ورود

View Full Version : سوال: بهترین و کامل ترین امکانات سایت یک شرکت کامپیوتری

zamoozegar
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 13:48 عصر
با سلام
من می خوام برای یک شرکت کامپیوتری یه سایت بنویسم و می خوام همهی امکانات رو داشته باشه،طوری که مدیر می بینه نتونه بگه این امکان رو نداره.
هر کسی چیزی به زهنش می یاد کمک کنه.
سایت مال یه شرکت نرم افزاری هستش که می خواد کارهای پشتیبانی نرم افزار هاشو اعم از مدیریت خطا ها و در خواست های خرید و مدیریت کارمندان شرکت و .... رو از طریق این سایت انجام بده.
منتظر نظرات شما دوستان هستم.
موفق باشید.

m.soleimani
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 14:28 عصر
کدوم شرکت نرم‌افزاری هست که هزینه داده برای نوشتن سایتش و به برنامه نویس‌ها نگفته گردن خودتون ؟!
به هر حال برای این‌که آف‌ تاپیک نباشه:

نخستین چیزی که برای یه شرکت نرم‌افزاری می‌تونه مهم باشه امنیت سایتشون هست چون رغیب دارن و خوش‌بختانه هیچ‌کدوم از رغبای داخلی پایبند به اخلاقیات نیستن « با خارجی‌هاش زیاد درگیر نبودم که بدونم :لبخند: » پس پله نخست برای حفظ آبروی شرکت مورد نظر این هست که موارد پایه امنیت سایت را در نظر بگیرین تا فردا هی سایت رو نیارن پایین محض خنده « توجه کن شرکت یه شرکت برنامه نویسی و نرم‌افزاری هست بغالی مش حسن نیست که عادی باشه اسکیوال اینجکشن و مواردی از این نوع در طراحی سایتشون پوشش داده نشده. می‌شه گفت سایت می‌تونه نشونه کیفیت کارشون باشه » ./

شاهرخ عشایری
جمعه 22 بهمن 1389, 14:18 عصر
با سلام
من می خوام برای یک شرکت کامپیوتری یه سایت بنویسم و می خوام همهی امکانات رو داشته باشه،طوری که مدیر می بینه نتونه بگه این امکان رو نداره.
هر کسی چیزی به زهنش می یاد کمک کنه.
سایت مال یه شرکت نرم افزاری هستش که می خواد کارهای پشتیبانی نرم افزار هاشو اعم از مدیریت خطا ها و در خواست های خرید و مدیریت کارمندان شرکت و .... رو از طریق این سایت انجام بده.
منتظر نظرات شما دوستان هستم.
موفق باشید.

با عرض سلام.
دوست گرامی، باید خدمتتون عرض کنم که شما اگر نگاهی به مفاهیم مهندسی نرم افزار از جمله متدولوژی RUP بیاندازید به راحتی متوجه خواهید شد که فاز اول از تولید و توسعه نرم افزار، Inception هست. برای شروع این قبیل نرم افزارها شما باید نیازمندی کارفرما رو بدونید. یعنی هیچ کسی به اندازه ی خود کارفرما (شرکت نرم افزاری) نمیتونه به شما کمک کنه. پس بهتره با شرکت نرم افزاری که پروژه رو به شما محول کردند صحبتی داشته باشید.
اما برای اینکه سوالتون بی پاسخ نمونه چند قسمت مهم که معمولا در اینگونه وبسایت ها قرار خواهند گرفت رو ذکر می کنم:
1: قسمت مدیریت مشتریان
2: قسمت فروش محصولات
3: قسمت پشتیبانی
4: گزارش گیری قوی
5: تبلیغات و آگهی های مرتبط با شرکت
و غیره

اما همانطور که دوستمون فرمودند، امنیت رو هم نباید فراموش کنید.
موفق باشید.