PDA

View Full Version : استفاده از اینترنت در یک شبکه با حالت خاص

sh
یک شنبه 24 بهمن 1389, 10:33 صبح
سلام
دوستان یک سناریو داریم برای استفاده از اینترنت در شبکه ، اگر ممکنه راهنمائی بفرمائین

یک سرور 2008 داریم که دارای دو کارت شبکه میباشد به کارت شبکه 1 اینترنت وصل است که از یک مودم خط گرفته و بصورت dhcp هر لحظه یک IP میگیره مثلا : (192.168.1.9) کارت شبکه 2 دارای IP به شماره 192.52.4.56 است که با این کارت به شبکه داخلی اداره متصل میشه . در اتاق ما دو سیستم دیگر هست که در همین رنج آی پی کارت شبکه 2 میباشد.و در حقیق شبکه بصورت workgroup هست
حالامن میخوام ببینم چطور میتونم کاری کنم که کامپیوتر های دیگر اتاق بتونن صرفاٌ وقتی نیاز دارن از اینترنت استفاده کنن . مثلا یک کانکشن VPN داشته باشند و هر زمان خواستند به سرور کانکت بشن و از اینترنت استفاده کنن و بعدش دیسکانکت بشن چون در حقیقت نباید اینترنت بصورت یکسره روی شبکه باشه

من روی سرور چه سرویسهایی رو باید نصب کنم و به چه صورت انجام بدم . اگر ممکنه لااقل تیتر کارهائی رو که باید انجام بشه برام به ترتیب بنویسید تا خودم برم دنبالش اگر نکته ای هم داره که ممنون میشم عنوان کنید.

با تشکر

najmehdj
یک شنبه 24 بهمن 1389, 11:24 صبح
http://www.persianadmins.com/v2/articles/microsoft/windows-server-2003/154-cmak--------------vpn---exe-----------------------vpn-----------.html

sh
یک شنبه 24 بهمن 1389, 12:34 عصر
دوست عزیز ممنون ولی من متوجه ارتباط این لینک با موضوع که مطرح کردم نشدم اگر ممکنه توضیح ارائه بدین .

منتظر راهنمائی دوستان هستم

cybercoder
یک شنبه 24 بهمن 1389, 16:47 عصر
کافیست که بین دو کارت شبکه به صورت Masqurade ، عمل Source NAT رو انجام بدید.

موفق باشید

sh
سه شنبه 26 بهمن 1389, 13:00 عصر
ممکنه تیتر مراحل انجام این عمل رو بگین و آیا برای اینکار نیاز به نصب DHCP و یا DNS و یا Active Directory هست یا نه

ممنون

razeghi_loved
سه شنبه 26 بهمن 1389, 15:41 عصر
اکر ویندوزت سرور هست برو طرز ساختن VPN رو جستجو کن بهش می رسی

hraeissi
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 13:47 عصر
سلام
دوستان یک سناریو داریم برای استفاده از اینترنت در شبکه ، اگر ممکنه راهنمائی بفرمائین

یک سرور 2008 داریم که دارای دو کارت شبکه میباشد به کارت شبکه 1 اینترنت وصل است که از یک مودم خط گرفته و بصورت dhcp هر لحظه یک IP میگیره مثلا : (192.168.1.9) کارت شبکه 2 دارای IP به شماره 192.52.4.56 است که با این کارت به شبکه داخلی اداره متصل میشه . در اتاق ما دو سیستم دیگر هست که در همین رنج آی پی کارت شبکه 2 میباشد.و در حقیق شبکه بصورت workgroup هست
حالامن میخوام ببینم چطور میتونم کاری کنم که کامپیوتر های دیگر اتاق بتونن صرفاٌ وقتی نیاز دارن از اینترنت استفاده کنن . مثلا یک کانکشن VPN داشته باشند و هر زمان خواستند به سرور کانکت بشن و از اینترنت استفاده کنن و بعدش دیسکانکت بشن چون در حقیقت نباید اینترنت بصورت یکسره روی شبکه باشه

من روی سرور چه سرویسهایی رو باید نصب کنم و به چه صورت انجام بدم . اگر ممکنه لااقل تیتر کارهائی رو که باید انجام بشه برام به ترتیب بنویسید تا خودم برم دنبالش اگر نکته ای هم داره که ممنون میشم عنوان کنید.

با تشکر

خوب برای این موضوع میتوانید یک ISA نصب کنید و کار پخش اینترنت را انجام دهید و نیز میتوانید از طریق همان VPN هم ایجاد نمائید