ورود

View Full Version : یه سوال تکراری

h1and1saman
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 23:50 عصر
سلام-اول عذر می خوام به خاطر سوال کلیشه ای که می کنم ولی خداییش نتونستم جوابمو بگیرم اومدم اینجا خودم بپرسم شاید جواب گرفتم
من دانشجوی نرم افزارم-هیچ زبان برنامه نویسی رو بلد نیستم و می خوام شروع کنم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم چند تا سوال دارم
به نظر شما از کجا و با چی شروع کنم بهتره(می گن از زبان های مثل پایتون شروع کن آیا لازمه یا میشه با زبانی مثل ++C هم شروع کرد)
می خوام زبانی رو انتخاب کنم که باهاش بشه راحتر برنامه ساخت و برنامه قوی تر(برای ویندوز)
الان و در آِینده کدوم زبان ها بهتر خواهند بود-می خوام زبانی یاد بگیریم که بتونم باهاش کار کنم-بشه پول درآورد(میدونم واسه این حرفها خیلی زوده ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم)
یه سوال دیگه به نظرتون ++C بهتره #C؟از لحاظ راحتی و کاربردی تر بودن-با کدوم میشه راحتر برنامه ساخت
خواهشا راهنمایی کنید خیلی سر در گمم-با تشکر از همه دوستان عزیز و مدیران محترم

Netsky
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 00:30 صبح
سلام دوست عزیز .
به نظر من از زبان های دات نتی استفاده کن . مثل VB.net و یا C#.Net . ولی به نظر خودم واسه سادگی کار اول ویبی دات نت و بعد سی شارپ . خودمم همینطوری شروع کردم . البته فکر کنم شروع با سی پلاس پلاس اشتباه محض باشه و من تا حالا ندیدم کسی واسه شروع از سی پلاس پلاس استفاده کنه .
الان واسه برنامه های ویندوزی که ساختشون راحت تر باشه و از قدرت زیادی برخوردار باشن ، زبون های دات نتی بهترین گزینه هستن .
آینده به نظر من در دست مایکروسافت و دات نت ش هست . اگه هم شما میخوای به عنوان کسب درآمد برنامه نویسی یاد بگیری ، بازم دات نت بهترین گزینه هست . البته من خودم واسه کسب درآمد برنامه نویسی نکردم . چون کلا برنامه نویسی رو واسه تفریح انجام میدم و از فرط علاقه زیاد به کامپیوتر و مباحث مربوط به اون هست .
شما فعلا با ویبی دات نت یا سی شارپ شروع کن . سی پلاس پلاس رو باید بعدا کار کنی .

البته نظر دوستان دیگه که اساتید بنده هستن ، شما رو بیشتر راهنمایی میکنه .

در پایان واسه شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم .............

JaguarXF
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 07:58 صبح
برنامه نویسی یعنی قدرت راه حل برای مساله پیدا کردن . مساله ای که نشود در گوگل سرچش کرد یا در سایت برنامه نویس مطرحش کرد. خاص خاص سناریوی تو باشد. وقتی برای کار توی گوگل هم اقدام میکنی نوشته که Google Specific Problems . حالا گوگل نه . هر شرکتی که سرش به تنش بیارزه مسائل مخصوص به خودش رو داره . وگرنه اینکه آقا چجوری با سی شارپ به اوراکل وصل بشوم که سوال نیست. تو گوگل بگرد جوابش هست! بنابراین فعلا قبل از اینکه دست به هر کتابی بزنی اول بشین شی گرایی رو یاد بگیر.

این خوبه : http://www.amazon.com/Head-First-Object-Oriented-Analysis-Design/dp/0596008678/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1296708773&sr=1-3

بعدش تازه برو اون دات نت رو بخون ( اگه به من باشه که همیشه میگم جاوا ) ...
این کتاب خوبه . حالا چیزهایی که در کتاب قبلی یاد گرفته ای رو بگو اوکی بگذار ببینم سی شارپ چطور اونها رو در اختیارم گذاشته
http://www.amazon.com/Essential-4-0-Microsoft-NET-Development/dp/0321694694/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1296709142&sr=1-2
مطمئن بشو که حالا میتوانی یک مساله رو با Abstraction و , Interface حل کنی . نتوانی از چیزهایی مثل Interface در حل مسائلت استفاده کنی کارت خلاصه . یک برنامه نویس زیر متوسط هستی که هر موقع خواستند میتوانند با کسی دیگه در شرکت جایگزینت کنند . جدی میگم .

بعد حالا دیگه میتونی راهت رو انتخاب کنی.

هیچ وقت هم از یاد گرفتن سیر نشو . من خودم همین دو سه روز قبل این کتاب رو سفارش دادم .
http://www.amazon.com/Patterns-Enterprise-Application-Architecture-Martin/dp/0321127420/ref=sr_1_5?s=books&ie=UTF8&qid=1296709617&sr=1-5

یک فکری هم باید به حال بالابردن تواناییت در درک کد . خواندن کد و دیباگ کردن کد بکنی که حالا فعلا زوده .

نکته: اگه با خوندن کتاب انگلیسی مشکل داری هم لطفا هرچه سریعتر در آزمون تعیین سطح موسسه آریان پور شرکت کن.

h1and1saman
پنج شنبه 14 بهمن 1389, 13:26 عصر
مرسی از دو دوست عزیز-من قبلا با نت اسکای جان آشنایی داشتم(تو همین فروم) و قبولشون دارم
ازاین دوست گرامی هم تشکرمی کنم به خاطر راهنماییشون
من با خرید از آمازون مشکل دارم -نمی تونم
پس بیشتر با نت اسکای موافقم چون از چند نفر هم پرسیدم گفتن اول با زبان های ساده تری مثل بیسیک شروع کنی بهتره(هر چند دو دوست تقریبا نظرشون یکی بود)
بازم ممنون می رم سراغ بیسک-هرچند ندید عاشق سی پلاس پلاسم
مرسی دوستون دارم