View Full Version : مشکل اجرای دو نرم افزار با دیتابیس اکسس بر روی یک کامپیوتر
Mahdi_S_T
جمعه 08 بهمن 1389, 16:49 عصر
من یک برنامه برای یک سازمان نوشتم که دیتابیس آن اکسس است و سازمان مربوطه هم نرم افزاری داره که با اکسس ایجاد شده و حالا که نرم افزار را بر روی آن کامپیوتر نصب می کنم و میخوام اجرا کنم اجرا نمیشه و هیچ خطایی نمیده در حالی که در کامپیوتر دیگری که آن نرم افزار را ندارد به راحتی اجرا میشه !
چطور میشه این مشکل تداخل را برطرف کرد ؟
Felony
جمعه 08 بهمن 1389, 17:58 عصر
مطمئن هستید مشکل از این مورد هست ؟ اون برنامه دوم رو از رو اون سیستم حذف کنید ببینید مشکل از همین هست یا نه ...
اون برنامه که نصب هست چی کار میکنه ؟
Mahdi_S_T
شنبه 09 بهمن 1389, 15:26 عصر
مطمئنم استاد تاجیک،
اون برنامه همانطور که گفتم یک برنامه پیچیده است که با اکسس نوشته شده و مربوط به سازمان است و دارای رمز بر روی دیتابیس است . بعنوان مثال من وقتی رمز آن دیتابیس را بر روی دیتابیس خودم گذاشتم ، وارد برنامه من می شد ولی خوب به دیتابیس من وصل نمی شد ، البته گفتم در داخل کد برنامه اگه رمز را تنظیم نمایم شاید درسته شه ولی کار جالبی نیست چون در قسمت های دیگر سازمان احتمال داره پسورد چیز دیگری باشه ، من میخوام کار اصولی حل بشه !؟
Felony
شنبه 09 بهمن 1389, 16:20 عصر
بعنوان مثال من وقتی رمز آن دیتابیس را بر روی دیتابیس خودم گذاشتم ، وارد برنامه من می شد ولی خوب به دیتابیس من وصل نمی شد
:متعجب::گیج: عجب ... !
برنامه ها تو یک مسیر هستن ؟! اگر نه پس چه طور به بانک برنامه شما متصل میشه ؟ اتصال به پایگاه داده اکسس با آدرس فایل پایگاه امکان پذیره ... !
Mahdi_S_T
شنبه 09 بهمن 1389, 18:24 عصر
من اکسس را حرفه ای یاد ندارم ولی تنظیماتی داره که همچنین حالتی اتفاق می افته و یک مسیر بعنوان مسیر پیش فرض کل دیتابیس ها فرض میشه ، حتی اگه در مسیرهای متفاوت باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.