View Full Version : مبتدی: ساخت وب سایت
BestFriend
دوشنبه 25 بهمن 1389, 09:55 صبح
با سلام
یه سری اطلاعات درباره ی راه اندازی وب سایت از اول تا آخر می خواستم. که چه طوری هاست و دامین بگیرم و چه طوری راه اندازیش کنم؟ چه طوری مدیریتش کنم ؟ برنامه نویسیش رو هم با Asp انجام دادم
با تشکر.
Slytherin
دوشنبه 25 بهمن 1389, 12:06 عصر
برای پروژه های ASP نیاز به هاست ویندوز دارید.
به سایت یک شرکت ثبت هاست و دامنه مراجعه کنید و مقدار فضای هاست ویندوز خود را مشخص کنید.
همچنین نام دامنه دلخواه را نیز مشخص نمایید.
پس از ثبت سفارش مبلغ را به صورت دستی و یا به صورت آنلاین پرداخت کنید و پس از اون کنترل پنلی جهت نصب سایت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
اگر تا کنون تجربه داشتن یک سایت را نداشته اید،
من سایت somee.com رو جهت ثبت یک هاست رایگان (البته با محدودیت) پیشنهاد می کنم.
BestFriend
دوشنبه 25 بهمن 1389, 13:48 عصر
از شما متشکرم
من این سایتی که گفتید رو دیدم ولی این سایت فقط با ویندوز 2003 کار میکنه میشه یه سایت دیگه معرفی کنید که با Aspx کار گنه؟
با تشکر فراوان
Slytherin
دوشنبه 25 بهمن 1389, 22:23 عصر
از شما متشکرم
من این سایتی که گفتید رو دیدم ولی این سایت فقط با ویندوز 2003 کار میکنه میشه یه سایت دیگه معرفی کنید که با Aspx کار گنه؟
با تشکر فراوان
آخرین تکنولوژی ها روی این هاست نصب هست،
کافیه بعد از ثبت نام، در هنگام ساخت سایت، نسخه نرم افزار های دلخواه خود را انتخواب کنید (مثلا دات نت 1 تا 4)
فکر می کنم نسخه 2008 رو هم ساپورت می کنه...
BestFriend
سه شنبه 26 بهمن 1389, 11:59 صبح
درسته ولي اين سايت با ويندوز 2003 كار ميكنه. ميشه يه سايت معرفي كنيد كه با xp كار كنه؟
يه سوال ديگ هم داشتم كنترل پنل Plex9 يعني چي؟ و اينكه من تو سايت هاست ايران رفتم 50 مگا بايت رو زده بود 25000 تومان ولي سايت relax رفتم 10 گيگا بايت رو زده بود 49000 تومان فرقشون با هم چيه؟ و پهناي باند ماهانه چيه؟
ببخشيد سوالات زياد شد.
با تشكر.
Slytherin
سه شنبه 26 بهمن 1389, 12:28 عصر
درسته ولي اين سايت با ويندوز 2003 كار ميكنه. ميشه يه سايت معرفي كنيد كه با xp كار كنه؟
يه سوال ديگ هم داشتم كنترل پنل Plex9 يعني چي؟ و اينكه من تو سايت هاست ايران رفتم 50 مگا بايت رو زده بود 25000 تومان ولي سايت relax رفتم 10 گيگا بايت رو زده بود 49000 تومان فرقشون با هم چيه؟ و پهناي باند ماهانه چيه؟
ببخشيد سوالات زياد شد.
با تشكر.
ویندوز XP جز ویندوز های سرور نیست! ویندوز های سرور ویندوزی متفاوت با ویندوز های عمومی هست و فقط در سرور نصب می شود و اینطور نیست که بگویید فلان ویندوز با پروژه شما همخوانی ندارد. (به طور کلی)
کنترل پنل Plex9 نوعی کنترل پنل مانند CPanel و Direct Admin برای مدیریت هاست لینوکس می باشد.
تفاوت قیمت ها غالبا به علت تفاوت ویژگی ها می باشد، مانند:
سیستم عامل
نرم افزار های نصب شده
فضای هاست
میزان پهنای باند
و بسیاری از ملاک های دیگر
شما و یا هر یک از کاربران سایت شما، که به سایت ارسال و دریافت دارند، به ازای میزان مجموع ارسال ها و دریافت ها از پهنای باند آن ماه می کاهند و اگر بر فرض پهنای باند شما به صفر برسد، سایت شما از دسترس خارج خواهد شد. (مبنای حملات DDOS) به طور کلی، هرچه سایت پر بازدید تر باشد، باید پهنای باند آن نیز بزرگ ها تهیه شود.
BestFriend
سه شنبه 26 بهمن 1389, 18:14 عصر
تشكر از جواب كاملتون
به نظر شما براي يه سايت تبليغاتي چه مقدار فضا و چه مقدار پهناي باند لازمه؟
براي سايت يه شركت چه طور؟
با تشكر.
tick-tock
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:56 عصر
با سلام ، به نظر من شما به آدرس www.caspiansoft.net برو . من چندین بار با کاسپین سافت کار کردم . هم از پشتیبانیش و هم از قیمتش راضی هستم . تازه شماره تلفن پشتیبان را هم بالا سایت گذاشتن که میتونی تمام سوالاتتون را ازشون بپرسید . همچنین در صورتی که دامنه را هم ازشون بخری در صورت تمایل واستون دامنه را به هاست متصل میکنن فقط کافیه که سورستون را آپلود کنید که اونم را هم فکر کنم اگه بهشون بگی انجام میدن . خیلی سایت توپیه خدا خیرشون بده . منم وقتی اولین بار میخواستم یه سایت بسازم برام خیلی سخت بود اما یکی از آشناهام این سایت را بهم معرفی کرد . :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.