View Full Version : سوال: فوری : چگونگی دادن ارتباط به یک شعبه در شهر دیگر از طریق اینترنت
davood59
دوشنبه 11 بهمن 1389, 19:10 عصر
سلام دوستان؛
ببخشید که شاید تاپیک تکراری باشه؛ ولی چون فوری و خیلی مهم بود و نتونستم یک راه اصولی پیدا کنم ناچاراً این تاپیک رو ایجاد کردم.بخاطر این موضوع عذرخواهی می کنم.
یک سوال داشتم که واجبه و خیلی هم مهم:
من یک IP استاتیک دارم که در هنگام نصب IP روی مودم تنظیم شده، حالا وقتی که میخوام به کامپیوتری اینترنت بدم با تنظیم IP ها، اون کامپیوتر به اینترنت وصل میشه.
حالا یه سوال؟؟؟
من میتونم با همین IP استاتیک اجازه دسترسی به یک کامپیوتر که در یک شهر دیگه واقع شده رو به دفتر مرکزی بدم؟
چجوری میشه این کار رو کرد؟؟؟؟
لطفا به طور مبسوط توضیح دهید!
ازتون ممنونم.
online_mansoor2007
سه شنبه 12 بهمن 1389, 12:12 عصر
سناریو واضح نیست . هدف شما چی هست ؟؟؟
razeghi_loved
سه شنبه 12 بهمن 1389, 19:04 عصر
:متفکر:نفهمیدم
hraeissi
سه شنبه 12 بهمن 1389, 20:29 عصر
من میتونم با همین IP استاتیک اجازه دسترسی به یک کامپیوتر که در یک شهر دیگه واقع شده رو به دفتر مرکزی بدم؟
بستگی به مودمتون داره ، بطور مثال اگر بخواهید به وب داخلی وصل شود باید این امکان در مودمتون باشه ( مودم روتر )
در خصوص ارتباطات دیگر هم به دلیل وجود Firewall روی مودم معمولاً با خود مودم نمی شود .ولی روش کار خوب اینطوریه که یک فایروال سخت افزاری داشته باشید و سپس PPPOE رو روی فایروال تنظیم می کنید که خودش Dial کند و سپس بسته به نوع ارتباط روی فایروال تنظیمات انجام می دهید
davood59
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 08:55 صبح
ببخشید دوستان؛
اگه بد توضیح دادم؛
ببینید بعنوان مثال ما توی تهران دفتری داریم که سرور اصلی که sql server هست روی یکی از کلاینتهای اون نصبه! کلاینتهای دیگه همین دفتر هم خب با همون شبکه Lan معمولی به این سرور وصل میشن و کار می کنن.(طبیعیه هنگام نصب نرم افزار ، مسیر این سرور رو بهشون میدیم) مثل خیلی جاهای دیگه!
حالا یه شعبه داریم توی اصفهان!
این شعبه میخواد از برنامه ما که توی تهران نصبه استفاده کنه! تا چند روز پیش 2 تا خط adsl با دوتا IP ثابت داشتیم.
یکی از این IP ها رو اختصاص داده بودم به دفتر اصفهان و روی یک کامپیوتر توی دفتر تهران اونو تعریفش کرده بود! بعدش ISA نصب کردم و از طریق remote کانکشن دفتر اصفهان به اون کامپیوتری که توی تهران بود وصل می شد و کار می کرد.
حالا بدلیل مشکلاتی یکی از این adsl ها رو قطع کردیم که اتفاقا همون یکی متعلق به دفتر اصفهان بود.
حالا سوال من اینه که شما چه راهکاری برای اینکه دفتر اصفهان رو به تهران ارتباط بدم فقط با داشتن یک IP ثابت(یا همون valid) دارید؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید!
online_mansoor2007
جمعه 15 بهمن 1389, 02:01 صبح
تنها راه کار شما دوست عزیز راه اندازی VPN هست:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.