ورود

View Full Version : حرفه ای: کسی با Apache Jackrabbit کار کرده ؟

Syamah
دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:33 عصر
من دارم بر روی یه پروژه نسبتاً بزرگ مدیریت دانش و مدیریت اسناد کار می کنم یه چی شبیه سیستم مدیرت اسناد با یه سری تغییرات و ایده های نو . و قاعدتاً بهترین زبان برای برنامه نویسی JAVA و استفاده از JackRabbit و ایندکس گذاری توسط Lucence می باشد. تنها مشکلی که من دارم اینه که هربار میخوام پروژه رو تست کنم اگه کوچک ترین تغییری در کدا باشه بایستی مراحل زیر رو انجام بدم :

1 - Stop کردن سرور JBoss
2 - پاک کردن فایل قفل Workspace مربوط به JackRabbit
3 - کامپایل دوباره کل پروژه و اجرای دوباره سرور JBoss

از اونجایی که سرور JBoss مث خرس میمونه ، تا بخواد Stop بشه و دوباره اجرا بشه خیلی وقت میبره که واقعاً رفته رو اعصابم و کلی کلافه ام کرده تا جایی که کلاً از ساخت پروژه دارم منصرف میشم !!!!!:عصبانی:

از دوستان گرامی اگه کسی با این خرگوش کارکرده (JackRabbit) ممنون میشم کمکم کنند.

javaphantom
سه شنبه 19 بهمن 1389, 07:37 صبح
من دارم بر روی یه پروژه نسبتاً بزرگ مدیریت دانش و مدیریت اسناد کار می کنم یه چی شبیه سیستم مدیرت اسناد با یه سری تغییرات و ایده های نو . و قاعدتاً بهترین زبان برای برنامه نویسی JAVA و استفاده از JackRabbit و ایندکس گذاری توسط Lucence می باشد. تنها مشکلی که من دارم اینه که هربار میخوام پروژه رو تست کنم اگه کوچک ترین تغییری در کدا باشه بایستی مراحل زیر رو انجام بدم :

1 - Stop کردن سرور JBoss
2 - پاک کردن فایل قفل Workspace مربوط به JackRabbit
3 - کامپایل دوباره کل پروژه و اجرای دوباره سرور JBoss

از اونجایی که سرور JBoss مث خرس میمونه ، تا بخواد Stop بشه و دوباره اجرا بشه خیلی وقت میبره که واقعاً رفته رو اعصابم و کلی کلافه ام کرده تا جایی که کلاً از ساخت پروژه دارم منصرف میشم !!!!!:عصبانی:

از دوستان گرامی اگه کسی با این خرگوش کارکرده (JackRabbit) ممنون میشم کمکم کنند.

قسمتهای مختلف کارتو با stub test ها گوناگون تست بگیر مثل یک سری container های سبک مثل jetty و مثلا برای قسمت های ejb از open ejb container استفاده کن. همچنین استفاده از فریم ورکهایی که می تونی به راحتی با هاشون تست بنویسی مثل spring یا seam