ورود

View Full Version : نمره دهی به سایت من

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 02:12 صبح
سلام دوستان
من امروز موفق شدم بالاخره بعد از گذشت حدودا 4 ماه سایتم که درواقع پروژه کاردانیم هست رو بسازم.از دوستان خواهش می کنم سایتو ببینن و از 100 یه نمره به من بدن.
ضمنا اگه می شه نظرتون رو هم بگین و یه کم راهنماییم کنین که نقطه ضعفام کجا هست.
با تشکر فراوان از همه دوستانی که منو در طراحی این سایت کمک کردن
منتظر نمره و نظراتتون هستم ...

آدرس سایت
www.farsshopping.com (http://www.farsshopping.com)

صادق صدقی
دوشنبه 11 بهمن 1389, 04:21 صبح
سلام
شرمنده ها اما اگه من استادت بودم می گفتم حذف کنی!!!:بامزه:
اررور می ده عزیز

Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached.

daffy_duck376
دوشنبه 11 بهمن 1389, 07:44 صبح
واسه کار اول خوبه لینکستان رو چک کن

A.S.Roma
دوشنبه 11 بهمن 1389, 10:15 صبح
صفحه ی تماس با ما رو چک کن . ( اونجا دکمه ی ثبت نام کار نمی کنه )
واسه Validator اون صفحه Validation Group تعریف کن.

mehrdad85
دوشنبه 11 بهمن 1389, 10:21 صبح
سلام

دوست عزیز میشه بگی امار سایت یعنی تعداد بازدیدکنندگان و تعداد کاربران مهمان و عضو را پیاده سازی کردی؟

مرسی

silverfox
دوشنبه 11 بهمن 1389, 11:58 صبح
خیلی عالیه ولی به نظرم رنگاش بد انتخاب شده برای همین به نظر یه جوری میاد نمی دونم ناقص یا ... یعنی یه کار حرفه ای به نظر نمیاد به نظر منالبته.... و فکر کنم رنگ هایی که انتخاب کردی و اون بنرش خیلی تو این موضوع تاثیر داره یعنی اگه اینا بهتر بود شاید در نگاه اول چیزی از مثلا gooshishop کم نداشت منظورم چیزیه که در نگاه اول به نظر میاد...

aserfg
دوشنبه 11 بهمن 1389, 12:08 عصر
دوست عزیز ، نقاط قوت : باید سورس کدها رو ببینم تا بتونم خوب قضاوت کنم .
ولی ظاهر سایت :
رنگ بندی و ترکیب رنگت .. یه خورده تو ذوق می زنه .
آمار سایتت در حال حاضر که من صفحه رو باز کردم :
کاربر مهمان : 48
که احتمالا آنتن گوگل افتاده تو سایتت . و جالبه که بازدید از سایت 32 بار و 48 تا عضو !!!
ولی سناریوی پیاده سازی شده برای فروشگاهت خوبه .
معمولا برای نام صفحات نام لاتین انتخاب می شه مثل about us یا contact us نه tamasbama.aspx یا jostejo.aspx
در صفحه تماس با ما باز هم رنگ بندی خیلی بده و تکست باکسا یی که برای فیلدهات در نظر گرفتی اندازه های نامیزون دارن .
در صفحه ثبت نام رنگ صورتی (فکر کنم) و داخل تکست ها سبز .. و ضمنا اطلاعات زیادی رو از کاربر برای ثبت نام می گیرین اونایی رو که لزومی برای پر کردنشون نیست با ستاره مشخص کنید اینطوری کسی جرات نمی کنه عضو بشه .
ولی در کل قبولی برای کار اول خوبه .
نمره من 12.00098
ضمنا اینا خرده گیری نیستن و چون شما خودت سایتت رو به چالش کشیدی برای بهبود کارت در آینده انشا.. گفته شد
موفق باشید .

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 14:10 عصر
با سلام
ضمن تشکر فراواناز تک تک دوستا به خاطر اینکه به این تاپیک جواب دادند و واقعا چند تایی از مشکلات سایت رو فهمیدم.
ضمنا این اولین سایتی هست که من طراحی کردم.
چند تا از مشکلات رو حل کردم.
در مورد بحث افراد آنلاین هم باید بگم که مشکلی تو این قسمت وجود داره که نتونستم اونو حل کنم.
در مورد آقا صادق که هم گفتن می گن اگه جای استادت بودم حذفت می کردم بگم که سایت به راحتی باز می شه.مشکلی نداره.چک بفرمایین از نو.
در من اگه باز هم دوستان در این زمینه نظرشون رو بگن و مشکلات دیگه هم بررسی بشه و بحث بشه خیلی خوشال می شم.اینن سایت قبول دارم خیلی ابتداییه.ولی واسه کار اول فکر کنم بدک نباشه
همچنین تشکر ویژه از آقای silverfox و aserfg به خاطر نظر محترمشون

eshpilen
دوشنبه 11 بهمن 1389, 14:22 عصر
در رزولیشن 1024x768 بخشی از سمت چپ سایت خارج از دید قرار میگیره و اسکرولبار هم نداره (هم در IE و هم در FF).

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 14:57 عصر
درسته اشپیلن جون.این مشکل هم وجود داره که بنده تازه متوجه شدم.
روزی که من استارت ساخت سایت رو زدم رزلوشون رو با توجه به مانیتور های امروزی در نظر گرفتم که الان مشکل ساز شد.
واقعا متشکرم

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 17:42 عصر
اشپیتل جووون این مشکل رو حل کردم و الان وقتی صفحه در حالت 1024*768 باشه اسکرول هم می خوره.در ضمن در مانیتور های جدید مشکل اسکرول خوردن نداریم و صفحه فیکسه.
اگه کسی می تونه از اشکالات دیگه سایت بگه.اگه جایی هم نقاط قوت داره بگین تا یه کم خوشال بشم.
با تشکر فراوان

mmnoody2006
دوشنبه 11 بهمن 1389, 17:50 عصر
برادر همیشه سعی کن مانیتور رو 1024x768 در نظر بگیری نمره هم که : 8 :لبخند:

ناراحت نشو همیشه همینطوره اولین کار اینه دیگه :تشویق:

اما انالیز دقیق :

حجم کامل صفحه : 484 کیلو بایت :گیج:
یک گرم هم کش نداری
جاوا اسکریپت : 183 کیلو بایت :اشتباه:
عکس : 292 کیلو بایت :متفکر:
سئو 75 درصد :قلب:

هیچ وقت نذار صفحات سایت از 300 کیلو بیشتر بشه

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 18:26 عصر
می شه بپرسم سئو یعنی چی؟همچنین کش؟
در ضمن منظورتون نمره من از 100 , 8 هست؟؟؟؟!!
واقعا که دستتون درد نکنه ...

m.soleimani
دوشنبه 11 بهمن 1389, 18:47 عصر
1- سایز بندی صفحه فاجعه

2- بخش ثبت نام فقط چندتا تکست باکس دیده می‌شه

3- سایت مربوط به فروشگاه هست فکر نمی‌کنم نیاز به انجمن و قسمت اخبار تکنولوژی باشه

4- یه قسمت مربوط به تاید شدن سایت شما از طرف شبکه بانکی حتمن باید اضافه شود با لینک به صفحات اصلی بانک‌های طرف قرار داد در غیر این صورت امکان نداره از سایت خریداری کنن

5- سایت فروشگاه به صورت غیر ثبت نامی باید عمل کنه نیازی نیست برای خرید یک محصول اول ثبت نام کنی بعد از خرید اول برای ارائه خدمات بهتر شخص را ترغیب کن تا ثبت نام کنه

6- نشان دادن تعداد افراد مراجعه کننده برای یک سایت فروشگاه بزرگترین اشتباه در زمان راه اندازی سایت هست و در کل مورد مناسبی نیست چه معنی می‌ده وقتی یک نفر میاد از فروشگاه آنلاین شما خریداری کنه ببینه چند نفر دارن از سایت دیدن می‌کنن این آمار به صورت خصوصی باید در اختیار سهام داران و صاحبان فروشگاه قرار بگیره

7- قسمت لینک‌های مفید بدترین مورد این سایت می‌تونه باشه چون تو یه سایت تجاری ممکنه مشتری را به سرعت به جای دیگه‌ای منتقل کنه که موجب شکست سایت خواهد شد

8- امیدوارم در قسمت تماس با ما شماره تلفن اصلی خودت را ننوشته باشی شماره‌های موقت و یا فیلد خالی در حال حاضر بهترین حرکته چون به زودی ممکنه پشیمون بشی از قرار دادن این موارد در یک سایت آزمایشی

9- در کل اصلن به اصول بازار آشنا نیستی برای شروع طراحی یکم مطالعه کن ناسلامتی شما درس خونده هستی مثل یه برنامه نویس تجربی عمل کردن فقط رزومه کاری شما را خراب خواهد کرد

10- گفتم یکم بهت تجربه‌های واقعی را بگم ببینم درستش می‌کنی یا مثل 90% دانشجوهای دیگه نمرش مهم بوده و این هم آخرین مورد طراحی سایت برای شما

موفق باشید

HamedNet_ir
دوشنبه 11 بهمن 1389, 19:10 عصر
هنگام زدن بر روی خرید مهمان , باز هم صفحه ی ورود میاد و در اون دکمه ی عضویت کار نمیکند.

برای کار اوله خوبه , ولی ظاهر سایت زننده هست.

HamedNet_ir
دوشنبه 11 بهمن 1389, 19:12 عصر
بی ربط به موضوع:
دانشکده باهنر هستی؟

mmnoody2006
دوشنبه 11 بهمن 1389, 20:00 عصر
می شه بپرسم سئو یعنی چی؟همچنین کش؟

جان !!! :گیج:

1- سایز بندی صفحه فاجعه

2- بخش ثبت نام فقط چندتا تکست باکس دیده می‌شه

3- سایت مربوط به فروشگاه هست فکر نمی‌کنم نیاز به انجمن و قسمت اخبار تکنولوژی باشه

4- یه قسمت مربوط به تاید شدن سایت شما از طرف شبکه بانکی حتمن باید اضافه شود با لینک به صفحات اصلی بانک‌های طرف قرار داد در غیر این صورت امکان نداره از سایت خریداری کنن

5- سایت فروشگاه به صورت غیر ثبت نامی باید عمل کنه نیازی نیست برای خرید یک محصول اول ثبت نام کنی بعد از خرید اول برای ارائه خدمات بهتر شخص را ترغیب کن تا ثبت نام کنه

6- نشان دادن تعداد افراد مراجعه کننده برای یک سایت فروشگاه بزرگترین اشتباه در زمان راه اندازی سایت هست و در کل مورد مناسبی نیست چه معنی می‌ده وقتی یک نفر میاد از فروشگاه آنلاین شما خریداری کنه ببینه چند نفر دارن از سایت دیدن می‌کنن این آمار به صورت خصوصی باید در اختیار سهام داران و صاحبان فروشگاه قرار بگیره

7- قسمت لینک‌های مفید بدترین مورد این سایت می‌تونه باشه چون تو یه سایت تجاری ممکنه مشتری را به سرعت به جای دیگه‌ای منتقل کنه که موجب شکست سایت خواهد شد

8- امیدوارم در قسمت تماس با ما شماره تلفن اصلی خودت را ننوشته باشی شماره‌های موقت و یا فیلد خالی در حال حاضر بهترین حرکته چون به زودی ممکنه پشیمون بشی از قرار دادن این موارد در یک سایت آزمایشی

9- در کل اصلن به اصول بازار آشنا نیستی برای شروع طراحی یکم مطالعه کن ناسلامتی شما درس خونده هستی مثل یه برنامه نویس تجربی عمل کردن فقط رزومه کاری شما را خراب خواهد کرد

10- گفتم یکم بهت تجربه‌های واقعی را بگم ببینم درستش می‌کنی یا مثل 90% دانشجوهای دیگه نمرش مهم بوده و این هم آخرین مورد طراحی سایت برای شما

موفق باشید

به دوستمون زیاد سخت نگیر تازه کار بابا یاد می گیره

ricky22
دوشنبه 11 بهمن 1389, 20:33 عصر
سلام دوست عزیز
کدام آموزش کده بودی؟
ببینید برای یک پروژه دانشجوبیی قابل قبول هست اما برای یک کار جدی خیر.
تعداد زیاد Postback ها علاوه بر مواردی که اشاره شد تو ذوق می زنه.
Go on

علیرضا مداح
دوشنبه 11 بهمن 1389, 21:39 عصر
سلام،
یکی از اشکالات عمده، آسیب پذیری شدید در برابر حملات SQL Injection است؛ به این صفحه رجوع کنید:
http://www.farsshopping.com/peygirisoal.aspx

با یک Query بسیار ساده می توان تمامی اطلاعات را واکشی کرد و هر عملیات دلخواه را بر روی Database انجام داد، بر روی Parameterized Queries و Stored Procedure مطالعه نمایید،
توصیه می کنم بر روی مفاهیم بنیادین بیشتر تمرکز کنید، با حملات گوناگونی که یک صفحه ی وب را تهدید می کند، آشنا شوید، در این مقطع، مسئله ی مهم این است که به درک درستی از مفاهیم اساسی برسید،/

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 22:17 عصر
عرض سلام مجدد خدمت همه دوستان
با توجه به اینکه واقعم خوشال می شم که نظراتتون رو می بینم و حتما در مورد اونا فکر می کنم و حتما تصحیحش می کنم ازشتون تشکر می کنم.
راستش من یه دانشجوی علمی کاربردی هستم.توقع زیاد ازم نیست.در مورد این موضوع که با یک بانک باید قرار داد داشته باشم اینه که این ساتیت فقط یه پروژه دانشگاهی هست و اگه بخوام یه زمانی سایت بنویسم حتما از اونا استفاده یم کنم.
در مورد اخبار هم من تو سایت های بزرگی دیدم که فروشگاه ها یه قسمت اخبار هم دارن.
در مورد ثبت نام اول کار هم باید بگم که کاربر می تونه خریدش رو انجام بده و در پایان با یه ثبت نام راحت بتونه آدرس و این مسائل رو ثبت کنه تا محصول براش فرستاده بشه.
در مورد قسمت تماس با ما هم آدرس و شماره تلفن ها واقعی نیست.

ولی واقعا ممنونم
نظراتتون واقعا باعث می شه که من برم و بیشتر کار کنم و بهتر یاد بگیرم

راستی به خاطر اینکه کم می زنین تو ذوقم خیلی خیلی ممنونم :خجالت:

eshpilen
دوشنبه 11 بهمن 1389, 23:00 عصر
فکر میکنم 1024 در 768 هنوز هم یک رزولیشن استاندارد و مهم باشه.
مانیتورهای من که همیشه روی این رزولیشن هستن. درواقع برای 17 اینچ عادی بنظر بنده رزولیشن مطلوبی هست.

razeghaik1
دوشنبه 11 بهمن 1389, 23:11 عصر
راستی رفیق کد هایی که برای ارتباط با دیتا بیس هست ( منظورم دستورات sql هست) اگه تو کد بیهایند نوشته بشه به صورت مستقیم و از استور پروسیجرها استفاده نشه مشکل امنیتی بهم می زنه؟
یه سوال دیگه هم دارم.می شه یک کم در مورد اس کیو ال اینجکشن برام توضیح بدی؟
متشکرم

razeghaik1
سه شنبه 12 بهمن 1389, 11:32 صبح
سلام
دوستان دیگه هم اگه می شه در مورد سایت نظراتی بدن و مشکلات دیگه ای که داره رو مطرح کنن تا اگه می تونم بر طرفش کن.
تشکر فراوان از همه دوستان