View Full Version : راهنمایی شروع برای برنامه نویسی
sarakh
جمعه 08 بهمن 1389, 23:14 عصر
با سلام خدمت دوستان
یه سوال فنی داشتم.نمی دونم شاید جای مناسبی برای مطرح کردن این تاپیک نباشه.ولی هرچی هست یه سوله.یه راهنمایی می خوام.
برای کسی که رشته تحصیلیش کامپیوتر نیست و بخواد برنامه نویسی رو شروع کنه باید از کجا شروع کنه با چه زبان های برنامه نویسی؟؟؟؟؟؟؟؟و چجوری ادامه بده؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا در این زمینه راهنماییم کنیین.
ممنون.
sarakh
شنبه 09 بهمن 1389, 11:41 صبح
هیچ کس نمی خواد جواب بده؟؟؟؟؟؟
mhr548010
شنبه 09 بهمن 1389, 17:45 عصر
به نظر من شما باید اول کار با ویندوز رو به طور کامل بلد باشید.بعد شما میتونید از visual basic 6 برای شروع یادگیری استفاده کنید و برای یادگیری هم مقاله و فیلم های آموزشی زیادی در اینترنت هست.
sarakh
شنبه 09 بهمن 1389, 21:49 عصر
ممنون. اینو واسه خودم نمی خوام ,رشته خودم کامپیوتره.لطفا بیشتر راهنمایی کنین بعد از vb6 چه زبانی باید کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
parselearn
شنبه 09 بهمن 1389, 22:32 عصر
اگر ميخواهيد تحت محصولات مايكروسافت كار كنيد، فقط .net (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?81-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-Microsoft-.Net-Framework)
وقتتون رو با vb6 تلف نكنيد
چون داره از بين ميره
www.pc3enter.tk
سه شنبه 12 بهمن 1389, 19:22 عصر
وبی 13 ساله پا برجاست
و چون زبانه ساده و قوی و کاملی است هنوز علاقه مندان زیادی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
voiceoffox
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 10:59 صبح
درسته که VB قدیمی شده و تقریبا منشوخ (!) اما هر چیزی راهی داره ... راه ورود به برنامه نویسی هم Q Basic & Visual Basic هست ... (نظر شخصی خودم) چون نمیشه از یکی که چیزی از برنامه نویسی نمیدونه انتظار داشت که بیاد یکهو C یاد بگیره و بعد هم بره .net کار کنه !!! :متعجب:
به نظر من اگرچه وی بی قدیمی رفته ولی برای آموزش اولیه عالیه ! تو آموزش خلبانی هم از همون اول F 22 نمیدن دست کارآموز ها ... اول F 5 میدن ! :قهقهه:
شروع برنامه نویسی هم دقیقا عین همینه ...
اول وی بی 6 - بعد سی - بعد هر جا که خاص بره (با توجه به شرایط و نیاز ها !) : سی شارپ و یا سی پلاس پلاس جدید و ...
parselearn
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 11:08 صبح
زبان vb6 با vb.net فرقي نميكنه
فقط در جزئيات كمي تغيير كرده
از جهتي ديگر محصولات مايكروسافت جزو محصولات راحت طلب هستند، به اين معني كه كار باهاشون سادست، نمونه ويندوز، كسي رو ديدي از پايه لينوكس كار كنه!؟
من كه با vb6 شروع كردم الان پشيمونم، چون .net يك دنيايي داره كه تموم كردنش غير ممكنه
اينو افرادي كه زبانهاي برنامه نويسي زيادي رو امتحان كردن ميگن، چون پروسه يادگيري طولاني هست، بايد از زبان جديد شروع كرد، البته vb.net نسبت به vb6 جديد نيست، يك بروز رساني هست
به خاطر اينكه شما داريد تحت .net كار ميكنيد، برنامه ها كم حجم، برنامه نويسي ساده، رسيدن به هدف سريعتر هست.
returnx
یک شنبه 17 بهمن 1389, 16:36 عصر
اگه برای پول زایی میخواد یاد بگیره بهتره از همون اول .Net کار کنه اما اگه همینجوری می خواد یاد بگیره بهتره از VB6 شروع کنه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.