View Full Version : سوال: خطای invalid TLV record
ashakibi
یک شنبه 10 بهمن 1389, 14:49 عصر
پيغام خطاي Invalid TLV record
سلام
با کریستال ریپورت یه گزارش میسازم، تو vb6 که میخوام نشونش بدم این پیام رو میده. یه جا نوشته بود باید merg medul ها رو دانلود کنم و به ستاپ اضافه کنم اما نمی دونم از کجا باید دانلود کردش و به ستاپ اضافه کرد لطفا منو یه راهنمایی کامل در مورد حل این مشکل بکنید
helpsos
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 01:05 صبح
سلام تا چند روز دیگه اگه مشکلم حل شد جوابشو بهت میدم
البته اگه خودتم پیدا کردی به من بگو
water_lily_2012
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 11:02 صبح
من هم دچار همين مشكل شده ام كسي راه حلي داره؟
water_lily_2012
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 16:05 عصر
بعد از اينكه بيشتر سايتهاي ايراني را مطالعه كردم و به نتيجه نرسيدم در چند تا سايت خارجي رفع مشكل اين خطا را ديدم. براي همين گذاشتم تا ديگران نيز استفاده كنند.
اين خطا به دلايل زير ممكن است نمايش داده شود:
1- در هنگام اجرا فايل ها در سيستم وجود ندارد. فايل راهنماي RunTime.chm را براي مشاهده فايل هايي كه بايد در هنگام اجراي برنامه وجود داشته باشد را چك كن.
2- فايل 'UFManager.dll' در سيستم موجود نيست. مطمئن شو كه اين فايل در مسير زير
"C:\Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.0\bin"
قرار گرفته است.
3- فايل Crqe.dll در سيستم رجيستر نشده است. اين فايل را رجيستر كنيد. به صورت زير مي توانيد اين كار را انجام دهيد.
در RUN تايپ كنيد: regsvr32 "c:\program files\common files\crystal decisions\2.0\bin\crqe.dll"
البته شما مسير خود را وارد كنيد.
4- كامپيوتر فاقد كليدهايي در رجيستري مي باشد. مسير زير را در رجيستري بررسي كنيد.
1. On the taskbar, click the 'Start' button, and then click 'Run'.
2. Type 'Regedit' in the 'Open' combo-box, and then click 'OK'.
3. Expand the registry key:
\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Crystal Decisions\9.0\Crystal Reports
4. Right-click the 'Crystal Reports' folder, select 'New' | 'String Value', and name the new key 'CommonFiles'.
5. Right-click the 'CommonFiles' subkey, select 'Modify', and type the following value in the 'Value data' text box:
"C:\Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.0\bin\"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.