View Full Version : پارامتر - ارتباط جداول
h_r_ibm
شنبه 05 شهریور 1384, 13:42 عصر
من در حال طراحی برنامه ای هستم که با مشکلات زیر مواجه شده ام .
1- در قسمت گزارش دلخواه یعنی پارامتر پذیر (می خواهم در تکست باکسی فیلدی را از ورودی دریافت نمایم و بعد اطلاعات مربوط به همان فیلد را نمایش دهم )
2- اگر بخواهیم با یک فیلد با جدول دیگری در ارتباط باشیم واطلاعات جدول دوم را نیز نمایش دهیم چه تغییری باید در این برنامه ایجاد نمایم .
اگه دوستان مشکل اینجانب را حل نمایند شرمنده اخلاقشان می شوم . درضمن از VB6 , CR10
استفاده می کنم و برنامه نیز با بانک اطلاعاتی به پیوست ضمیمه می باشد .
PalizeSoftware
شنبه 05 شهریور 1384, 14:16 عصر
دوست عزیز فایل
گزارش ضمیمه نشده است.
setarehman
شنبه 05 شهریور 1384, 14:32 عصر
"Select f,g0,g1,f2,f3,g3 from Table1 left inner join Table2 on Table1.f=Table2.f where f1='" & trim(txt(0).text) & "'"
با فرض اینکه دو جدول داشته باشی و بخوای فیلدای مختلفی رو از هر دوتا بیاری
h_r_ibm
شنبه 05 شهریور 1384, 21:41 عصر
دوست عزیز فایل
گزارش ضمیمه نشده است.
لطف کنید شما یک گزارش برایم بسازید مثلا از جدول doctor بشرح ذیل
از ورودی شماره ردیف را دریافت کند و تمامی رکوردهایی را که از آن شماره بزرگتر هستند را لیست کند .
با تشکر از محبت جنابعالی
h_r_ibm
شنبه 05 شهریور 1384, 21:43 عصر
setareman سلام اگر لطف کنید در برنامه ضمیمه شده این کار رو انجام بدین از شما ممنون می شم
با تشکر از زحمات جنابعالی
PalizeSoftware
یک شنبه 06 شهریور 1384, 01:07 صبح
دوست عزیز اینم اون چیزی که میخواستی
اگه به گزارش نگاه کنی، یه پارامتر معرفی شده که از محیط ویبی به اون مقدار داده میشه و با استفاده از Select Expert بر اساس مقدار پارامتر شرط ساخته میشه.
لازم به ذکر است که چون بر اساس شماره ردیف رکوردها رو محدود میکنیم پس شماره ردیف را به نوع عددی تغییر بدید که اینکار رو من در این بانک انجام دادم
موفق باشید
setarehman
یک شنبه 06 شهریور 1384, 07:02 صبح
استفاده کردن از select export گزارش پارامتریک نمیشه بدلیل اینکه فقط یه بار برنامه نویس به اون مقدار میده و قابل تغییر نیست توسط کاربر اگر ایشون بخوان مقداری رو کاربر وارد کنه و سپس گزارش مربوطه نمایش داده بشه باید از همون دستور select که نوشته شده استفاده کنن
h_r_ibm
یک شنبه 06 شهریور 1384, 07:48 صبح
PALIZE جون سلام بابا مشکله من همین بود قربونت برم حل شد من واقعا شرمنده شما هستم امیدوارم بتونم جبران کنم .
h_r_ibm
یک شنبه 06 شهریور 1384, 08:50 صبح
آقای مهندس سلام چند سوال در رابطه با کدی که برایم نوشتید پیش آمده که مزاحم شدم .
crRept.ParameterFields.GetItemByName("pRadif").AddCurrentValue Val(Text1.Text
1- PRADIF چه فیلدی است . از کجا آوردین .
2- کجا مشخص کردین که افرادی که شماره ردیف آنها بزرگتر از عدد داخل تکست 1 رو بیاره
3-فقط روی فیدلهای عددی کار می کنه یا نه روی فیلدهای رشته ای نیز کار می کنه
4-اگه بخواهیم یه تکست دیگه بزاریم و بگیم که بین دو مقدار رو بیاره چه تغییری توی این کد ایجاد کنم .
باتشکر از شما دوست عزیر
PalizeSoftware
یک شنبه 06 شهریور 1384, 13:12 عصر
استفاده کردن از select export گزارش پارامتریک نمیشه بدلیل اینکه فقط یه بار برنامه نویس به اون مقدار میده و قابل تغییر نیست توسط کاربر اگر ایشون بخوان مقداری رو کاربر وارد کنه و سپس گزارش مربوطه نمایش داده بشه باید از همون دستور select که نوشته شده استفاده کنن
دوست عزیز در جواب شما باید بگم که اولا Select Expert هست نه Export.
ضمنا شما با تعریف فیلدهای پارامتری هر زمان که لازم داشتید میتوانید به اون مقدار بدید.
Select Expert در واقع اعمال شرط بر روی مخزن دادهها میباشد و خیلی راحت میتوانید هر گونه شرطی را بدون تغییر دستور SELECT اصلی که دادهها را از جداول استخراج میکند شرط موردنظر خود را اعمال کنید و از بیرون هم همان را کنترل کنید.Select Expert نهایتا مقدار Record Selection Formulas را تعیین میکند.
PalizeSoftware
یک شنبه 06 شهریور 1384, 13:26 عصر
آقای مهندس سلام چند سوال در رابطه با کدی که برایم نوشتید پیش آمده که مزاحم شدم .
crRept.ParameterFields.GetItemByName("pRadif").AddCurrentValue Val(Text1.Text
1- PRADIF چه فیلدی است . از کجا آوردین .
2- کجا مشخص کردین که افرادی که شماره ردیف آنها بزرگتر از عدد داخل تکست 1 رو بیاره
3-فقط روی فیدلهای عددی کار می کنه یا نه روی فیلدهای رشته ای نیز کار می کنه
4-اگه بخواهیم یه تکست دیگه بزاریم و بگیم که بین دو مقدار رو بیاره چه تغییری توی این کد ایجاد کنم .
1- فیلد PRadif یک فیلدی پارامتری هست. ان قبیل فیلدها رو از بیرون میشه مقداردهی کرد و در گزارش بر اساس اون تصمیم گرفت یا محتویات اون رو نمایش داد. بعنوان مثال ممکنه شما بخواهید عنوان گزارش رو از بیرون تغییر بدید.به تصویر شماره 1 نگاه کنید.
2- از منوی Report گزینه Select Expert رو انتخاب کن و شرطهای موردنظر رو تعریف کن. تصویر 2
3- شما فیلد پارامتری از هر نوعی رو که خواستید میتونید معرفی کنید. منتها اعمال شرط بزرگتر یا کوچکتر بر روی فیلدهای متنی نتیجه خوبی نمیده و فقط مقایسه ارزش کاراکتری است.
4- یه فیلد پارامتری دیگه معرفی کن و در بخش Select Expert شرط اون رو به شرط ها اضافه کن.
h_r_ibm
دوشنبه 07 شهریور 1384, 07:42 صبح
آقا ممنون دسته شما درد نکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.