View Full Version : حرفه ای: قرار دادن ابزار بر روی Picturebox و ذخیره آن همراه با تصویر
karbon2010
سه شنبه 26 بهمن 1389, 17:48 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزان
همانطور که می دانید ما در وی بی می توانیم همانطور که ابزار را روی فرم قرار دهیم ابزار را روی Picturebox قرار دهیم خوب سوال من این است که
دوستان ایا راهی هست بتوان ابزار هایی را که بر روی Picturebox قرار دادیم را همراه تصویر آن ذخیره کنیم یعنی یه چیزی شبیه به پیوست
ممنون
M.T.P
سه شنبه 26 بهمن 1389, 19:47 عصر
دقیقا چیزی که خواستین.
karbon2010
جمعه 29 بهمن 1389, 22:51 عصر
با سلام
ممنون از زحمات شما ولی
برنامه چند مشکل داره ای که عیب های بزرگی است برای اینکه منظورم را متوجه بشوید picBox.visible=false کنید بعد دکمه را بزنید البته قبلش رنگ فرم را غیر از سفید بگذارید .
کار این برنامه این است از کادر فرضی که از picbox ایجاد می کند عکس می گیرد برای اینکه منظورم را متوجه بشوید
در عکس اولی دو کادر وجود دارد اولین کادر قبل از زدن کلید است و picbox مخفی شده است اما برنامه از همان محل عکس می گیرد نه از picbox
در عکس دومی ما کد زیر را به خاصیت picbox اضافه کردیم که اندازه picbox به اندازه screen شود البته ما فرم را در حالت معمولی قرار داده ایم بعد از زدن کلید عکس بعدی را بدست آورده ایم
شما چه راهی را برای برطرف کردن این مشکل پیشنهاد می کنید
منتظر پاسخ شما هستم
ممنون
محسن واژدی
شنبه 30 بهمن 1389, 06:28 صبح
سلام علیکم
این سورس نمیتونه در شرایط زیر Capture کنه:
- اندازه مکان مورد نظر را بیشتر از width, height فرم کرده باشین
- شی هدف را مخفی کرده باشین و ایندرحالی باشه که میخواین ازش تصویر بگیرین
- قسمتی از فرم برنامه تون خارج از screen باشه
این کد یک مقیاس رو میگیره و چاپ میکنه حالا هر شی ای در اون مقیاس میخواد باشه کاری هم نداره که شی مورد نظرتون ظاهر باشه یا مخفی و اینگونه که برمیاد تنها راهش هم همینه
موفق باشید
M.T.P
شنبه 30 بهمن 1389, 10:53 صبح
سلام
بله این مشکلات رو هم بهمراه داره.
البته میتونی یک لحظه Pic مبدا رو Visible و هم سایز فرم کنی و ازش عکس بگیری و بلافاصله به حالت اول برگردونی.
به هر حال چنانچه راه حل کاملتری رو پیدا کردم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت. :چشمک:
karbon2010
شنبه 30 بهمن 1389, 11:14 صبح
با سلام
ممنون از شما دوست عزیز و بزرگوارم
من خودم راهی پیدا کرده ام البته فقط می تونه image و picbox را به شکلی که من می خواهم بدون هیچ موردی و مشکلی جواب می دهد بقیه را نمی تونه
به هرحال ممنونم
محسن واژدی
شنبه 30 بهمن 1389, 11:49 صبح
راستی با متددme.PrintForm هم فرم رو چاپ میکرد با همه ابزاری که داخلش بود؛ شما میتونین ابزاری که میخواین عکسشونو بگیرین رو در اون فرم بزارین و حتی اگر مخفی هم باشه با احضار PrintForm ، فرمه چاپ میشه
حتی اگه اونو maximize هم کرده باشید مشکلی پیش نمیاد
اما خروجیش نه بصورت bmp هستش، به عبارتی میتونین اونو بصورت printimage یا pdf و ... ذخیره کنین
موفق باشید
karbon2010
شنبه 30 بهمن 1389, 14:04 عصر
سلام
ممنون از شما دوست عزیز رویش کار می کنم
البته اگه میشه یک کمی توضیح بدهید
ممنون
محسن واژدی
شنبه 30 بهمن 1389, 21:13 عصر
این نمونه رو ببینین
البته اگر SnagIt رو سیستم تون هم نصب داشته باشین یه پرینتر خوب به لیست پرینترهاتون اضافه میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.