به صفر میرسه. (من خودم تقریبا یادم نمیاد که فایرفاکس ام کرش کرده باشه)
کروم بیش از حد سادست و برای من این سادگی زیاد یه جورایی نقص محسوب میشه. البته انتخاب مرورگر یه چیز سلیقه ای هست و نمیشه در موردش نظر قطعی داد.
s.mostafa.rahmani
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:37 صبح
غیر از پروکسی چه تنظیمی رو کروم از IE میگیره؟
البته بهتر بود کروم هم مثل خیلی مرورگرهای دیگه تنظیم پروکسی مستقل هم میداشت.
hiphop
جمعه 13 اسفند 1389, 18:31 عصر
کلا فکر کنم که هنوز مشکل داره این نسخش من هم هر کاری کردم با IDM مشکل داشت و اون رو نمی پذیرفت.
FastCode
یک شنبه 15 اسفند 1389, 20:16 عصر
برای اینکه درست کردن صفحه کانفیگی که بتونه با همه سیستم عامل ها کار بکنه خیلی سخته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.