ورود

View Full Version : مسابقات اس ام اسی

مهران رسا
دوشنبه 18 بهمن 1389, 12:17 عصر
در حال بررسی Inbox ام بودم که به یک sms با محتوای زیر برخوردم :
از شما علاقمندان مسابقات پیام کوتاه دعوت میشود تا در مسابقه بزرگ بهار پیروزی با جایزه ویژه یک خودرو نیسان قشقایی 56 میلیون تومانی با 10 هزار لیتر بنزین رایگان شرکت کنید! با ارسال MOSK به 8282 . هزینه : 75 تومان
به قسمتی که bold شده توجه کنید . در نگاه اول اینطور به نظر می رسد که 75 تومان بابت هزینه شرکت در مسابقه از حساب مشترک کسر می شود اما با کمال تاسف باید عرض کنم به ازای هر اس ام اسی که ارسال می کنید 75 تومان (4 برابر مبلغ پیش فرض) ناقابل از حسابتان کسر خواهد شد . این در حالیست که در محتوای sms ، به شکل زیرکانه ای این موضوع بیان شده و عملاً شما را در پیگیری های قانونی بی نصیب میگذارد . حالا اگر کاربر در مدت انجام مسابقه میزان مانده اعتبار خود را بررسی نکند قطعاً در ادامه ، sms زیر را دریافت خواهد کرد چراکه هزینه ارسال هر sms را 16 تومان فرض کرده است نه 75 تومان :
به دلیل کافی نبودن اعتبار مکالمه ، یا مشغول بودن سیستم امکان انجام درخواست شما وجود ندارد .
نکته ی دیگری که وجود دارد این است که در این مسابقه سوالات به صورت چهارگزینه ای مطرح می شوند و تا زمانی که به سوال فعلی جواب صحیح ندهید امکان ادامه مسابقه و طرح سوال بعدی وجود ندارد . و می توان گفت در بدترین حالت ، پاسخ صحیح به یک سوال ، 4*75 = 300 تومان برایتان آب می خورد .
حالا اگر فرض کنیم از بین چندین میلیون کاربر ایرانسل ، تنها 50 هزار نفر در این مسابقه شرکت کرده باشند ، می توان نتیجه گرفت :

به طور میانگین ، هزینه ی هر پاسخ صحیح : 150 تومان
تعداد سوالات : 20
تعداد شرکت کنندگان : 50 هزار نفر

پس با به پایان رسیدن مسابقه توسط تنها یک کاربر ، 3000 تومان و با در نظر گرفتن 50 هزار شرکت کننده ، مبلغ 150 میلیون تومان به حساب شرکت ایرانسل واریز خواهد شد. نهایتاً شما با از دست دادن 3 هزار تومان بازنده 100% این کلاهبرداری هستید و اگر تمام عمرتان را هم به امید شانس 1 در 50 هزار در این مسابقات شرکت کنید برنده نخواهید شد . حالا بروید از بقالی محلتان یک شارژ 2 هزار تومانی خریداری کنید تا ام تی ان ایرانسلیها خوشحال شوند .

پ.ن : اپل ایرانی :قهقهه:
http://up.iranblog.com/images/uo6jn8p3bb5e9g20l6va.jpg

Nima NT
دوشنبه 18 بهمن 1389, 19:39 عصر
ممنونم که اطلاع رسانی کردید ، واقعیت امر این هستش که این اس ام اس برای من هم اومده بود و من بیشتر به لیتر بنزینش شک کردم و نوعی توهین تلقی کردم این حرفشون ، واسه همین پاکش کردم.

shedayat
دوشنبه 18 بهمن 1389, 19:49 عصر
اونم از اینترنت نامحدود دادنشون. این هم از مسابقه شون.
ای خدا پس تو این دنیا به کی می شه اعتماد کرد؟؟؟؟ :گریه:

حمید محمودی
دوشنبه 18 بهمن 1389, 21:45 عصر
یه سوال: کدوم شرکت رو دیدید که اول منفعت مشتریانش رو در نظر بگیره و بعد منفعت خودش رو؟! این قضیه کاملا طبیعی هست به نظرم.مهم اینه که ما که از این شرکت ها سرویسی دریافت میکنیم، هوشیار باشیم و گولشون رو نخوریم. تقریبا همه شرکت ها همینطوی رفتار میکنند، بانک ها رو نگاه کنید، موسسات دیگه رو که وقتی آگهی میدند ببنید، این قضیه کاملا مشهود هست.

بنده به شخصه که به اینگونه SPAM ها توجهی نداشته و ندارم. حالا چه میخواد این پیام از طرف همراه اول/ایرانسل ارسال بشه یا از طرف هر شرکت دیگه ای!

HamedNet_ir
دوشنبه 18 بهمن 1389, 22:22 عصر
کاشکی میشد جلوی این اسپمسل رو گرفت!
خدای اسپمه!
هی داره اس ام اس میده!

#target
سه شنبه 19 بهمن 1389, 12:29 عصر
موبایل من قابلیت Block ده تا شماره داره . همه اینا رو بلوک کردم :قهقهه: