ورود

View Full Version : ارسال عکس به دیتابیس (فوری)

mohammad68
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 00:06 صبح
با سلام .
بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینه که ارسال text به دیتابیس رو با کد inser انجام میدم ولی ارسال عکس به دیتابیس و قرار گرفتن آن در فایل مربوطه و مسیر عکس برام مشکل هستش . اگه یکی از شما دوستان میدونه کد اون رو برام ارسال کنه .
من 1 مورد که جستجو کردم با ASP.net پیدا شد ولی من ASP میخوام . فقط اگه می شه یک مقدار زود چون این کار یه شرکته و من هم گیرم . (اگر میتونید کد برام ارسال کنید )
با تشکر مجدد از شما دوستان .

mehran-a
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:11 عصر
دوست عزیر می خوایی خود عکس در دیتا بیس ذخیره بشه یا عکس آپلود به شه و مسیر عکس رو در فیلد ذخیره کنی
فکر کنم منظورت روش دوم باشه به این لینک یه سر بزن
http://www.aspsmart.com/aspSmartUpload/
با این کامپیونت می تونی فایل رو آپلود بکونی
و در مثال هاش همه چیز رو توضیح داده

mohammad68
جمعه 04 شهریور 1384, 09:14 صبح
دوست عزیز من مشکلم همون مورد اولی هستش که شما گفتید .
من میخوام با کد Inset از یک فایل Asp عکس رو از روی Pc پیدا کنه و در فایل عکس ها قرار بده که در مسیر دیتابیس نیز قرار بگیره . یعنی شما عکس رو از روی فایل ارسال کنی به دیتابیس .
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشی .
با تشکر از دوست عزیز .

mehran-a
شنبه 05 شهریور 1384, 09:56 صبح
به کد زیر یک نگاه بنداز
یک عکس رو به دستابیس اکسس آپلود می کنه و...

mohammad68
یک شنبه 06 شهریور 1384, 13:34 عصر
با تشکر از فایلی که قرار دادی ولی این فایل چی هستش و باید با چی باز بشه ؟
یه پسوند داره که من تا حالا اصلا بهش برخورد نکردم . اگه بتونید کد اون قسمت رو به صورت ASP برام ارسال کنید ممنون می شم .

mehran-a
یک شنبه 06 شهریور 1384, 14:46 عصر
این یک فیل فشرده با پسوند rar است که مثل zip یک فرمت فشرده سازی است
با برنامه winrar هم باز می شه از سایت takdownload یا تقریبا هر سی دی tools که داری می شه نصبش کرد

mohammad68
دوشنبه 07 شهریور 1384, 12:17 عصر
با سلام .
آقا مهران میخواستم بدونم اگه من سایت رو رو هاست بگذارم و بخوام یه عکس از کامپیوترم بفرستم رو سایت . عکس کجا قرار می گیره ؟ چون من یه فایل دارم میخوام عکس بعد از ارسال تو اون قرار بگیره ؟ آیا همین کد جوابگوی اون هست یا یه کد دیگه باید پیدا کرد .
( با تشکر از کد ارسالی شما )

mehran-a
دوشنبه 07 شهریور 1384, 14:23 عصر
سلام محمد جان
این برنامه عکس ها در دیتا بیس ذخیره می کنه توس دیتابس فیلد filedata به صورت باینری
اره مگه تستش نکردی ؟

mohammad68
دوشنبه 07 شهریور 1384, 15:43 عصر
آقا مهران من مسیر عکس رو تو دیتابیس دیدم درسته ولی عکس کجا ذخیره می شه ؟
منظورم اینه که اگر من عکس رو ارسال کردم و با یه کامپیوتر دیگه دیدم نشون بدتش !
راستش من یه فایل دارم که میخوام بعد از ارسال عکس اون عکس رو توی یک Folder بفرسته و مسیر عکس تو دیتابیس نوشته بشه . (نمیدونم این کد عکس رو کجا ذخیره می کنه)
با تشکر مجدد از دوست خوب . آقا مهران

mehran-a
دوشنبه 07 شهریور 1384, 16:07 عصر
محمد جان دقیقا نشون می ده به صورت فیزیکی فایل upload نشده کل اطلاعات فایل عکس شما در دیتابیس به صورت باینری ذخیره میشود
برای روش دوم همانطور که گفتم از کامپیوننت های استفاده کردن بهترین راه است مثل aspupload ,aspsmartupload

mohammad68
دوشنبه 07 شهریور 1384, 16:59 عصر
مهران جان من خوب متوجه نشدم یعنی من باید Folder که داخلش عکس هست رو UPlode کنم .
(مهران من مخم صوت کشید . این کدی که به من دادی این کار رو انجام میده ؟)