View Full Version : سوال: تفاوت كريستال ريپورت و ريپورت سرويس
bms2002
شنبه 09 بهمن 1389, 19:13 عصر
من تا حالا از ابزار گزارشگيري استفاده نكرده بودم ولي بعضي وقتا برام سوال مي شد يعني چي؟
اين ترم بعنوان پروژه تحقيقاتي درس پايگاه داده استادم فرمودند برم دنبال SSRS و زير و بم اونو در بيارم....
حالا كه يكم اينكاره شدم برام اين سوال پيش اومده كه فرق كريستال ريپورت با ريپورت سرويس ما چيه و اصلا كرستال ريپورت چه ويژگيهايي داره؟
:متفکر:
farhad nadimi
یک شنبه 10 بهمن 1389, 00:21 صبح
با سلام خدمت شما دوست گرامی امید دارم که با هم (من و شما)در تمامی مراحل زندگی موفق بشیم انشاالله
خمت شما عرض کنم که همونطور که اطلاع دارین کریستال ریپورت ابزاری که به برنامه نویس این امکان رو میده که در برنامه بتونه یکسری خروجیهایی رو به کاربر خودش بده برای مثال برکه های چاپی که در
ادارات از سیستم ها خارج می شن برای ارباب رجوع ولی ریپورت سرویسها اون سرویسهایی هستن که توسط کریستال برای دادن خروجی به کاربر استفاده می شن و از ویژگیهای کریستال ریپورت میتوان
به موارد زیر اشاره کرد 1.سرعت در عملکرد برنامه نویس برای گزارش کیری از برنامه 2.قابلیت کار با آبجکت های گوناگون چون جدول و جدولها و... 3.کاربر پسند بودن اون و هزاران دلیل دیگه
امید دارم تا حدودی تونسته باشم کمکی کرده باشم
موفق باشید
bms2002
یک شنبه 10 بهمن 1389, 01:14 صبح
... ولی ریپورت سرویسها اون سرویسهایی هستن که توسط کریستال برای دادن خروجی به کاربر استفاده می شن...
فكر كنم يا من سوالم رو بد مطرح كردم يا شما اشتباه برداشت كرديد....!
منظور من از ريپورت سرويس (SSRS) سيستم گزارش گيري اس كيو ال سرويس [SQL Server Reporting Service] بوده كه فايلهايي با پسوند RDL يا RDLC توليد مي كند و درضمن خروجي آن نيز گزارشاتيست كه در صفحات وب يا برنامه هاي ويندوز قابل نمايش خواهد بود ؛ تا اوجايي كه اين حقير با اين نوع گزارشات و برنامه هاي وابسته به اون كار كردم اين چند ويژگي كه شما نام برديد رو سيستم ريپورت هم داراست و شايد بهتر پشتيباني كند.
با اين وجود من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ولي از شما متشكرم...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.