View Full Version : حرفه ای: این فایل به چه زبانی نوشته شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
akbarg64
دوشنبه 11 بهمن 1389, 10:17 صبح
سلام.نمیدونستم جکجا رو واسه زدن این پست انتخاب کنم.اگه جاش مناسب نیست ببخشید.این فایل زیر مربوط به فلش گوشی جی ال ایکس هست.که ایران رفته ویرایش کرده و به نام جی ال ایکس زده.حالا میخوام بدونم این فایل به چه زبانی نوشته شده و چطور میشه ویرایشش کرد.چون گوشی منم جی ال ایکس هست و حالا چند وقت پیش بردم فلش بزنم فایلشو نداشتم که از اینترنت دانلود کردم.البته با توجه به سی پی یو و بقیه مشخصات.خیلی جالب شده اما فارسی ساپورت نمیکنه.حالا میخوام بدونم چطوری میشه فارسیش کرد و یه سری تغییرات دیگه هم ایجاد کرد.ممنون میشم کمک کنید.
http://www.4shared.com/file/DNhFsaH-/DAYO23C_08B_PMWY_PCB01_GPRS_MT.html
m.soleimani
دوشنبه 11 بهمن 1389, 20:21 عصر
سلام.نمیدونستم جکجا رو واسه زدن این پست انتخاب کنم.اگه جاش مناسب نیست ببخشید.این فایل زیر مربوط به فلش گوشی جی ال ایکس هست.که ایران رفته ویرایش کرده و به نام جی ال ایکس زده.حالا میخوام بدونم این فایل به چه زبانی نوشته شده و چطور میشه ویرایشش کرد.چون گوشی منم جی ال ایکس هست و حالا چند وقت پیش بردم فلش بزنم فایلشو نداشتم که از اینترنت دانلود کردم.البته با توجه به سی پی یو و بقیه مشخصات.خیلی جالب شده اما فارسی ساپورت نمیکنه.حالا میخوام بدونم چطوری میشه فارسیش کرد و یه سری تغییرات دیگه هم ایجاد کرد.ممنون میشم کمک کنید.
http://www.4shared.com/file/DNhFsaH-/DAYO23C_08B_PMWY_PCB01_GPRS_MT.html
قدم اول گوگل
فکر کنم بهتره یه تیتر بهتر انتخاب کنی فکر کردم سورس کد داری
در کل برنامه نویسی موبایل بیشتر با جاوا , سیمبیان یا سی شارپ انجام میشه
توی فایلی که گذاشتی « البته دانلود نکردم چون برای من مورد استفاده نداره » اگر فایل XML یا یه همچین چیزی به نام language موجود باشه میتونی داخلش را ویرایش کنی یا یه نسخه فارسی براش درست کنی اینی که گذاشتی فقط یه فایل exe هست یا چندتا فایل هست. البته امکان داره فایل exe هم اگر باشه بشه اکستراکتش کنی.
موفق باشی./
akbarg64
سه شنبه 12 بهمن 1389, 09:39 صبح
سلم.ممنون.اما هرچی فکر کردم تیتر بهتری به ذهنم نرسید.این فایل پسوندش .bin هست. با کلن درایو که باز نمیشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.