ورود

View Full Version : کمک در شبکه کردن برنامه در visual basic 6

ahusefi
یک شنبه 10 بهمن 1389, 00:44 صبح
سلام دوستان

من کل بخش شبکه را خوندم ولی چیز درست و حسابی دسنگیرم نشد

من برای اولین بار میخوام کار با شبکه را شروع کنم و الان به کد حیاطی احتیاج دارم

من یه نرم افزار برای مدیریت آموزشگاه نوشتم و می خوام اون به این شکل شبکه کنم

مثلا یه نسخه روی سرور نصب بشه و اطلاعات در درون اون ثبت بشه و نسخه دیگه ای که روی کلاینت نصب میشه فقط بتونه اطلاعات را بخونه و گزارش بگیره

ممنون میشم کمکم کنید

منتظر پاسخ شما دوستان عزیز هستم

یا حق

ali reza mansoori 2
سه شنبه 19 بهمن 1389, 09:01 صبح
دوستان من هم همین مشکل رو دارم

kooroush
جمعه 22 بهمن 1389, 20:02 عصر
خوب مشكل كجاست ؟ يك برنامه تحت سرور طراحي كنيد كه بتونه اطلاعات رو ثبت كنه و گزارش بگيره و يك برنامه تحت كلاينت بنويسيد كه فقط بتونه گزارش بگيره ! از چه بانكي استفاده مي كنيد ؟ اگه اكسس استفاده ميكنيد بايد بانك رو share كنيد و تو برنامه آدرس بانك share شده رو استفاده كنيد اگه هم از Sql استفاده ميكنيد كه خودش شبكه است ديگه !!

simorgh-hossein
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 01:58 صبح
جناب آقاي كوروش اگه ميشه كد همون كانكشن استرينگ رو كه ميگيد ، لطف كنيد و اينجا بگذاريد تا همه دوستان استفاده كنند ! :چشمک:

sinavb
جمعه 06 اسفند 1389, 02:07 صبح
دوستان من هم لازم دارم این کد رو

ali190
جمعه 06 اسفند 1389, 11:39 صبح
سلام
دوستان بنده هم حدود 2 هفته هست با اين مشكل دست به گريبانم و هنوز نتونستم حلش كنم
براي رفع اين مشكل بايد دور كار كرد:
1- تعريف درست كانكشن استرينگ
2- استفاده از يك نسخه مناسب sql server

ahp_online
سه شنبه 24 اسفند 1389, 20:12 عصر
سلام
من میخوام کار با شبکه رو شروع کنم. به نظر شما باید چیکار کنم.من هم میخواهم یک پروژه مثل همین پروژه رو انجام بدم در مورد برنامه نویسی شبکه هیچی نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم.
ممنون

ali reza mansoori 2
جمعه 24 تیر 1390, 15:13 عصر
دوستان من تا یه جاهای پیش رفتم ولی بازم خیلی مشکل دارم
اصلا نمیدونم روشی رو که انتخاب کردم درسته یا نه
مشکلم رو داخل این تایپیک مطرح کردم
مشکل ارتباط با شبکه (http://barnamenevis.org/showthread.php?286262-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87)

mo0ntazer
یک شنبه 23 مرداد 1390, 21:58 عصر
سلام.من جواب این سوالتون رو نمی دونم.ولی می تونید روی یه سیستم اجرا کنی برنامه خودتو .بعدش exe اون برنامه رو شیر کن بین کامپیوتر ها.برای محدویت برای کلاینت ها روی برنامه خودت کابر تعریف کن.مثلا فلان کاربر فقط بتونه بخونه....

farzinf
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 10:12 صبح
دوستان اگه ميشه توضيح بدن مشكل كجايي تا شايد بتونيم كمك كنيم اينم كد كانكشن استرينگي كه من استفاده مي كنم

Public Conn As ADODB.Connection
Public Rst As ADODB.Recordset
Public SQLQuery As String

Option Explicit

Public Sub LoadAll()

Set Rst = New ADODB.Recordset

Connect

Rst.Source = SQLQuery
Rst.ActiveConnection = Conn
Rst.CursorType = adOpenKeyset
Rst.LockType = adLockOptimistic
Rst.Open

End Sub

Public Sub Connect()

Set Conn = New ADODB.Connection

Conn.Provider = "SQLOLEDB.1"
Conn.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Data Source=.;Initial Catalog=basedata;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=123"
Conn.CursorLocation = adUseClient
Conn.Open

End Sub

quiet_programmer
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 13:01 عصر
با سلام.

برای این کار شما میتونین از دیتا بیس اس کیو ال استفاده کنین.

1. اول اس کیو ال رو به صورت سرور بر روی ماشینی که قراره سرور باشه نصب کنید. برای این کار در بخش database engine configuration در هنگام نصب گزینه Mixed mode رو انتخاب کنین. بعد پسورد رو وارد کنین. لینک زیر نحوه نصب اس کیو ال رو بصورت سرور و با کمک عکس توضیح داده.
http://www.sqlserverclub.com/essentialguides/how-to-install-sql-server-2008-step-by-step-guide.aspx
2. برای راحتی کار فایروال ماشین کلاینت و سرور رو غیر فعال کنید. البته در صورتی که بدونین کلاین و سرور بر روی چه پورتی توافق کردن میتونین فقط اون پورت رو از فایروال باز کنید که به مشکل نخورین. تو لینک بالا بعد از نصب پیکربندی سروری رو توضیح داده به نظر بنده چون من خودم این کارو انجام میدم این قسمت رو بیخیال شین و فایروال رو غیر فعال کنین.(هرچند کار درستی نیست ولی پدر بی سوادی بسوزه)
3. تو برنامه ی کلاینت یا سرور از کانکشن استرینگ زیر استفاده کنید.
"Provider=SQLOLEDB.1;Data Source=" & TxtServerName.Text & ";Initial Catalog=" & TxtDataBaseName.Text & ";User Id=" & TxtUserName.Text & ";Password=" & TxtPassword.Text & ";"

TxtServerName:آدرس ip ماشین سرور
TxtDataBaseName: نام بانک
TxtUserName: بزنین sa یا اگه تو انجین اس کیو ال کاربر تعریف کردین و میخواین با اون نام کاربری کانکت بشین اسم کاربر رو بزنین.(sa ادمین محسوب میشه)
TxtPassword: اگه کاربر sa رو انتخاب کردین رمزی رو بنویسین که هنگام نصب اس کیو ال به صورت سروری از شما خواسته شده بود رو وارد کنید. ر غیر این صورت اگه کاربر دیگه ای رو زدین رمزی که هنگام ایجاد کاربر وارد کردین رو بزنین
اگه این کارو انجام دادین و به مشکل برخوردین بگین تا انشااله به کمک دوستان حلش کنیم.

موفق باشید.