ورود

View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات از کارت شبکه ؟؟؟

zenit52
سه شنبه 12 بهمن 1389, 22:56 عصر
با سلام به دوستان

من برنامه نویسی بادلفی رو تجربی شروع کردم و برنامه هایی که لازم دارم رو مثل بانک اطلاعاتی خودم برای رفع نیازهای خودم میتونم بنویسم...
اما الان نیاز دارم برای یکی از دوستانم برنامه ای بنویسم که نیاز داره اطلاعات ارسالی از یک شبکه رو از یک هاب یا سوئیچ بخونه و در یک بانک اطلاعاتی ذخیره کنه...
من باید توسط یک کامپیوتر و توسط یک کارت شبکه به این هاب وصل بشم درسته ؟
و البته قسمت مهم برای من نحوه خوندن اطلاعات ارسالی هست که همواره داره ارسال میشه...
من میخوام این اطلاعات رو بخونم و راستش در این مورد تا حالا برنامه ای ننوشتم...
منتظر کمک شما اساتید هستم
ممنون

Felony
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 06:52 صبح
چه اطلاعاتی ؟ یعنی میخواین هر داده ای که روی شبکه منتقل میشه رو دریافت کنید ؟!

اگر بله باید یک Sniffer بنویسید ، در موردش بارها صحبت شده و نمونه هایی هم تو همین بخش هست ولی کار ساده ای نیست .

zenit52
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 19:15 عصر
با سلام و تشکر از شما دوست محترم...

اجازه بدید بیشتر توضیح بدم:
در حقیقت این دوست من صاحب یک جایگاه پمپ بنزین هست و حتما میدونید که الان همه جایگاههای سوخت دارای یک سیستم شبکه ای هستن و کلیه تراکنشهای سوخت گیری مراجعین که با کارت سوخت صورت میگیره توسط این سیستم شبکه از تک تک پمپها به یک کامپیوتر اصلی که در دفتر جایگاه قرار داره منتقل شده و در این کامپیوتر ذخیره میشه و روی آن عملیات پردازش و محاسبات روزانه جایگاه انجام میگیره... همونطوری که شما هم دیدید در هر پمپ یک یا دو دستگاه کارت خوان یا به اصطلاح (PT) وجود داره که پس از اتمام هر سوختگیری کلیه اطلاعات لازم از قبیل تاریخ و ساعت و میزان لیتراژ سوختگیری و همچنین شماره کارت سوختگیری شده و نوع سهمیه کارت مورد نظر و ... توسط کابل LAN به دفتر جایگاه منتقل میشن و بدین ترتیب همه کارت خوانها با کابل LAN مجزا وارد یک سوئیچ شده و در آخر به کامپیوتر جایگاه متصل میشوند...
امیدوارم تونسته باشم عملکرد موجود رو خوب براتون توضیح داده باشم...

حالا درخواست من این هست برنامه ای بنویسم که کلیه این اطلاعات را همزمان با ارسال اون از همین سوئیچ بخونه و عملیات سفارشی که مد نظر خودمون هست رو برامون انجام بده... مهم برای من طریقه ارتباط برقرار کردن با این سوئیچ و خواندن همزمان این اطلاعات هست و عملیاتهای دیگر مورد نظر رو خودم میتونم پیاده کنم...
از شما و دوستان محترم ممنون میشم اگر منو دراین مورد راهنمایی کنید... منتظر جوابتون هستم
بازم ممنون...

mohsen24000
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 21:32 عصر
سوال اینجاست که شما چطور میخواهید packet ها ارسالی از پمپها رو شناسایی کنید!؟
اینکه کدوم packet از کدوم پمپ و حاوی چه اطلاعاتی است!؟
بدون دونستن اونها نمی تونید از اطلاعات ارسالی استفاده کنید!

zenit52
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 22:03 عصر
سوال اینجاست که شما چطور میخواهید packet ها ارسالی از پمپها رو شناسایی کنید!؟
اینکه کدوم packet از کدوم پمپ و حاوی چه اطلاعاتی است!؟
بدون دونستن اونها نمی تونید از اطلاعات ارسالی استفاده کنید!

خوب ابتدا روش خوندن اطلاعات ارسالی رو بفرمایید تفکیک اینکه داده های ارسالی مربوط به کدوم پمپ هست نباید کار سختی باشه حتما داده های ارسالی هر پمپ با کد مخصوص بخود همان پمپ همراه است... مهم برای من طریقه خوندن اطلاعات ارسالی از سوئیچ هست... منتظر جوابتون هستم... ممنون...

Elnaz.Etedali
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 23:39 عصر
اگه دوستتون پمپ بنزین داره نیاز به این کار ندارین ، اگر نمیخواین برنامه مخربی که اطلاعات رو جمع کنه بنویسید که نیاز به این کارا نیست

zenit52
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 11:43 صبح
اگه دوستتون پمپ بنزین داره نیاز به این کار ندارین ، اگر نمیخواین برنامه مخربی که اطلاعات رو جمع کنه بنویسید که نیاز به این کارا نیست

دوست عزیز برنامه مخرب دیگه چیه ؟!!! :متعجب: :اشتباه: من میخوام برنامه ای برای تسویه حساب راحتتر با تلمبه چی های هر شیفت براش بنویسم که در کوتاهترین زمان
و با دقت بالا بتونه مقدار فروش هرشیفت رو بر اساس نرخ 1000 ریالی و 4000 ریالی و 7000 ریالی به تفکیک محاسبه کنه ...
این به نظر شما اسمش برنامه مخرب هست... !!!

zenit52
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 12:07 عصر
با سلام مجدد

برای اطلاع بیشتر دوستان امروز از نزدیک سیستم جایگاه رو بررسی کردم:

در کانفیگ برنامه خود جایگاه مشاهده میشه که هر تلمبه با یک IP Address مختص بخود با برنامه ارتباط بر قرار میکنه و یک IP Address هم به خود کامپیوتر جایگاه اختصاص داره...

و کلیه کارتخوانهای جایگاه با یک کابل مجزای LAN به یک Fast Ethernet Switch از نوع 16 پورت مارک D-Link متصل هستن... و کامپیوتر جایگاه هم از طریق یکی از پورتهای آزاد این سوئیچ به شبکه متصل هست...
حالا لطفا منو راهنمایی کنید با توجه به اینکه من نمیخوام و نمیتونم از کامپیوتر جایگاه برای اجرای برنامه خودم استفاده کنم چطوری میتونم اطلاعات ارسالی به سوئیچ رو همزمان با ارسال اونها از سوئیچ بخونم ؟ من باید با یک کابل دیگه کارت شبکه کامپیوترمو به یکی از پورتهای آزاد این سوئیچ وصل کنم درسته؟ نحوه خواندن این اطلاعات ارسالی رو برام بفرمایید... ممنون... :خجالت:

zenit52
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 12:20 عصر
با سلام مجدد

برای اطلاع بیشتر دوستان امروز از نزدیک سیستم جایگاه رو بررسی کردم:

در کانفیگ برنامه خود جایگاه مشاهده میشه که هر تلمبه با یک IP Address مختص بخود با برنامه ارتباط بر قرار میکنه و یک IP Address هم به خود کامپیوتر جایگاه اختصاص داره...

و کلیه کارتخوانهای جایگاه با یک کابل مجزای LAN به یک Fast Ethernet Switch از نوع 16 پورت مارک D-Link متصل هستن... و کامپیوتر جایگاه هم از طریق یکی از پورتهای آزاد این سوئیچ به شبکه متصل هست...
حالا لطفا منو راهنمایی کنید با توجه به اینکه من نمیخوام و نمیتونم از کامپیوتر جایگاه برای اجرای برنامه خودم استفاده کنم چطوری میتونم اطلاعات ارسالی به سوئیچ رو همزمان با ارسال اونها از سوئیچ بخونم ؟ من باید با یک کابل دیگه کارت شبکه کامپیوترمو به یکی از پورتهای آزاد این سوئیچ وصل کنم درسته؟ نحوه خواندن این اطلاعات ارسالی رو برام بفرمایید... ممنون... :خجالت:

Felony
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 18:50 عصر
من توصیحات لازم رو دادم ولی مثل اینکه دقت نکردید ، اگر اطلاعات به یک کامپیوتر با یک IP مشخص فرستاده میشن و شما میخواین با یک کامپیوتر دیگه این اطلاعات رو استراق کنید باید یک Sniffer بنویسید و با توجه به پست هایی که دادید به نظر میاد تو کار با شبکه و برنامه نویسی شبکه کم تجربه باشید ؛ در یک کلام فعلا کار شما نیست .

پیشنهاد ها :

- ببینید اون دستگاه به شما اجازه نمیده Receiver رو براش 2 تا IP ست کنید که اطلاعات به 2 تا سیستم بره .
- اگر مورد بالا نشد که احتمالا نمیشه میتونید رو اون سیستم گیرنده اصلی یک برنامه نصب کنید که اطلاعات دریافتی اون رو بخونه و از طریق شبکه به سیستم شما ارسال کنه .

@ برای مورد بالا هم باید یک Sniffer بنویسید که کار پیچیده ای هست ، تنها راه آسون این هست که ببینید شرکت سازنده اون دستگاه SDK در اختیار برنامه نویس قرار داده یا نه و اگر قرار داده بود ازش استفاده کنید .

Elnaz.Etedali
شنبه 16 بهمن 1389, 13:24 عصر
سورس sniffer توی سایت بود که ! سخت نباید باشه