View Full Version : سوال: نمايش زمان جاري سيستم در صفحات asp.net
niloofar100
دوشنبه 11 بهمن 1389, 08:30 صبح
با سلام خدمت همه برنامه نويسان محترم
چطور مي شه زمان جاري سيستم رو در صفحه asp نمايش داد؟ چه كدي بايد براش بنويسيم؟:افسرده:
از راهنمايي تون ممنون ميشم.
خيلي فوريه . واسه پروژه ام مي خوام. چون بايد خيلي زود تحويلش بدم.
mehrdad85
دوشنبه 11 بهمن 1389, 08:44 صبح
سلام دوست عزیزمن خودم داخل پروژهام از dll استفاده میکنم ، متاسفانه من نمیتونم چیزی attach کنم واست اما اسم dll ها را واست میگم با یه search داخل google میتونی راحت اونارو download کنی و بعد با add کردن اون داخل visual studio ازشون با استفاده از کدهای زیر استفاده کنی ، اسم اونا persia.dll و JalaliCalendar.dll هستش ، البته من نمیدونم از کد #c استفاده میکنی یا VB اما من #C واست میذارمdateLbl.Text = PersianDate.Now.ToLongDateString(); hourLbl.Text = PersianDate.Now.Hour.ToString(); minuteLbl.Text = PersianDate.Now.Minute.ToString(); موفق باشی
Mostafa_Dindar
دوشنبه 11 بهمن 1389, 12:21 عصر
سلام ,
استفاده از کنترل یا DLL(در اینجا ) زمانی معنی دار هست که ما بخواهیم یکسری از کارهای پیچیده و رایج رو Integrate کنیم آنگاه از کنترل استفاده میکنیم ، به عنوان نمونه کنترل Date Time Picker که اینجا ضرورتی ندارد .
برای تبدیل تاریخ میلادی خود دات نت کلاس PersianCalendar (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.globalization.persiancalendar.aspx)را ارائه نموده که هرآنچه که شما نیاز داشته باشید را پوشش میدهد . کافیست چند دقیقه وقت بزارید, آنگاه هرآنچه که نیاز داشته باشید را خواهید توانست ایجاد کنید .
موفق باشید
san_sal_2008
چهارشنبه 13 آذر 1392, 23:33 عصر
با سلام دوستان میخواستم بدونم وقتی قسمت نظریات یه نظر داده میشه چه کدی باید نوشته بشه که نشون بده که چقد از دادن این نظر گذشته ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.