ورود

View Full Version : کمک فوری : اتصال به بانک بوسیله تلفن ؟

habedijoo
یک شنبه 06 شهریور 1384, 17:34 عصر
با سلام به همه
من می خواهم بوسیله یک مودم به بانک Server که در جای دیگر شهر است متصل بشم و تبادل اطلاعات کنم .

چطوره می تونم این کار رو کنم . ؟ در طرف Server به چه چیزی لازم دارم . ؟ در نظر داشته باشین که 500 تا Client قراره توانایی اتصال به Server را داشته باشند

اگر نمونه برنامه ایی دارید متشکرم می شم .

از کمکتون متشکرم ....

babakmsq
دوشنبه 07 شهریور 1384, 16:11 عصر
کارت های سخت افزاری مخصوص برای این کار وجود دارن . مثل dialogic که چندین پورت دارن و چند خط تلفن رو می تونن ساپورت کنن .

babakmsq
دوشنبه 07 شهریور 1384, 16:12 عصر
باید از کارت های dialogic استفاده کنی .

habedijoo
دوشنبه 07 شهریور 1384, 16:28 عصر
سلام
میشه لطف کنید و بیشتر توضیح بدین
مخصوصا در مورد برنامه نویسیش

babakmsq
سه شنبه 08 شهریور 1384, 00:37 صبح
برای برنامه نویسی هم می تونی از TAPI 3.0 استفاده کنی که مشکل تره و هم از کامپوننت هایی مثل kdetele که برنامه نویسیش کم تره .

H_Ghaffarian
سه شنبه 15 شهریور 1384, 08:52 صبح
سلام
شبکه ای از نوع VPN تعریف کنید .بعد از اتصال به سرور سیستم در شبکه قرار داره و کافیه تنها کانکشن استرینگ برنامه رو درست کنید.

delphifan
یک شنبه 24 شهریور 1387, 08:48 صبح
دوست عزیز سلام
من یک کارت D4PCIU Dialogic تازه خریدم . ولی نمیدونم چطور میشه با دلفی برنامه نویسی کرد. میخواستم از kdtele استفاده کنم و از Demo استفاده کردم ولی مثل این که فقط مودم ها رو تشخیص میده. اگر ممکنه بگید چطور میشه از این کارت در kdtele استفاده کرد و یا اگر راه جل دیگری دارید ممنون میشم بگید . لطفا جواب بدید خیلی حیاتی است.با تشکر قبلی

delphifan
دوشنبه 25 شهریور 1387, 07:07 صبح
سلام
آقای BabakMsk تو رو خدا جواب من رو اگر ممکنه بدید.ممنون میشم

fat_roze2000
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:12 عصر
میتونی از Valid IP استفاده کنی. با استفاده از این IP باید یه VPN درست کنی و کلاینت به سرور وصل میشه و اطلاعات رو رد و بدل میکنه.