View Full Version : انتقاد به تمام اعضا سایت
هم دانشگاهی
یک شنبه 24 بهمن 1389, 19:25 عصر
سلام !
من نسبت به کار اعضا سایت در این مدت انتقاد دارم !
نه تنها تاپیک های من بلکه بسیاری از تاپیک های سایر اعضا هم در این مدت بی پاسخ می مانند !
گرچه که مدیران سایت به دلایل نامعلوم تاپیک ها رو هم قفل میکنند ! ( بخش C++ )
( اول حذف میکنند میگن قبلا پرسیده شده جستجو کنین بعد هم که میگردیم دنباله همون تاپیک پست میزنیم قفلش میکنند )
:بامزه: :عصبانی:
Slytherin
یک شنبه 24 بهمن 1389, 20:34 عصر
فکر می کنم این تایپیک هم قفل و یا حذف شود.
آخه اینم شد انتقاد؟
AmirHarirbafan
یک شنبه 24 بهمن 1389, 21:06 عصر
باید حداقل سازوکاری باشه که آخرشب یا آخرهفته، مدیران بتونن لیست تاپیکهایی رو که بدون پاسخ موندن رو مشاهده کنن و براشون جوابی پیدا کنن یا اینکه راهنمایی کنن.
wanted_boy_2010
یک شنبه 24 بهمن 1389, 21:06 عصر
سلام دوست عزیز. اگه مدیران عزیز تاپیکی رو حذف می کنند حتما دلیل قانع کننده ای دارند. من با مدیران عزیز موافقم.:لبخند:
در مورد بی پاسخ ماندن بعضی از تاپیک ها با شما موافقم.
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 24 بهمن 1389, 23:06 عصر
سلام.
من در مورد بخش SQL Server صحبت میکنم. بعضی از تاپیکها رو شخصا اصلا جواب نمیدم.
چون احساس میکنم شخص سوال کننده حتی به خودش زحمت نمیده یک جستجوی کوچک بکنه.اینجا باید به سایتی تبدیل بشه که دوستانی که میان سوال میکنند واقعا در یک مطلب گیر بکنند.
شاید به جرات بگم فقط نزدیک 30 مورد تاپیک در مورد اینکه نمیشه تغییرات جدول رو در نسخه 2008 ذخیره کرد پاک کردم. واقعا جستجو کردن اینقدر سخته؟
یا بعضی از افراد میخوان بیان اینجا برنامه نویسی رو با سوال کردن یاد بگیرند. واقعا میشه در جریان چند تاپیک شما بیاید برنامه نویسی رو یاد بدید؟ یا نحوه طراحی دیتابیس رو آموزش بدید.
خیلی محدود سوالاتی پیش میان که واقعا سوال حرفه ای هست و بی پاسخ مونده. اکثر سوالات رو دیگه کاربران معمولی هم تمایلی به پاسخگویی ندارند. به همون دلایل بالا که عرض کردم.
من در یک بررسی کلی در تالار SQL Server تمام سوالات بی پاسخ رو نگاه کردم.دیدم اکثرا یا خیلی مبتدیانه هست که خیلی بدیهی به نظر میرسند یا اینکه چندین بار قبلا پرسیده شده اند. شاید یکی دومورد سوال بی جواب قوی پیدا کردم.
البته نمیگم به سوالات ساده نباید پاسخ داد.خلاصه اون سوالات هم باید جواب بگیرند. ولی حداقلش این هست که شخص سوال کننده مقداری جستجو کنه که وقتی جواب میدی از تک تک بخشهای جوابت باز ازت سوال نپرسه.میگی تریگر بنویس. تازه میپرسه تریگر چیه چطور باید بنویسن و همینجور سلسله مراتبی میره جلو.
Salar Ashgi
دوشنبه 25 بهمن 1389, 00:31 صبح
گرچه که مدیران سایت به دلایل نامعلوم تاپیک ها رو هم قفل میکنند
هیچ دلیل نامعلوم و مبهمی وجود ندارد ، دلایل همان قوانین سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) هستند و هیچ کاری بی علت و بی دلیل صورت نمی گیرد .
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که : مدیران ، شب و روز زحمت می کشند تا سایت همیشه پابرجا و پر رونق بماند و
هدفشان چیزی جز رشد علمی سایت نیست ! هر تصمیمی که از سوی آنان اتخاذ می شود ، کاربران عادی سایت حق هیچ دخالتی در آنرا را ندارند .
(طبق قوانین 24 و 25 از قوانین سایت )
بجای آنکه توجیهی برای اشتباهات خود یافته و با دادن پاسخ های غیر منطقی ، بحث را منحرف کنیم ، بهتر
و شایسته است با رعایت بیش از پیش قوانین سایت ، مدیران را در انجام مسئولیتشان یاری کنیم .
با تشکر ، موفق باشید ./
هم دانشگاهی
دوشنبه 25 بهمن 1389, 05:56 صبح
قانون شماره 15
لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات، از به کار بردن الفاظ و عباراتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده می گردد خودداری نمایید. به خاطر داشته باشید که این سایت محل یادگیری است.
وقتی تاپیکی که من سوالم رو در اون مطرح کردم قفل میشه چه طور میتونم از این سایت به عنوان محل یادگیری استفاده کنم !!!!!!!! :گریه:
NIK
سه شنبه 26 بهمن 1389, 12:57 عصر
هیچ دلیل نامعلوم و مبهمی وجود ندارد ، دلایل همان قوانین سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) هستند و هیچ کاری بی علت و بی دلیل صورت نمی گیرد .
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که : مدیران ، شب و روز زحمت می کشند تا سایت همیشه پابرجا و پر رونق بماند و
هدفشان چیزی جز رشد علمی سایت نیست ! هر تصمیمی که از سوی آنان اتخاذ می شود ، کاربران عادی سایت حق هیچ دخالتی در آنرا را ندارند .
(طبق قوانین 24 و 25 از قوانین سایت )
بجای آنکه توجیهی برای اشتباهات خود یافته و با دادن پاسخ های غیر منطقی ، بحث را منحرف کنیم ، بهتر
و شایسته است با رعایت بیش از پیش قوانین سایت ، مدیران را در انجام مسئولیتشان یاری کنیم .
با تشکر ، موفق باشید ./
قانون شماره 24
کاربران عادی سایت حق دخالت در مسائل مدیریتی سایت را ندارند و در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی تصویر http://www.barnamenevis.org/images/buttons/report.gif زیر مطلب نوشته شده توسط فرد متخلف، مسئولین سایت را آگاه سازید.
* در صورتی که از حذف و یا ویرایش پست خود توسط یکی از مدیران سایت گلهمند هستید ، موضوع را از طریق پیام خصوصی ( و نه تاپیکی جداگانه در انجمنها ) با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید تا رسیدگی شود .
قانون شماره 25
مدیران سایت دسترسی لازم برای ویرایش و تغییر در گفتگوها را دارند و برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند.
نظری در رابطه با موضوع تاپیک نداشتم اما لازم دیدم به این مدیر عزیز خاطر نشان کنم بهتره قانون 24 و 25 رو با دقت بیشتری مطالعه کنند.
جمله ای که شما رنگی کردید از هیچ جای این دو قانون استخراج نشده.
Salar Ashgi
سه شنبه 26 بهمن 1389, 16:42 عصر
جمله ای که شما رنگی کردید از هیچ جای این دو قانون استخراج نشده.
حتما شما نتونستید استخراجش کنید ، به هر حال این قانون هست و اگر نظری کارساز ندارید ، مجبور به ارسال پستهای
فاقد محتوا نیستید !
در قانون شماره 24 مطرح میشه که مسائل مدیریتی صرفا به شخص خود مدیران ارتباط پیدا میکنه و بس ، و منظور من هم
بیان همین نکته بود ، حال برداشت ها باید درست باشه ./
m.soleimani
سه شنبه 26 بهمن 1389, 17:17 عصر
اگر نظری کارساز ندارید ، مجبور به ارسال پستهای
فاقد محتوا نیستید !
ایشون یه چیزی به ذهنش رسیده و خواسته از دوستان مدیریت سایت بپرسه اشکالی داره؟! به هر دلیل و در هر قدرتی که قرار داشته باشید حق سو استفاده از مدیر بودن خودتون را در سایت برنامهنویس نخواهید داشت. دوست گرامی بیشتر کاربران این سایت از بچههای دانشجو و دانشگاه رفته هستن و در کل کسی که به علم نزدیک نباشه اینجا سر نمیزنه پس اگر شما با یک پست مشکل دارید لطف کنید و فقط انتقاد کنید تو کجای فرهنگ دانشگاه آموزش توهین داده میشه نمیدونم. ممنون میشم از دوستمون عذرخواهی کنید « به نظر من نشانه شخصیت شما خواهد بود » مهم نیست که طرف سنش چقدره, چقدر باسواده یا چقدر محق هست مهم اینه که میدونیم خودمون کی هستیم.
بابا حداقل از این آقای کشاورز یاد بگیر انتقاد کردی یه پست سه صفحهای کامل جوابیه میده با کلیه جزییات محاسبه شده « کاملن دیباگ شده » که پشیمون بشی بحث کنی :لبخند:
موفق باشید./
Salar Ashgi
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 21:18 عصر
به هر دلیل و در هر قدرتی که قرار داشته باشید حق سو استفاده از مدیر بودن خودتون را در سایت برنامهنویس نخواهید داشت.
لطفا" متوجه حرفهایی که می زنید باشید ، اولا طرف صحبت من شما نیستید ، دوما مخاطب بنده به مقصودش رسید حالا این وسط ...
سوما بنده قوانین سایت را ذکر کرده ام ، حالا واژه سوء استفاده رو شما از کجا آوردید ، خدا میدونه ! همیشه سعی کنید بر مبنای تفکر سخن کنید ،
نه احساسات !!!
در کل کسی که به علم نزدیک نباشه اینجا سر نمیزنه
البته از نظر شما !!!
تو کجای فرهنگ دانشگاه آموزش توهین داده میشه نمیدونم.
اصلا ربطی نداشت !!!
ممنون میشم از دوستمون عذرخواهی کنید
مخاطب بنده خودش ، قانع شده و بنده کاری جز یادآوری قوانین نکرده ام و نیازی به اینکار نمی بینم ، فکر کنم شما فعلا یک عذرخواهی بدهکارید
بدلیل آنکه بی دلیل و بدون تفکر یکسری جملات بدور از ادب و احترام نثار کردید .
r00tkit
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 22:07 عصر
"یکی حق داره یکی نداره " من نوعی حق دارم از یه مدیری که پست هاش مشکل فنی داره انتقاد کنم ؟
Mehdi Asgari
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 22:14 عصر
"یکی حق داره یکی نداره " من نوعی حق دارم از یه مدیری که پست هاش مشکل فنی داره انتقاد کنم ؟
اگر مدیری در جواب هایی که به کاربران میده ، از نظر فنی خطا و مشکل داره، می تونی در جوابی در همون تاپیک قضیه رو مطرح کنی. (بالطبع مسائل فنی اونقدر منطقی و شفاف هستن که نشه ازشون نظر شخصی ساخت)
r00tkit
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 22:37 عصر
البته در بعضی موارد مدیر این انتفاد فنی رو نمی تونه تحمل کنه و باعث می شه کاربر به جرم توهین به مدیر دچار عذاب الهی ( از دید مدیر) بشه
Salar Ashgi
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 00:16 صبح
کاربر geek1982 ، حالا منظورتون کی هست ؟!
ماشاالله می بینم که اکثر کاربران به فکر ماهی گرفتن از آب گل آلود هستن و ...
همه ما دارای عیب و نقص هستیم و هیچ کس جز خدا ، نمی تواند ادعای کمال کند .
ولی هر چیزی راه و رسم خودش را دارد و اینکه بخوایم بدلیل یکسری مسائل احساساتی
جمله ای را بیان کنیم و یکسری را آزرده خاطر نماییم ، بنظرم دور از شان انسانی و یک برنامه نویس
هست !!!
sobhan1990
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 11:08 صبح
با حمیدرضاصادقیان (http://barnamenevis.org/member.php?4504-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%B5%D 8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%86)کاملا موافقم.
Mehdi Asgari
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:24 عصر
البته در بعضی موارد مدیر این انتفاد فنی رو نمی تونه تحمل کنه و باعث می شه کاربر به جرم توهین به مدیر دچار عذاب الهی ( از دید مدیر) بشه
مطمئن باش مدیران این سایت تحمل شنیدن حرف مخالف رو دارن (مخصوصا در مباحث فنی که نمیشه سلیقه رو در اون وارد کرد)؛ امکان بروز خطا از طرف همه هست. این بحث رو لطفا همینجا مختوم کنید چون ربط مستقیم به تاپیک نداره، اگر در آینده موردی که بهش اشاره کردید تکرار شد، از راه های مختلفی (مثل گزارش کردن پست، تماس با مدیران ارشد یا ایجاد تاپیک در همین بخش) اون رو به اطلاع بقیه برسونید. اگر کسی در شکایتی که مطرح می کنه حق داشته باشه (مهم نیست مدیر باشه یا کاربر عادی) ، بهت اطمینان خاطر میدم که به مسئله اش رسیدگی میشه
Sajjad.Aghapour
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 20:01 عصر
به هیچ وجه اینطور نیست دوست عزیز.من خودم شخصا از چند نفر خواستم که اگر تاپیک های من مشکل فنی داشت اون رو در همون تاپیک مطرح کنن.حتی بصورت پیام خصوصی هم نه که من برم و ویرایش کنم....
موفق باشید/
m.soleimani
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 22:46 عصر
مطمئن باش مدیران این سایت تحمل شنیدن حرف مخالف رو دارن
پس علت این اخطار هم همینه دیگه !!
اخطار به علت فعالیت نامناسب
Dear m.soleimani,
You have received a warning at برنامه نویس.
Reason:
-------
توهین به کاربران دیگر
-------
Original Post:
http://barnamenevis.org/showthread.php?p=1214484 (http://barnamenevis.org/showthread.php?p=1214484#post1214484)
اگر نظری کارساز ندارید ، مجبور به ارسال پستهای
فاقد محتوا نیستید !
ایشون یه چیزی به ذهنش رسیده و خواسته از دوستان مدیریت سایت بپرسه اشکالی داره؟! به هر دلیل و در هر قدرتی که قرار داشته باشید حق سو استفاده از مدیر بودن خودتون را در سایت برنامهنویس نخواهید داشت. دوست گرامی بیشتر کاربران این سایت از بچههای دانشجو و دانشگاه رفته هستن و در کل کسی که به علم نزدیک نباشه اینجا سر نمیزنه پس اگر شما با یک پست مشکل دارید لطف کنید و فقط انتقاد کنید تو کجای فرهنگ دانشگاه آموزش توهین داده میشه نمیدونم. ممنون میشم از دوستمون عذرخواهی کنید « به نظر من نشانه شخصیت شما خواهد بود » مهم نیست که طرف سنش چقدره, چقدر باسواده یا چقدر محق هست مهم اینه که میدونیم خودمون کی هستیم.
بابا حداقل از این آقای کشاورز یاد بگیر انتقاد کردی یه پست سه صفحهای کامل جوابیه میده با کلیه جزییات محاسبه شده « کاملن دیباگ شده » که پشیمون بشی بحث کنی :لبخند:
موفق باشید./
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.
All the best,
برنامه نویس
آقا هنوز هم میگم این طرز برخورد مناسب یه سایت با این مشخصات نیست . من کاملن آزاد هستم در مورد این موضوع نظر خودم را بگم شما خوشت نیومد اوکی منم از نظری که بالا دادی ولی بهش عمل نکردی خوشم نیومد به همین سادگی دلیل نمیشه نشون بدید که قابلیت دادن اخطار دارید
موفق باشید./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.