ورود

View Full Version : سوال: ذخیره اطلاعات ، کار با فایل

S.Reza
دوشنبه 11 بهمن 1389, 16:37 عصر
سلام

خلاصه و مفید ::عصبانی++: :عصبانی++: و نیازمند یاری سبزتان هستیم :لبخند:

من در زمینه جاوا اون هم از نوع java me در حد صفر مطلق هستم و استادم گیر داده که باید برای پروژه پایانی از java me استفاده کنی

برای استفاده از java me باید از کجا شروع کنم ؟؟؟؟

سوالاتی که بیشتر توی ذهنم هست نحوه ذخیره کردن اطلاعات ( دیتابیس ) و کار با فایل ها ( مثلا یه Text Document )
اصلا این Text Document در موبایل به عنوان یک فایل شناخته شده است ؟

ایا java me پایگاه داده هایی همچون sql و .... را پشتیبانی می کند ؟ اگر جواب مثبت است این دیتابیس ها چگونه در محیط موبایل قابل شناسایی هستند :متفکر::گیج:

مثلا همه موبایل ها دفترچه تلفن دارند دیتابیسی که این اطلاعات را نگه داری می کند چیست ؟ و اگر دیتابیس یک فایل text باشد مسیر ذخیره سازی فایل کجاست :گیج: :ناراحت:

و .....

لطفا اگر منبع فارسی یا انگلیسی (کتاب ، سایت ، مجله ، ..... ) در این مورد وجود داره معرفی کنید

راستی

NetBeans IDE 6.9.1 با ورژن های قبلی خود تفاوتی دارد :متفکر:

ممنون

trustmiracle
دوشنبه 11 بهمن 1389, 22:54 عصر
شما برای ذخیره اطلاعات دو راه دارید. یا اینکه از فایل ها استفاده کنید و یا از rms استفاده از فایل ها که نیاز به توضیح نداره ولی در مورد دوم، RMS در حقیقت یک سیستم مدیریت رکورد هست. یعنی اطلاعاتتون را بصورت رکورد ذخیره می کنه. م ادر J2ME چیزی به نام دیتابیس نداریم. شما باید با همون RMS کار کنید. البته برای راحتی کار با اون و رفع یکسری مشکلات معمولا یک کتابخانه می نویسند که از که کار ذخیره داده ها را انجام بده و این کتابخانه در پشت خودش از rms استفاده می کنه.

یعنی شما باید یک کتابخانه بنویسید که براتون اطلاعات را بوسیله rms ذخیره ، ویرایش و ... کند. البته اگر پروژه درسی هست نیازی به این کار نیست. مستقیما از rms استفاده کنید.

اینکه می گم باید یک کتابخانه بنویسید به این دلیل هست که rms اطلاعات را بصورت یک رشته از بایت ها می بینه و شما چیزی به نام فیلد و ... ندارید. به همین دلیل باید یک کتابخانه بنویسید که امکانات مورد نیازتون را شبیه سازی کنه.

در مورد نت بینز من از ورژن 6.9 استفاده کردم و با نسخه 6.9.1 آن تا حالا کار نکردم

اگر سوالی بود بپرسید اگر بلد بودم کمکتون می کنم. در ضمن سایت زیر بهترین جا برای شروع هست:

http://forum.gsmaria.com/forum117/