View Full Version : سوال: وصل کردن برنامه به درگاه بانکهای عضو شتاب
Mask
دوشنبه 18 بهمن 1389, 21:28 عصر
با سلام.
برنامه حسابداری طراحی کرده ام.
چطوری میتونم برنامم رو به حسابهای شتاب وصل کنم که کاربر توسط برنامه من خرید انجام بدهد.
ممنون.
nsco_nsco
دوشنبه 18 بهمن 1389, 21:32 عصر
سلام دوست من اگر ممکنه بیشتر توضیح بده اما تا اونجا که می دونم طرحی اومده به اسم شبا که یک کد هست که شماره حساب تو هست البته در کلیه بانکها با این کد می فهمن چه حسابی صاحبش کیه و این جور چیزها :چشمک:
Mask
سه شنبه 19 بهمن 1389, 16:05 عصر
دوستان نظری ندارند.؟
Elnaz.Etedali
سه شنبه 19 بهمن 1389, 16:59 عصر
مثل خرید اینترنتی ؟ یعنی کاربر شماره کارت عضو شتاب ، رمز عبور ، و اون شماره پشت کارت را به نرم افزار بده بعد بشه انتقال داد ؟! فکر نکنم بشه ، مگه اینکه تحت وب داشته باشی اون قسمت رو
BORHAN TEC
سه شنبه 19 بهمن 1389, 18:45 عصر
اصولاً بانکها برای این گونه مسائل باید یک وب سرویس را ایجاد نمایند که با استفاده از آن بتوانید اینگونه اعمال را انجام دهید. یکی از شرایط ارائه این سرویس به شما این است که سایت شما راه اندازی شده باشد و یا به عبارتی این قابلیت برای وب سایتها فراهم است، اما مطمئن نیستم که از یک برنامه دسکتاپ بتوان این کار را انجام داد یا خیر. ولی فکر می کنم که برای این کار اگر خودتان برای وب سایتتان یک وب سرویس ایجاد کنید و آن را به وب سرویس بانک متصل کنید و سپس برنامه دسکتاپتان را با وب سرویسی که ساخته اید مرتبط کنید این امکان خرید فراهم شود. :متفکر:
Mask
سه شنبه 19 بهمن 1389, 19:10 عصر
ممنون.
یعنی خرید فقط به صورت اینترنتی هست.؟
نمیشه ، یا راهی هست که به صورت sms این کار برای برنامه های اپلیکیشنی یا دسکتاپ انجام داد.؟
تحت وب رو میشه یه کارایی کرد.سوال اینه که برای exe چیکار باید کرد؟
Felony
سه شنبه 19 بهمن 1389, 19:26 عصر
ممنون.
یعنی خرید فقط به صورت اینترنتی هست.؟
نمیشه ، یا راهی هست که به صورت sms این کار برای برنامه های اپلیکیشنی یا دسکتاپ انجام داد.؟
تحت وب رو میشه یه کارایی کرد.سوال اینه که برای exe چیکار باید کرد؟
چند وقت پیش یکی همچین سفارشی به من داد ، به بانک مراجعه کردم و گفتن SDK برای برنامه های دسکتاپ ندارن و ارائه نمیکنن ، از طریق SMS هم نمیتونی چون اون برنامه هایی که روی گوشی میبینید که مانده حساب و ... رو با SMS بهتون میده رمزنگاری های خاصی داره و به صورت ایمنی به درگاه متصل میشه ؛ اگر اینطور نباشه باید به هموطنان برنامه نویسش خسته نباشید گفت ... !
nsco_nsco
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 06:25 صبح
سلام دوست من می تونی یک کار کنی اگر یادت باشه برنامه هایی هست که مثلا یک بار بهش اطلاعات رو می دی و بعدا هر سایتی رفتی و نیاز به عضویت ت داشتی اتوماتیک عضوت می کرد در سایت به نظر من اگر بیای اطلاعات رو بگیری و بعدش بری همون فرم تو اینترنت رو اتوماتیک پر کنی مشکل حل میشه موفق باشی :قلب:
Felony
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 08:43 صبح
سلام دوست من می تونی یک کار کنی اگر یادت باشه برنامه هایی هست که مثلا یک بار بهش اطلاعات رو می دی و بعدا هر سایتی رفتی و نیاز به عضویت ت داشتی اتوماتیک عضوت می کرد در سایت به نظر من اگر بیای اطلاعات رو بگیری و بعدش بری همون فرم تو اینترنت رو اتوماتیک پر کنی مشکل حل میشه موفق باشی :قلب:
برای یک برنامه دسکتاپ پیروی از همچین شیوه ای مشکلاتی رو به همراه داره ؛ اون وب سایت یا SDK ممکنه هر لحظه تغییراتی درش ایجاد بشه که بانک به راحتی اون رو در اختیار رنامه نویس قرار میده و برنامه نویس هم SDK رو replace میکنه ، ولی برنامه دسکتاپ شما چی ؟ وقتی به 50 نفر فروختیدش از کجا گیرشون میارید و براشون برنامعه رو ارتقاء میدید ؟
nsco_nsco
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 02:19 صبح
سلام
به نظر من برای همچین نرم افزاری یک هاست ( یک سایت ) امری حیاتی هست تا بتوان کنترل کرد این موضوعات رو و بهتر هست قسمتی هم برای آپلوید بزارید تا مشکل فروشتون هم حل بشه (( به نظرم باز این راه بهتر از نبود هیچ راهی است )) . موفق باشی:قلب:
Site Admin
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 15:27 عصر
سلام به نظر من با sms به راحتی میشه این کار رو کرد البته اگر بانک ساپورت کننه مثلا بشه با sms دریافت و پرداخت انجام داد اگر حساب این چنینی داشته باشی که الان موجود است فقط کافی سیم کارت شخص رو بزاری تو مودم و یک قالب از sms مورد تایید بفرستی با شماره بانک مثلا بانک ملت میگه با sms ای با متن 11 شماره حساب و رمز حساب بفرسی موجودی رو نمایش میدم ولی بانک دیگر قالبش فرق میکنه اگر حساب رو باز کردی بگو تا برات برنامه رو ردیف کنم
raravaice
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 15:59 عصر
بانک های ایران در حال حاضر تحت هیچ شرایطی این امکان را به شما نخواهند داد که بتوانید به اطلاعات حساب اشخاص دیگر دسترسی داشته باشید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.