View Full Version : سوال در مورد استفاده از کامپوننت
ali.tohidi
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 02:42 صبح
سلام
من به تازگی برنامه نویسی با دلفی رو شروع کردم و شاید سوالی که می کنم ناشیانه باشه
من سورس یکی از برنامه ها رو دانلود کردم اما وقتی اون رو باز می کنم پیغامی با این محتوی میبینم
Class ...... not found
که البته 3 تا دکمه داره که میپرسن آیا مخوام از همچین کلاسی صرف نظر کنم (Ignore) یا نه.
سوال من اینه:
چطور باید بفهمم که این کلاس توی چه کامپوننتی هست؟
اگه سایتی هم واسه دریافت همچین اطلاعاتی وجود داره لطفا لینکش رو بزارین
مرسی
BORHAN TEC
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 09:30 صبح
خوب چرا نام اون کلاس رو نمی گذارید؟
ali.tohidi
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 11:25 صبح
کلاسای زیادی هستن
واسه همین نمیشه همشونو اسم برد و تازه منم می خوام جوری یاد بگیرم که اگه بازم همچین مشکلی واسم پیش اومد خودم بتونم اونو برطرف کنم
چندتاییشونو می گم:
TspSkinSplitter
TServerSocket
TspTryIcon
TspCompressedStoredSkin
BORHAN TEC
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 12:59 عصر
این کلاس ها مربوط به DynamicSkinForm هستند.
واسه همین نمیشه همشونو اسم برد و تازه منم می خوام جوری یاد بگیرم که اگه بازم همچین مشکلی واسم پیش اومد خودم بتونم اونو برطرف کنم
بهترین راه حل اینه که نام کلاس های مورد نظر را در Google جستجو کنید.
Mahmood_M
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 18:06 عصر
معنی این پیغام اینه که در سورس دانلود شده ، کامپوننتهایی شامل اون کلاسها استفاده شده و شما برای اینکه بتونید اون سورس رو در محیط دلفی به طور کامل لود کنید باید اون کامپوننتها در محیط دلفی رجیستر شده باشن و برای دلفی شناخته شده باشن ، یا باید این کامپوننتها رو از جایی پیدا کنید و نصبشون کنید یا اینکه پیغام رو Ignore کنید تا سورس به نمایش داده بشه اما در این وضعیت برای ویرایش سورس و بررسی اون به مشکل بر می خورید ، چون کلاسهای استفاده شده برای دلفی شناخته شده نیست و نمی تونه ارتباط اون کلاسها رو با سایر قسمتهای برنامه تحلیل کنه و به شما نمایش بده ، اما به هر حال سورس لود میشه و می تونید مشاهده کنید .
معمولا نام کلاسهایی که نمایش داده میشه مربوط به کامپوننتی با همون نام هست و می تونید با جستجوی همون نامهای نمایش داده شده ، اونها رو پیدا کنید ، موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.