View Full Version : من مبتدي هستم
hamidonline22
دوشنبه 18 بهمن 1389, 12:06 عصر
سلام
من يه عضو جديدم و شما سايت خيلي پرباري دارين اما من تا حالا از برنامه نويسي فقط لفظ برنامه نويسي رو بلدم و نه بيشتر اما كار با ويندوز رو كاملا مسلطم اما هر چي تو سايت و فروم ميگردم يه نقطه ي صفر پيدا نميكنم
يعني شما هدفتون همراهي با كاربران نيست چون اصلا از صفر شروع نكردين
لطفا كمكم كنيد
ممنونم:تشویق:
.:saeed:.
دوشنبه 18 بهمن 1389, 19:22 عصر
سلام
ورودتون رو به انجمن برنامه نویسان خوش آمد میگم . معمولا در انجمن ها هدف آموزش نیست بلکه هدف رفع مشکلات و اشتراک گذاری آموخته هاست مگر در موارد اندکی که استثنا هست . پس اول سعی کنید حد اقل توی یه زبان برنامه نویسی اطلاعات حد اقلی بدست بیارین بعدش بیان در انجمن ها و رفع اشکال کنید و یا خودتون رو ارتقا بدین .
player2008
سه شنبه 19 بهمن 1389, 05:49 صبح
با سلام .
با جستجوی زیاد در فروم ، مناسبترین جا برای سوالم را اینجا یافتم . اگر اشتباه کرده ام ، قبلا از شما پوزش میخواهم .
خدمتتان عارضم که بنده قصد دارم برنامه ای برای یک آموزشگاه بنویسم که به در شبکه استفاده شود . البته همین الان هم این برنامه را داریم ولی نقائصی دارد که ذکر میکنم . این برنامه تحت SQL server اجرا میشود و حجم اطلاعات آن بسیار زیاد است . یعنی یک "بک آپ" ساده ی آن حدود 100 مگابایت حجم دارد ! مثلا شما تصور کنید که یک فایل اکسل که شامل 1000 اسم و مشخصات است ممکن است 1 مگا بایت باشد و برنامه ی مشابه اکسل هم داشته باشیم که همین فایل را با حجم 50 مگابایت تولید کند و این از نظر هر انسان عاقلی ، درست نیست . خلاصه اینکه همین حجم بسیار بالای اطلاعات ، باعث کندی برنامه در شبکه شده است و این برنامه فقط در سرور دارای سرعت قابل قبولیست اما کلاینت ها بسیار کند کار میکنند و گاهی برای ثبت یک کارنامه 30 ثانیه زمان لازم دارند !
مدتیست قصد دارم خودم برنامه ای بنویسم و خیلی از ایرادات این برنامه را هم در آن برنامه ی جدید برطرف کنم . حالا سوال و خواهش من این است که زبانی به من معرفی کنید که برنامه های نوشته شده با آن زبان
1- سریع الاجرا باشد و حجم اطلاعات و بک آپ ها و هر نوع فایلی که توسط برنامه تولید میشود پائین باشد.
2- بتوان با آن برنامه های تحت شبکه نوشت که همزمان همه ی کامپیوتر ها با هم در یک محیط و یک پایگاه داده کار کنند . مثل همین sql
3- با در نظر گرفتن این موضوع که بنده در زمینه ی برنامه نویسی کاملا مبتدی هستم و فقط 2-3 ماه با ویژوال بیسیک تفریح کرده ام ، زبانی باشد که یاد گرفتن آن تا سطح متوسط ( با روزانه حدود 2-3 ساعت آموزش ) حدود 3-4 ماه بیشتر طول نکشد و تا آ« زمان بتوانم این پروژه ی شخصی را در منزل شروع کنم . البته بعد از آن و در حین ساخت برنامه هم مثلما نکات بیشتری خواهم آموخت و از راهنمائی های دوستان محترم در همین انجمن استفاده خواهم کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.