View Full Version : share در ویندوز 7
hamid2006
شنبه 09 بهمن 1389, 16:34 عصر
سلام من 6 سیستم را شبکه کردم
فقط به پوشه public دسترسی داریم ولی پوشه های دیگر که share شده این ارور را می دهد.
http://s1.imgdl.ir/images/vbxelogihiktliglv6.jpg
5 لپ تاپ اچ پی با سیستم عامل 7 32 بیتی و 64 بیتی (فقط یکی از لپ تاپ ها 64 بیتی) و یک سونی
اینترنت را هم توسط virtual pc share کردم
razeghi_loved
یک شنبه 10 بهمن 1389, 00:07 صبح
روی فولدر مورد نظر کلیک راست کنید برین تو قسمت دسترسی ها و user guest را دسترسی بدهین
hamid2006
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 08:29 صبح
چطور می توان در workgroup ادمین باشیم
دسترسی کامل به سیستم ها (مثلاً توسط برنامه DameWare)
کنترل پهنای باند دانلود ، و دیدن صفحه نمایش و ...
( ویندوز سیستم ها 7 هست)
ممنون
razeghi_loved
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 11:30 صبح
ادمین بودن یه سوال بود دسترسی هم یه سوال دیگه شما برو روی تمام سیستم رمز ادمین را بر دار یا روی همه سیستم ها یه اکانت بساز و ادمین کن بعد می تونی توسط برنامه های بسیار زیادی که در شبکه موجود هست وارد سیستم شوی و مانتیور کنی مثل همون Dameware یا netmonitor
hamid2006
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 16:30 عصر
همه ی سیستم ها یوزر ادمین دارند و پسورد ندارند ولی با برنامه remote desktop پسورد می خواهد
با
dameware هم مشکل دارد
و allow remote desktop چک کردم
؟؟؟
razeghi_loved
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 17:56 عصر
خاصیت برنامه remote desktop این هست که باید رمز داشته باشد من اول به شما گفتم یک کاربر ادمین با رمز درست کنید و بیشتر برنامه های دیگر این طوری هستند که برای ریموت شدن احتیاج به رمز عبور دارند حتی اگر شما ست نکرده باشین
farhad.gh2011
یک شنبه 17 بهمن 1389, 11:21 صبح
با سلام
اگر شما می خواهید از روی سیسستمتان سیسنم دیگری رو remot desktop کنید ابتدا روی سیستم مقابل رفته و برای یوزر آن پسوردی در نظر بگیرید.
کار دیگری که باید انجام دهید اینست که ازmy computer تون propertice بگیرید و در قسمت remote روی option button ,allow remote desktop کلیک کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.