ورود

View Full Version : خبر: Bing مایکروسافت، از نتایج جستجوهای گوگل استفاده می کند (و آنرا انکار می کند!)

mehdi.mousavi
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 10:38 صبح
سلام.
این عنوان جدیدترین مطلبی هستش که در وبلاگ Google نوشته شده. Amit Singhal با آزمایشی ساده اثبات میکنه که چطور نتایج جستجوهایی که در گوگل انجام میشه، پس از چند هفته در نتایج جستجوهای Bing نیز پدیدار میشه. در این آزمایش، به از 20 مهندس گوگل خواسته شده تا واژه هایی عجیب و غریب رو که برای اثبات این مدعا انتخاب شده بود (و هیچ بنی بشری اونها رو جستجو نمیکنه) رو در مرورگر IE و در صفحه Google وارد کنن و ... هووممم... خجالت آوره! خودتون مطلب کامل رو اینجا بخونید (http://googleblog.blogspot.com/2011/02/microsofts-bing-uses-google-search.html).

موفق باشید.

m.soleimani
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 17:00 عصر
به نظر من که احمقانه برداشت کرده. خودش می‌گه بینگ برای مرتبه نخست نتیجه‌ای نداشته بعد از یه مدت دوباره همون سرچ را انجام دادن حالا با همون شکل نادرستش خوب این بار نتیجه داده مشکل کار کجاست؟ دفعه اول نیاز یکی از مشتری‌هاش به نتیجه نرسیده تلاش کرده و دیتابیس خودش را ارتقا داده حالا که ازش بپرسی این‌بار جواب می‌ده این نشون می‌ده که نرم‌افزارش هوشمند هست و به پرسش‌هایی که نمی‌تونه پاسخی بهشون بده توجه می‌کنه.

در این آزمایش، به از 20 مهندس گوگل خواسته شده تا واژه هایی عجیب و غریب رو که برای اثبات این مدعا انتخاب شده بود (و هیچ بنی بشری اونها رو جستجو نمیکنه) رو در مرورگر IE و در صفحه Google وارد کنن و ... هووممم... خجالت آوره! خودتون مطلب کامل رو اینجا بخونید (http://googleblog.blogspot.com/2011/02/microsofts-bing-uses-google-search.html).

گوگل که سایت منبع و نتیجه آزمایش را در اختیار خودش نداشته و براش کد ورود یا یه همچین چیزی نداشته که مایکروسافت بیاد و به روش غیرقانونی یا غیر اخلاقی اون‌رو کش بره و به دیتابیس گوگل هم که دسترسی نداشته.

گفته شده که نرم‌افزارهای مایکروسافت هم به شکلی جاسوسی می‌کنن؛ که اگر یه همچین چیزی هم باشه باز به گوگل ربطی پیدا نمی‌کنه اون‌ها گوش به زنگ این هستن که مشتری نرم‌افزارشون به چه چیزی علاقمند هست و به دیتا بیس خودشون اضافه می‌کنن فقط همین و نتیجش هم کارایی بیشتر و آسایش ماهاست که از هر دوی این‌ها استفاده می‌کنیم.

دوست عزیز تو کشور ما خجالت آور معنی خاص خودش را از دست داده خود شما؛ من و خیلی دیگه از دوستان برای ویژوال استودیو , ویندوز , فوتوشاپ و ... حاضریم پول بدیم؟ استفاده کردن از این نرم‌افزارها خیلی راحت دزدی محسوب می‌شه حالا هر کدوم از ما یه کلاه شرعی براش درست می‌کنیم و دلیل و منطق خودمون را هم بهش اضافه می‌کنیم و به این نتیجه می‌رسیم که کارمون درسته توی بازار رقابتی کسی که بیشتر تلاش می‌کنه برنده می‌شه همین گوگل خودش یکی از بزرگ‌ترین نقض کننده‌های حریم خصوصی هست هر بار هم برای هر کدوم از موارد یه دیلی میاره تا از شرش خلاص بشه مثل اون موردی که گفته بود به صورت تصادفی اطلاعات شخصی را جمع آوری می‌کرده./

موفق باشید

mehdi.mousavi
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 17:52 عصر
سلام.
لینکی که دادم رو درست مطالعه کردید؟ بخشی از اون رو به فارسی می نویسم:

این آزمایش ظن ما را تصدیق می کند که Bing به نوعی با ادغام دو روش زیر به این نتایج رسیده است:

Internet Explorer 8.0 که می تواند داده ها را از طریق قابلیت Suggested Sites به مایکروسافت ارسال کند
Bing Toolbar که داده ها را بر اساس "برنامه بهبود تجارب مشتریان" می تواند به مایکروسافت ارسال کند

یا دیگر روشهای ارسال داده ها به Bing بر اساس آنکه مردم به دنبال چه چیزی در گوگل جستجو می کنند و نتایجی که آنها روی آن در گوگل Click می کنند.

البته فرمایش شما هم کاملا متینه؛ بدون شک برداشتن این اطلاعات میتونه در نهایت به "بهبود تجربه مشتری" ختم بشه؛ البته به شرطیکه نتایج Update شده گوگل نیز در جستجوهای بعدی Bing ظاهر بشه.

خود شما؛ من و خیلی دیگه از دوستان برای ویژوال استودیو , ویندوز , فوتوشاپ و ... حاضریم پول بدیم؟
چرا که نه؟ من خیلی از نرم افزارهایی که هر روزه با اونها کار میکنم رو خریداری کرده ام؛ Windows، Nod32، Norton AV، CuteFTP، Acronis True Image و بسیاری دیگه. شاید یکی از استثنائاتش VS2010 باشه که به خاظر قیمت بالاش، هنوز این کارو نکرده ام. اما اگه خدا بخواد اونم میخرم. چون از این راه دارم گذران زندگی میکنم. از اون سمت هم سالهاست که سعی کرده ام از نرم افزارهای Open Source استفاده کنم، Open Office، FileZilla، Audacity، 7z و ... من کلا با "کلاه گذاشتن" مشکل دارم، حالا میخواد شرعیش باشه، میخواد غیر شرعیش. Type اش برام اهمیتی نداره.

موفق باشید.

پاورقی: لطفا پیرامون موضوع اصلی تاپیک (در صورت نیاز) گفتگو کنید.

m.soleimani
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 20:59 عصر
این آزمایش ظن ما را تصدیق می کند که Bing به نوعی با ادغام دو روش زیر به این نتایج رسیده است:

Internet Explorer 8.0 که می تواند داده ها را از طریق قابلیت Suggested Sites به مایکروسافت ارسال کند
Bing Toolbar که داده ها را بر اساس "برنامه بهبود تجارب مشتریان" می تواند به مایکروسافت ارسال کند
یا دیگر روشهای ارسال داده ها به Bing بر اساس آنکه مردم به دنبال چه چیزی در گوگل جستجو می کنند و نتایجی که آنها روی آن در گوگل Click می کنند

گفته شده که نرم‌افزارهای مایکروسافت هم به شکلی جاسوسی می‌کنن؛ که اگر یه همچین چیزی هم باشه باز به گوگل ربطی پیدا نمی‌کنه اون‌ها گوش به زنگ این هستن که مشتری نرم‌افزارشون به چه چیزی علاقمند هست و به دیتا بیس خودشون اضافه می‌کنن فقط همین

فکر کنم من هم همین را خونده بودم به هر حال بگذریم

به شرطیکه نتایج Update شده گوگل نیز در جستجوهای بعدی Bing ظاهر بشه.

در کل اینا فقط پیدا می‌کنن که مشتری‌هاشون به دنبال چه چیزی توی اینترنت می‌گردن بعد میان و اضافه می‌کنن تا همیشه بگن به روز هستن پس نیازی به آپدیت‌های بعدی گوگل نیست و خودشون بقیه راه را خواهند رفت شاید هم بهتر

چرا که نه؟ من خیلی از نرم افزارهایی که هر روزه با اونها کار میکنم رو خریداری کرده ام؛ Windows، Nod32، Norton AV، CuteFTP، Acronis True Image و بسیاری دیگه. شاید یکی از استثنائاتش VS2010 باشه که به خاظر قیمت بالاش، هنوز این کارو نکرده ام. اما اگه خدا بخواد اونم میخرم. چون از این راه دارم گذران زندگی میکنم. از اون سمت هم سالهاست که سعی کرده ام از نرم افزارهای Open Source استفاده کنم، Open Office، FileZilla، Audacity، 7z و ... من کلا با "کلاه گذاشتن" مشکل دارم، حالا میخواد شرعیش باشه، میخواد غیر شرعیش. Type اش برام اهمیتی نداره.

خیلی عالی پس امیدوارم که این پروژه MONO (http://www.mono-project.com/Main_Page) خیلی زود به جایی برسه که شما دیگه نیاز نداشته باشین به vs2010 فکر کنید

پاورقی: لطفا پیرامون موضوع اصلی تاپیک (در صورت نیاز) گفتگو کنید.

سعی کردم اگه نشده به بزرگواری خودتون ببخشین :چشمک:

موفق باشید

FastCode
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 21:00 عصر
فقط خدا کنه که این روش دزدی رو به عنوان patent ثبت نکنه.

afrough.arian
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 14:43 عصر
ما می تونیم یک طور دیگه ای به این موضوع نگاه کنیم
موتور جستجوی اینترنتی :چرخ
حالا ما یک چرخ داریم اگه من یا تو با 1 سبک بسازیم پس کپ همدیگه در می آیند
اما داره اگه من یا تو یه طوری دیگه انجام بدیم (رقابتی)
مثلاً تو تیوپلس بسازی ولی من هیدروژن بهش اضافه کنم چه اشکالی داره کاکا

alireza.stack
دوشنبه 09 اسفند 1389, 17:07 عصر
به گفته Matt Cutts هد اسپمر گوگل در حال پیگیری موضوع از راههای قانونی هستند و این موضوع اثبات شده است.

FastCode
دوشنبه 09 اسفند 1389, 21:06 عصر
ما می تونیم یک طور دیگه ای به این موضوع نگاه کنیم
موتور جستجوی اینترنتی :چرخ
حالا ما یک چرخ داریم اگه من یا تو با 1 سبک بسازیم پس کپ همدیگه در می آیند
اما داره اگه من یا تو یه طوری دیگه انجام بدیم (رقابتی)
مثلاً تو تیوپلس بسازی ولی من هیدروژن بهش اضافه کنم چه اشکالی داره کاکا

تا اونجایی که عقل من قد میده:
برنامه نویسها باید بیشتر از هر قشری در دنیا بدونن patent یعنی چی.

Mamadex
دوشنبه 09 خرداد 1390, 16:42 عصر
من خیلی از نرم افزارهایی که هر روزه با اونها کار میکنم رو خریداری کرده ام؛ Windows، Nod32، Norton AV، CuteFTP، Acronis True Image و بسیاری دیگه. شاید یکی از استثنائاتش VS2010 باشه که به خاظر قیمت بالاش، هنوز این کارو نکرده ام. اما اگه خدا بخواد اونم میخرم. چون از این راه دارم گذران زندگی میکنم. از اون سمت هم سالهاست که سعی کرده ام از نرم افزارهای Open Source استفاده کنم، Open Office، FileZilla، Audacity، 7z و ...

جالبه، خریداری دو آنتی ویروس و خرید برنامه ای که مشابه‌ش وجود دارد.