View Full Version : مشکل با ویندوز سون
shedayat
شنبه 16 بهمن 1389, 14:24 عصر
من روی سیستمم قبلا ویندوز ایکس پی داشتم که هیچ مشکلی نداشت. اما به خاطر تنوع رفتم ویندوز سون نصب کردم . حالا وقتی می خوام کامپیوترم رو خاموش کنم وقتی دستور شات دان داده می شه ویندوز بسته می شه و صفحه ی shutdown هم میاد ولی بعد از گذشت حدود یک دقیقه مانیتور خاموش می شه و کیس خاموش نمی شه. فقط صداش یه کم، کم تر می شه.
حالا از دوستان می خوام که اگه کسی به این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون.:لبخندساده:
حمید محمودی
شنبه 16 بهمن 1389, 15:27 عصر
شما مطمئنی گزینه shutdown میزنی؟ (این موردی که توضیح دادی بیشتر به اجرای Stand Bye شبیه تا shutdown )
shedayat
شنبه 16 بهمن 1389, 17:12 عصر
نه. وقتی گزینه standby یا همون sleep رو بزنیم مانیتور بلافاصله خاموش می شه. ولی بنده عرض کردم که ویندوز بسته شده و صفحه windows is shutting down ظاهر می شه.
تازه وقتی سیستم به حالت استند بای بره چراغ پاورش باید خاموش روشن بشه. ولی در این حالت چراغ به صورت ممتد روشنه. (مثل حالت عادی سیستم)
shedayat
یک شنبه 17 بهمن 1389, 00:17 صبح
دوستان کسی نیست جوابمو بده؟
syntiberium
یک شنبه 17 بهمن 1389, 02:16 صبح
احتمالا ویندوزت خرابه شاید توی DVD این مشکل وجود داشته باشه و با عوض کردن DVD مشکل حل بشه شاید هم ویروس داری .
shedayat
یک شنبه 17 بهمن 1389, 13:34 عصر
احتمال اینکه دی وی دی خراب باشه خیلی کمه. چون ویندوز به خوبی و بدون هیچ مشکلی نصب می شه. ویروسی هم فکر نکنم باشه. چون به محض اینکه ویندوز رو نصب کردم (بدون نصب هیچ برنامه ای) این مشکل وجود داره.
shedayat
دوشنبه 18 بهمن 1389, 10:26 صبح
از دوستان کسی نیست راهنماییم کنه؟
m.soleimani
دوشنبه 18 بهمن 1389, 11:07 صبح
من روی سیستمم قبلا ویندوز ایکس پی داشتم که هیچ مشکلی نداشت. اما به خاطر تنوع رفتم ویندوز سون نصب کردم . حالا وقتی می خوام کامپیوترم رو خاموش کنم وقتی دستور شات دان داده می شه ویندوز بسته می شه و صفحه ی shutdown هم میاد ولی بعد از گذشت حدود یک دقیقه مانیتور خاموش می شه و کیس خاموش نمی شه. فقط صداش یه کم، کم تر می شه.
حالا از دوستان می خوام که اگه کسی به این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون.:لبخندساده:
یه سر به این مسیر بزن:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options
گزینه choose what the power button does رو انتخاب کن ->
ببین زمان زدن کلید پاور چه حالتی انتخاب شده
هر حالتی هست تبدیلش کن به shut down
موفق باشی
syntiberium
دوشنبه 18 بهمن 1389, 16:30 عصر
اصولا وقتی از استارت منو shut down را بزنیم فرقی نمی کنه که چه تنظیماتی تغییر کرده باشه و اگه ویندوز مشکلی نداشته باشه مطمئنا کامپیوتر کاملا خاموش می شه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.