ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد لینک های شکسته با تغیر هاست و ادرس ها

shahriyar.m
سه شنبه 19 بهمن 1389, 19:16 عصر
سلام
ممنون از خدماتی که ارائه میدید
یه سوال داشتم و اون اینه که من یه وبلاگ دارم که یه دامین به اون متصل هست و حالا با خرید هاست و نوشتن مجدد مطالب و ...... میخوام این دامین رو از وبلاگ جدا و به هاست شخصیم متصل کنم ولی یه مشکلی که قبلا هم باهاش بخوردم قراره پیش بیات و واسه همین میخوام از شما سوال کنم تا ببینم راهی برای جلوگیری از این مشکل هست یا نه
مشکل من: الان فکر کنید ادرس سایت من که به وبلاگ متصل هست به صورت زیره
mydomain.ir
این دامین به هر حال به وبلاگ متصل هست و در موتور های جستجو ایندکس شده مثلا پست ها و نوشته ها و ..... و مثلا به صورت لینک زیر در موتورهای جستجو ایندکس شده (ادرس دامین به همراه ادرس پست پیشفرض سرویس دهنده وبلاگ).ا
http://mydomain.ir/post/222
حالا با اتصال این دامین به هاست شخصی و استفاده از سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس و تغیر لینک ها مثلا به صورت زیر

http://mydomain.ir/post-id/245/soal/222

حالا وقتی که دامین به هاست شخصی اتصال داده شد و موتورهای جستجو برای ایندکس کردن به سایت سر میزنن با هزاران لینک شکسته که مربوط به وبلاگ قبلی هست مواجه میشن و با این کار هزاران ارور در وبمستر گوگل رو شاهد خواهیم بود و همچنین بعد از مدتی گوگل دیگه توجهی به سایت نمیکنه و با وجود اینکه لینک های جدید ایندکس شدن هنوز لینک های قدیمی هم هستن و مشکل سازن
راه حل برای این موضوع با توجه به اینکه من هیچ دسترسی به هاستینگ سرویس دهنده وبلاگ ندارم چیه؟؟؟

shahriyar.m
سه شنبه 19 بهمن 1389, 19:36 عصر
سلام
کسی نیست جواب بده
مهم نیست من صبرم زیاده منتظر میمونم تا یه نفر جواب بده
به هر صورت یه جوابی بدید روشن بشیم
فعلا

maysam.m
سه شنبه 19 بهمن 1389, 21:48 عصر
سلام

من دو راه پیشنهاد میدم:

1- لینکهای جدید سایت رو با ساختاری متفاوت و کاملا سئو بسازید و بگذارید لینکها شکسته بشوند. این کار در کوتاه مدت به ضرر شما تموم میشه و بعد از مدتی مجدد گوگل لینکهای جدید رو ایندکس میکنه و رنک سایت به حالت قبل برمی گرده و در بلند مدت با ساختن لینکهای کاملا سئو بازدیدهای جدیدی کسب می کنید و از نظر سئو لینکهاتون بهتر در گوگل ایندکس می شوند.

2- ساختار لینکهای جدید سایتتون که رو روی وردپرس هست رو مثل لینکهای وبلاگ قبلیتون کنید. برای این کار به پنل مدیریت وردپرستون وارد شده و در قسمت تنظیمات وارد بخش پیوندهای یکتا شده و ساختار پیوندهای یکتای خود را روی ساختار دلخواه قرار دهید و این مقدار را جایگزین مقدار قبلی کنید:

/post/%post_id%

موفق باشید

Slytherin
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 09:04 صبح
یک چیزی هم من بگم البته ربطی به موضوع نداره، ولی به نظر من اگر دامنه قبلی چندان مهم نیست، کلا یک دامنه جدید ثبت کن تا دچار مشکل نشوی.

shahriyar.m
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 19:39 عصر
سلام
ممنون از پاسختون
خوب پس لینک های شکسته مشکلی نداره اخه یه جایی خوندم گوگل اینجور سایت ها رو که خطای 404 زیادی داشته باشن رو جریمه میکنه و حتی به عنوان اسپم میشناستشون
به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون و ساختار لینک ها هم حتما به شکل اصول سئو میسازم و امیدوارم لینک های شکسته باعث نشه گوگل حالمونو بگیره و بعد از مدتی رنک و .... به صفحات جدید برگرده

دامنه هم نه ارزش زیادی واسم داره و چند سال هم هست ازش استفاده میکنم و دوست ندارم از دستش بدم ولی به هر حال ممنون از پیشنهاد شما دوست عزیز(Slytherin)

حالا بازم یه سوال دیگه
خوب الان از وبلاگ جدا میشم ولی مطالب من در وبلاگ با ادرس اون سرویس دهنده و ساب دامینی که به من اختصاص داده هست و حالا همون مطالب بر روی یک هاست دیگه با ادرس شخصی من هم هست ایا مطالب تکراری بر روی دو ادرس مجزا باعث اسپم شدن یا رد شدن توسط گوگل نمیشه

ممنون میشم اگه کسی در مورد سوال بالا و سوال فعلی باز نظری داره بگه