remove-me
یک شنبه 10 بهمن 1389, 20:36 عصر
با سلام به مديران سايت و دوستان گرامي.
من يك پيشنهادي در رابطه با يك دوره آمورشي برنامه نويسي دارم كه تا جايي كه من متوجه شدم با اهميت بسيار بالاي اين موضوع فقط يك آموزشگاه اين كار رو شروع كرده كه متاسفانه قابل اعتماد از بار علمي فرد برگزار كننده نيستم و تفكر هم بر اين مبناست كه ساير دوستان هم همين تفكر را در اين رابطه دارند.
با بزرگي پروژه DotNetNuke و OpenSource بودن و توسعه پذيري عالي و ... و پشتيباني فوق العاده چرا يك دوره آمورشي در رابطه با توسعه اين هسته نرم افزاري شروع نمي شود.
همانطور كه مي دانيد اين پروژه براي تمامي اهداف سازماني با كمي توسعه و تغيير مي تواند بهترين مورد انتخابي از تمامي لحاظ، امنيت و سرعت و دهها فوايد ديگر باشد.
در كل به عنوان سر فصل ها به نظر من مي توان موارد زير را ذكر شود:
آشنايي با دات نت نيوك و نصب آن
معماري دات نت نيوك
شخصي سازي بخش هاي گوناگون
توانايي در ايجاد ماژول جديد
امكان تغييرات بخش مديريتي
تم سازي و... كه البته خود آقاي كرامتي فر استاد فهرست سازي هستند.
در مجموع من بسيار خواهان اين موضوع هستم.
منتظر جواب دوستان و مديران عزيز هستم. با تشكر
من يك پيشنهادي در رابطه با يك دوره آمورشي برنامه نويسي دارم كه تا جايي كه من متوجه شدم با اهميت بسيار بالاي اين موضوع فقط يك آموزشگاه اين كار رو شروع كرده كه متاسفانه قابل اعتماد از بار علمي فرد برگزار كننده نيستم و تفكر هم بر اين مبناست كه ساير دوستان هم همين تفكر را در اين رابطه دارند.
با بزرگي پروژه DotNetNuke و OpenSource بودن و توسعه پذيري عالي و ... و پشتيباني فوق العاده چرا يك دوره آمورشي در رابطه با توسعه اين هسته نرم افزاري شروع نمي شود.
همانطور كه مي دانيد اين پروژه براي تمامي اهداف سازماني با كمي توسعه و تغيير مي تواند بهترين مورد انتخابي از تمامي لحاظ، امنيت و سرعت و دهها فوايد ديگر باشد.
در كل به عنوان سر فصل ها به نظر من مي توان موارد زير را ذكر شود:
آشنايي با دات نت نيوك و نصب آن
معماري دات نت نيوك
شخصي سازي بخش هاي گوناگون
توانايي در ايجاد ماژول جديد
امكان تغييرات بخش مديريتي
تم سازي و... كه البته خود آقاي كرامتي فر استاد فهرست سازي هستند.
در مجموع من بسيار خواهان اين موضوع هستم.
منتظر جواب دوستان و مديران عزيز هستم. با تشكر