View Full Version : دلیل نمایش چند پیغام خطاها
Site Admin
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 15:12 عصر
با سلام در برنامه من هر از چند گاهی پیغام خطاهای زیر نمایش داده میشود و باید برنامه بسته شده و مجددا مورد استفاده قرار گیرد البته روی بعضی از ویندوزها اررو dont send میده
BORHAN TEC
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 15:53 عصر
این برنامه ای که شما نوشته اید در چه رابطه ای است؟
آیا امکان دارد که کد برنامه را در اینجا قرار دهید؟
اگر می توانید در مورد برنامه ای که نوشته اید بیشتر توضیح دهید.
m.soleimani
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 16:42 عصر
توی یکی از آدرسهای حافظه رم مشکل به وجود میاد.
به سورس برنامت نگاه بنداز و جاهایی را که احتمال میدی که استثنا به وجود میارن را مدیریت استثنا براش انجام بده اگر هم با برنامههای دیگه به مشکلی مشابه برخورد میکنی ->
برنامت را توی یه سیستم دیگه تست کن اگر مشکلی نداشت ->
به سخت افزار آشنایی داری؟ تا حالا در کیست را باز کردی؟
اگر نداری ->
یه سر به متخصص کامپیوتر بزن
اگر داری ->
چندتا رم توی سیستمت داری؟
اگر بیشتر از یکی جاهاشون را با هم عوض کن
اگر یکی با یه رم دیگه تست کن
اگر مشکلت با کارهای بالا حل نشد ->
ویندوزت را از نو نسب کن یا ریپیرش کن
اگر باز هم نشد ->
دوباره یه سر به اینجا بزن :تشویق:
موفق باشی./
hadisalahi2
پنج شنبه 21 بهمن 1389, 19:15 عصر
این خطا ها معروف به خطاهای AV هست.
علت اون زیاد معلوم نیست مگه اینکه برنامه رو خط به خط اجرا کنی تا بفهمی مشکل از کجاست.
اگه از کامپوننتی استفاده میکنی ممکنه درست نصب نشده باشه
یا اینکه به یک مکان یا کنترل داری دسترسی پیدا میکنی که وجود نداره
یا حق
Site Admin
جمعه 22 بهمن 1389, 00:02 صبح
با تشکر فراوان از دوستانی که نظر دادن برنامه من مدیریت درمانگاه تحت شبکه است است روزانه 500 الی 600 نفر با این برنامه پذیرش میشوند مشکل زمانی رخ میده که در حین اینکه پذیرش گر یک شخص رو ثبت میکنه در بعضی از اوقات مثلا هر چند ساعت یکبار این پیغام ظاهر میشه اول گفتم شاید مشکل ویندوزه چون تو ویندوز قبلی dont send میداد و برنامه بسته میشد ولی با تعویض ویندوز به جای dont sent پیغام های بالا نمایش داده شد برنامه رو خط به خط تریس کردم مشکل خاصی رو ندیدم و شبکه رو نیز تست کردم مشکل خاصی ندیدم .
در پاسخ به دوست خوبی که سئوال زیر را پرسیدن جوابشون میشود:
جواب: آخه دوست گرامی مگه ممکنه یه نفر برنامه نویس باشه (البته از نوع حرفه ای نه برنامه نویس پروژه ای کارش تولید محصول باشه)ولی تا حالا در کیس رو باز نکرده باشه به شما حق میدم این دوره من در کلاس مهندسی نرم افزار کسی رو دیدم که سخت افزار هارد را تا حالا ندیده بود یا مهندس نرم افزاری که فلاپی بلد نبود فرمت کند .
Site Admin
جمعه 22 بهمن 1389, 00:06 صبح
این خطا ها معروف به خطاهای AV هست.
علت اون زیاد معلوم نیست مگه اینکه برنامه رو خط به خط اجرا کنی تا بفهمی مشکل از کجاست.
اگه از کامپوننتی استفاده میکنی ممکنه درست نصب نشده باشه
یا اینکه به یک مکان یا کنترل داری دسترسی پیدا میکنی که وجود نداره
یا حق
از کامپوننت خاصی استفاده نمیکنم فقط وقتی ثبت میزنه وارد یه تب دیگه میشم شکم به فوکوس کنترل ها برده باید تست کنم آخه هرچی من ثبت میکنم مشکلی نمیبینم ولی پذیرشگر ها روزانه چند بار به این مشکل بر میخورن البته این رو بگم که سرعت کارکردن آنها با من خیلی تفاوت داره آنها خیلی سریع مشخصات رو ثبت میکنم راستی با ado کار میکنم
BORHAN TEC
جمعه 22 بهمن 1389, 23:19 عصر
به آدرس زیر نگاهی بیاندازید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?64481-What-access-violations-are-and-how-to-prevent-AVs
راستی با ado کار میکنم
یک پیشنهاد دوستانه به برنامه نویسان پایگاه داده: اگر امکان دارد کم کم ADO را رها کنید و به dbExpress روی بیاورید و سعی کنید که در پروژه هایی که از ابتدا می خواهید آنها را ایجاد کنید از dbExpress استفاده کنید. :لبخند:
m.soleimani
شنبه 23 بهمن 1389, 14:47 عصر
در پاسخ به دوست خوبی که سئوال زیر را پرسیدن جوابشون میشود:
جواب: آخه دوست گرامی مگه ممکنه یه نفر برنامه نویس باشه (البته از نوع حرفه ای نه برنامه نویس پروژه ای کارش تولید محصول باشه)ولی تا حالا در کیس رو باز نکرده باشه به شما حق میدم این دوره من در کلاس مهندسی نرم افزار کسی رو دیدم که سخت افزار هارد را تا حالا ندیده بود یا مهندس نرم افزاری که فلاپی بلد نبود فرمت کند .
اوکی بلدی (oO)
نظر من این بود که کلی پست پرسش و پاسخ بیمورد نباشه و به نتیجه برسی اگر خودت بلدی دیگه به تاپیکهات پاسخ نمیدم در کل جالب اینجاست که خودت هم به نتیجهای که من رسیده بودم رسیدی موفق باشی./
Felony
شنبه 23 بهمن 1389, 18:30 عصر
اگر داری ->
چندتا رم توی سیستمت داری؟
اگر بیشتر از یکی جاهاشون را با هم عوض کن
اگر یکی با یه رم دیگه تست کن
:لبخندساده:
tdkhakpur
شنبه 23 بهمن 1389, 19:10 عصر
سلام در برنامه من هر از چند گاهی پیغام خطاهای زیر نمایش داده میشود و باید برنامه بسته شده و مجددا مورد استفاده قرار گیرد البته روی بعضی از ویندوزها اررو dont send میده
این مشکل دقیقا به بافزینگ داده های ارسالی و بخصوص در این پیغام به بافرینگ داده های ورودی یا همان داده هایی که خوانده میشه داره میتوانید خود برنامه رو از لحاظ fetch شدن داده ها (ارسال و دریافت) بهینه کنید و یا اینکه CacheSize برای dataset رو افزایش بدید.
این سوال رو داخل تالار پایگاه داده ها هم بپرسید به احتمال زیاد مشکل میتواند به تنظیمات دیتابیس هم ارتباط داشته باشد..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.