ورود

View Full Version : backup اطلاعات فاکس به فایل .mz سپس restore این اطلاعات به دیتابیس convert شده همین دیتابیس در sql

k1csharpdeveloper
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 15:33 عصر
سلام من الان توسط یک convertor دارم جداول دیتابیس foxرو به sql تبدیل میکنم فقط مشکل اینجاست که اطلاعات بکاپ گرفته شده از فاکس .mz هستند و من نمیدونم چطور این اطلاعات که اطلاعات یک بیمارستان هست رو به sql ببرم وسپس توی c# استفاده کنم شما میتونید کمک کنید

binyaz2003
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 18:42 عصر
چنين پسوندي رو نميشناسم و به احتمال زياد کسي که اون فايلها رو توليد کرده بايد از يک الگوريتم شخصي استفاده کرده باشه و يا فقط يک تغيير پسوند ساده داده باشه.براي انتقال اطلاعات جداول فاکس پرو هم در خود sql server ويزاردي براي ان کار هست هم اگر ويژوال فاکس پرو را نصب کنيد ويزارد Upsizing اين کار را انجام ميدهد.
سئوال شما مفهوم نيست، بالاخره شما فايلها رو داريد که داريد انتقال انجام ميديد يا فايل هاي .mz رو داريد؟

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 18:42 عصر
اگر می شود نمونه فایل را بگذارید

k1csharpdeveloper
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 22:05 عصر
سلام من یک پروژه توی یک درمانگاه دندانپزشکی برداشتم و با c#,Sqlserver2008 یک پروژه کامل براشون نوشتم ولی خودشون قبلا نرم افزاری خریداری کرده بودن که با فاکس پرو هستش و داخلش 6000تا پرونده وارد کردن و هر بار backup گرفتن الان مسئله اینجاست که میخوان کل پرونده ها بیاد تو پروژه جدید که من ساختم اما من با convertor میام دیتا بیس رو میارم تبدیل میکنم و داخل sql هم کار میکنه کامل اما میخوام اطلاعات backup گرفته شده رو restore کنم
کمک کنید جبران میکنم:گریه:

binyaz2003
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 22:36 عصر
اول اينکه چرا شما تاپيک جديد ساختيد؟از تعداد پست هاي شما برميآيد که آشنايي داريد با اين سايت، در صورت مشاهده مجدد کل بحث پاک خواهد شد.
دوم، خوب شما اون 6 هزارتا رو در برنامه قبلي بازگرداني کنيد و بعد اطلاعات و انتقال بديد.
و سوم اينکه شما اصلا اين دوجوابي رو که داده شده بود، مطالعه کرديد؟

k1csharpdeveloper
شنبه 30 بهمن 1389, 02:05 صبح
نگاه کنید من الان جداول دیتابیس قدیمی که با فاکس پرو بود تبدیل کردم و آوردم توی sqlserver فقط میخوام اطلاعات داخلش رو restore کنم و وقتی اینکارو میکنم sqlserver فقط پسوند bak. رو میتونه شناسایی کنه
و این فایلهایی که backup میگیره برنامه قدیمی که با فاکس پرو نوشته شده پسوندش mz. هست راهی وجود داره که من این پرونده هارو restore کنم توی این جداول دیتابیس برنامه که convert شده توی sqlserver وسپس در برنامه ای که با c# نوشتم استفاده کنم و خیلی برام ارزشمند هستش اینکار.
اگه کسی میتونه کمک کنه جبران میکنم

k1csharpdeveloper
شنبه 30 بهمن 1389, 02:14 صبح
من هم دیتابیس برنامه ای که با فاکس نوشته دارم هم exe برنامه رو و هم فایلهای بکاپ که خود برنامه اتوماتیک از دیتابیس بکاپ گرفته دارم که پسوند آنها mz. هست
وتنها کاری که انجام دادم یک دیتابیس خام یعنی فقط جدول های ساخته شده در دیتابیس فاکس رو با convertor آوردم توی sqlserver حالا دنبال این هستم که اطلاعات بکاپ گرفته شده برنامه فاکس رو برگردونم تو sql که مشکلم حل بشه و در c# که برنامه درمانگاه رو نوشتم اطلاعات پرونده ها بیاد داخل برنامه جدید

farhad_shiri_ex
سه شنبه 10 اسفند 1389, 19:12 عصر
جالبه امکان داره بگید نام درمانگاه چیه؟
چون به طور قطع برنامه ای که دارید میگید برنامه نویس اش من هستم .
اگر دوست داشتید میل بزنید
Farhad_shiri_ex@yahoo.com