PDA

View Full Version : سوال: چاپ پی در پی قبوض با دلفی و فست ریپورت

a_ghorbani
دوشنبه 25 بهمن 1389, 12:21 عصر
با سلام به همه ی دوستان عزیز
خواهش می کنم سریعتر پاسخ دهید
من می خواهم در دلفی و با استفاده از فست ریپورت قبوضی مانند قبوض آب و برق را پشت سرهم چاپ کنم
هم دستورات داخل دلفی را می خواهم و هم طراحی فست ریپورت را
لطفاً راهنماییم کنید
پیشاپیش از همکاریتان کمال تشکر را دارم.

firststep
شنبه 30 بهمن 1389, 10:23 صبح
سلام دوست عزیز

این مقاله رو مطالعه کنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?t=65679

دوست عزبز با توجه به نظم و سابقه کار این فروم اصول کار و ایجاد نایپک در ان اینه که قبل از سوال ، بایستی مساله وسوال رو سرچ کرد

با ارزوی موففقیت شما

firststep
شنبه 30 بهمن 1389, 12:30 عصر
این هم یک اموزش بسیار عالی دیگه

http://www.4shared.com/file/qb_787s5/Fast_Report_Learniig.html

a_ghorbani
یک شنبه 01 اسفند 1389, 13:17 عصر
firstStep عزیز سلام
ممنون از راهنمایی خوبتون، منتها فکرکنم منظورم رو درست متوجه نشدین
من یک برنامه دارم که می خواهم مثل فیش حقوقی ، در یک فرم اطلاعات حقوق هر فرد وارد شود و بعد بتوانم همه ی فیش های حقوقی را پشت سرهم پرینت بگیرم (مثل قبوض آب و برق)
اگر سریعتر جواب بدین ممنون می شوم
از لطفتان بی نهایت ممنون

vcldeveloper
یک شنبه 01 اسفند 1389, 17:39 عصر
من یک برنامه دارم که می خواهم مثل فیش حقوقی ، در یک فرم اطلاعات حقوق هر فرد وارد شود و بعد بتوانم همه ی فیش های حقوقی را پشت سرهم پرینت بگیرم (مثل قبوض آب و برق)
خب، مشکل چیه؟ میخواید به سلامتی این کار را انجام بدید، خب ما الان چیکار کنیم؟ یه برنامه کامل چاپ قبض آب و تلفن بنویسیم؟
دوست عزیز، وقتی مشکل دارید، باید دقیقا مشکلتان را تشریح کنید؛ مثلا بگید "برنامه من به جای چاپ همه قبض ها، فقط یک قبض را چاپ می کند"، یا "اصلا نمیدونم که چطور میشه با فست ریپورت گزارش تهیه کرد"، یا سایر موارد. اینکه صورت مسئله پروژه تان را اینجا بنویسید، کمکی به حل مشکل شما نمیکنه.

a_ghorbani
سه شنبه 03 اسفند 1389, 12:02 عصر
سلام شرمنده . حق با شماست من منظورم را بد بيان كردم
من صفحه گزارشش را تهيه كردم يعني با فست ريپورت مشكلي ندارم فقط مي خواهم بدونم كاركنم كه وقتي كاربر دستور چاپ مي دهد مستقيم پرينت بگيره و صفحه preview (ژيش نماتيش چاپ ) را نشان ندهد
با كمال تشكر

vcldeveloper
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 00:15 صبح
من صفحه گزارشش را تهيه كردم يعني با فست ريپورت مشكلي ندارم فقط مي خواهم بدونم كاركنم كه وقتي كاربر دستور چاپ مي دهد مستقيم پرينت بگيره و صفحه preview (ژيش نماتيش چاپ ) را نشان ندهد
برای این کار ابتدا متد PrepareReport را فراخوانی کنید، و سپس متد Print را به جای ShowReport فراخوانی کنید.

موفق باشید

a_ghorbani
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 11:37 صبح
سلام ممنون آقای کشاورز
درست شد خیلی لطف کردین.
یک سؤال دیگه هم داشتم وقتی کاربر دستور پرینت را می دهد و می خواهد فیش همه ی کارمندها را پشت سرهم پرینت بگیرد (مثلاً 1000تا) پرینتر خیلی کند پرینت می گیرد البته بگم که پرینترم لیزریه حالا نمی دونم مشکل از اینه یا نه
سؤال دوم اینکه در فست ریپورت می شود پشت و رو پرینت گرفت؟چطوری؟
بی نهایت متشکر

vcldeveloper
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 15:05 عصر
یک سؤال دیگه هم داشتم وقتی کاربر دستور پرینت را می دهد و می خواهد فیش همه ی کارمندها را پشت سرهم پرینت بگیرد (مثلاً 1000تا) پرینتر خیلی کند پرینت می گیرد البته بگم که پرینترم لیزریه حالا نمی دونم مشکل از اینه یا نه
باید ببینید مسئله از فست ریپورت هست، یا از پرینتر؛ می تونید دو چیز را بررسی کنید، اول اینکه، چقدر زمان میبره تا فست ریپورت کل گزارش را آماده کنه؟ این رو می تونید هم با مقایسه زمان قبل و بعد از فراخوانی PrepareReport بررسی کنید، و هم باز کردن پنجره Print Preview و بررسی زمانی که برای لود گزارش طول میکشه. دوم هم اینکه از گزارش یک خروجی PDF بگیرید، و فایل PDF را به طور جداگانه به پرینتر ارسال کنید، و بررسی کنید که چاپ آن چقدر زمان میبره. اگر چاپ PDF هم زمان زیاد میبره، پس مشکل از پرینتر شما ست. مشکل میتونه از سرعت پایین اتصال پرینتر به کامپیوتر، حجم کم حافظه داخلی پرینتر، سرعت پایین پردازنده پرینتر، کندی درایور نرم افزاری پرینتر باشه.

سؤال دوم اینکه در فست ریپورت می شود پشت و رو پرینت گرفت؟چطوری؟
پرینت پشت و رو را باید پرینتر شما پشتیبانی کنه. اگر پرینتر پشتیبانی نمیکنه، باید یک بار صفحات فرد را پرینت بگیرید، و یک بار همان برگه ها را برگردانید، و صفحات زوج را پرینت بگیرید. در صفحه تنظیمات پرینتر باید گزینه های مربوط به اینکه چه صفحاتی باید پرینت گرفته شوند، وجود داشته باشه.