View Full Version : راه اندازی IIS در کامپیوتر ریموت
Javad_Darvish_Amiry
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:16 عصر
سلام دوستان خسته نباشید. بنده یک کامپیوتر راه دور دارم. IIS روش ران شده و وب-پیج ها رو نشون میده. اما اگه یه فایل رو بخوام دانلود کنم ازم یوزرنیم و پسوورد میخواد. نمیدونم مشکل از کجاست. لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم.
hraeissi
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 17:56 عصر
دوست من اگر قرار باشه که نخواد که امنیت سرورت پائین میاد
Javad_Darvish_Amiry
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 22:25 عصر
نه دوست عزیز، نمی دونم منظورم رو چطوری برسونم. ببینید، ما یه هاست داریم که برنامه وبمون روش نصبه. حالا مثلا وب-پیج های ساده است. خوب وقتی آدرس رو میزنم به وب-پیج ها دسترسی دارم. حالا اگه یه فایلی رو همون هاست باشه برای دانلود، آدرس فایل رو که بزنم تو آدرس-بار اتوماتیک شروع میکنه به دانلودش دیگه، درسته؟ حالا مشکل من این جاست: این هاست، یه کامپیوتر ریموته که اختیارش کامل دست خودمه. دامین ندارم. اما با آی پی میتونم وب پیج هایی که قرار دادم رو ببینم. حالا کنار همون وب-پیج ها یه فایل گذاشتم برای دانلود. اما وقی آدرسش رو میزنم و میخوام دانلودش کنم ازم یوزر و پسوورد میخواد. فایل و پیج ها تو مسیر wwwroot هستتن دیگه. خیلی معمولی. مثل همه وب-سرور ها تو حالت عادی. قبلا اینطوری نبود. اما از امروز یهو قاط زده. ممنون میشم راهنماییم کنید.
hraeissi
جمعه 22 بهمن 1389, 13:21 عصر
نگاه کنید اگر فایل بر روی فولدر سایت باشد هم USER / Pass می خواهد ؟
معمولاً برای کارهای خودتون بهتر است از FTP استفاده کنید
Javad_Darvish_Amiry
جمعه 22 بهمن 1389, 16:01 عصر
سلام. ممنون دوست من که همکاری کردید. بله در اون شرایط هم پسوورد میخواست. حتی برای ftp هم همینطور. اما مشکل رو پیدا کردم. مشکل از این جا بود که هر چند اجازه بازدید به کاربران ناشناخته رو داده بودم، اما کاربری براش تعریف نکرده بودم. کاربر پیش فرض هم (IUSER) بنا به دلایل نامعلومی پاک شده بود. این کاربر رو ایجاد کردم و اجازه دسترسی دادم بهش. درست شد. بازهم سپاس از همراهیتون. موفق باشید.
ب- تات
سه شنبه 10 اسفند 1389, 19:04 عصر
یک سوال :
چطور می توان FTP را بر روی ویندوز برای یک IP valid تنظیم کرد. من با آی پی لوکال می تونم به ftp server وصل شم اما با وجودیکه Ip valid رو به سیستم خودم Forward می کنم بازم جواب نمیده
hraeissi
یک شنبه 15 اسفند 1389, 09:27 صبح
با چه چیز Forward می کنید ؟
اینترنت به این سیستم به چه نحوی داده شده است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.