ورود

View Full Version : برنامه جستجو در سورس کد

JaguarXF
سه شنبه 12 بهمن 1389, 06:58 صبح
برای جستجوی کد از چه برنامه ای استفاده میکنید؟

سناریو: در ترانک یکی از تیمهای همکار به دنبال تابعی خاص و نحوه استفاده از آن هستید تا بتوانید در برنامه خودتان از آن استفاده کنید. این جستجو رو چگونه انجام میدهید؟ علت خاصی داشته انتخاب شما؟

اینهایی که خودم با اونها کار کرده ام و نظر کوتاهم رو در موردشان مینویسم. شما هم در صورت داشتن تجریه ای مشابه آنرا به اشتراک بگذارید.

Agene RanSack : سرعت خوب در جستجو . برای جستجوهایم میتوانم RegEx هم تعریف کنم. عیبش این بود که فولدرهای مخفی .svn رو هم سرچ میکرد و بنابراین تعداد نتایجی که برمیگردادند دوبرابر اصل بود. رایگان هم بود. مجبورید ترانک رو روی هاردتان چک آت کرده باشید.

File Locator Pro : نسخه تجاری و حرفه ای تری از برنامه بالا ست ولی متاسفانه پولی هست. وقتی سرچ میکند کانتکست اطراف نتیجه جستجو رو هم نمایش میدهد و میشود کمی هم در ادیتورش کد رو پیمایش کرد . میتوانید تکست ادیتورش رو تغییر دهید و مثلا Vim بگذارید و حال کنید . مجبورید ترانک رو روی هاردتان چک آت کرده باشید.

Text Work Bench : تجاری ست. گزینه Replcae آن در نسخه Trial همه نتایج رو بر نمیگرداند اما قسمت سرچ آن مشکلی نداشت. رنگارنگ تر از دوتای قبلیست . جالب این است که بعد از پایان دوره استفاده آزمایشی همچنان هم کار میکند و فقط یک دایالاگ نمایش میدهد که لطفا من رو خریداری کنید. مجبورید ترانک رو روی هاردتان چک آت کرده باشید.

Krugle : آنلاین است. میتوانید کل ترانک شرکت رو به آن بدهید. میتوانید روی زبانهای برنامه نویسی مختلف یا تیم های مختلف شرکت نتایج آنرا فیلتر کنید. تجاری است . در این سناریو که فرضا بخواهید بدانید فلان تابع در فلان تیم در کجاها و چگونه استفاده شده خیلی خوب است اما فرضا اگر بخواهید امضای یکی از متدهایتان رو تغییر دهید و طبیعتا قبل از تغییر بخواهید کلیه کانسیومرهای آن متد رو پیدا کنید اگرچه این کار رو انجام میدهد ولی نحوه نمایش نتایج آن به آن صورت مجتمع و زیبا که برنامه های قبلی دارند نیست .

Text Crawler : رایگان است . مشابه Agent RanSack است . قابلیت تعریف RegEx هم دارد . فایلهای مخفی رو در نتایج جستجو نمایش نمیدهد. مجبورید ترانک رو روی هاردتان چک آت کرده باشید.

JaguarXF
شنبه 16 بهمن 1389, 20:30 عصر
اوکی! پاسخ نظرسنجی مشخص شد گزینه آخر هست::لبخندساده:

ما از این قرتی بازیها خوشمون نمیاد