View Full Version : مشكل زبان در اجراي برنامه
RezaS_1354
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 18:48 عصر
سلام خدمت دوستان هميشه عزيز
من يك پروژه اي در دست دارم كه در سيستم خودم از لحاظ زبان و خاصيت right to left هيچ مشكلي ندارد ولي وقتي كه در كامپيوتر مقصد يا همان جايي كه اين برنامه را سفارش داده اونو نصب ميكنم چند تا مشكل بوجو مي ايد كه مهم ترين ان اين اينست تمام حروف اجق وجق ميشوند و تمام منوهاي فرم mdi به سمت چپ ميروند و كلمات منو هم مثل ساير كلمات در هم برهم است وقتي كه در كنترل پانل در گزينه Regional And Language Option در تب advance گزينه فارسي را انتخاب مي كنم و تب اول هم در بالا گزينه farsi و در پايين گزينه iran را انتخاب ميكنم همه چي درست ميشه ولي اين كارو نميتوانم بكنم چون نرم افزار تدبير با اين تنظيمات كار نميكند اونها تنظيماتشان در تب Advance روي English است و براي شركت هم بيس كارشون روي برنامه تدبير است اول اين كه ميخواهم ببينم كسي تا بحال به اين مشكل برخورده راه حلش چيه و ديگر اينكه نرم افزار تدبير چطور اينكارو مي كنه كه روي اين تنظيمات محيط فارسي رو تو نرم افزارش ايجاد ميكنه دوستان شديدا احتياج دارم كمكم كنيد برنامه من به رفع اين مشكل بستگي داره محبت كنيد راهنمايي كنيد
ممنون :چشمک:
vbhamed
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 23:01 عصر
سلام
احتمالا تدبير از اكتيوايكس فارسي نويسي مخصوص خودش استفاده مي كنه و برنامش هم تو تمام ويندوزها چه فارسي و چه انگليسي درست كار ميكنه واسه همين نياز داره كه زبان پيش فرض سيستم رو انگليسي باشه، در حقيقت خودش انگليسي رو به فارسي تبديل مي كنه
شما هم اگر برنامتون طوري هست كه همزمان با تدبير اجرا نميشه، قبل از اجرا بگين تنظيمات رو انجام بدن يا خودتون به نحوي از طريق API يا SendKeys اين كار رو اتوماتيك انجام بدين
اگر هم همزمان بايد اجرا بشه مي تونيد از ويندوز مجازي به كمك برنامه هايي مثل Virtual PC استفاده كنيد
در نهايت اينكه شما هم مثل تدبير برنامتون رو از حالت وابستگي به ويندوز فارسي در بياريد و از اكتيوايكس فارسي استفاده كنيد يا خودتون كنترل فارسي بنويسيد
RezaS_1354
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 00:36 صبح
حامد جان سلام
خدا وكيلي تو از عده معدود كساني هستي كه تو اين تالار هميشه واسه مشكلات همه پيش قدمي دمت گرم من بارها ديدم كه اين كار كردي بهرحال هر چه خوبه از خدا واست ميخوام
حامد جان خوب توضيح دادي من هم تو اين فكر بودم كه به محض اجراي برنامه تو لود فرم اسپلاش اين تنظيمات رو انجام بدم البته به اونا نميتونم بگم كه اين كارو را دستي انجام بدهند . به دو علت يكي اينكه ضعف برنامه من رو ميرسونه يا حداقل اونا اينجور فكر ميكنند و دوم اينكه براي تغيير زبان در تب advance همون جور كه ميدوني سيستم هر بار سي دي ويندوز رو طلب مي كنه به همين علت فكر كنم همين راه اتومات خوب باشه و بعد از بيرون امدن از برنامه دوباره بصورت اتومات تنظيمات رو به حالت اول برگردونه كه واسه تدبير هم مشكلي پيش نياد سئوالي كه هست اينكه شما كدام راه حل رو از ره هايي كه در بالا گفتي كه هم ساده تر هست و سريع تر پيشنهاد مي كني و در ضمن اگر امكان داره بابت هر كدوم كه نظرت هست يك لينك راهنمايي و يا يك قطعه كد كه اينكارو انجام بده اگر امكان داره برام بذار در ضمن تدبير از يك فونتي بنام سامان استفاده مي كنه ميخواستم ببينم اين كمكي ميكنه يا ربطي به اين قضيه داره كه مشكل گشا باشه يا نه ؟
بازم ازت ممنونم يا علي
vbhamed
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 07:51 صبح
سلام
اول اينكه شما لطف داري من فقط وظيفم رو انجام مي دم
دوم اينكه من اگر مجبور باشم اين كار رو انجام بدم از روش تدبير استفاده مي كنم يعني كنترلهاي فارسي غير وابسته به ويندوز
مثلا يادمه Saebsoft (صائب سافت) يك كنترل ارائه كرده كه فارسي سازي در اون به اين صورت بود كه تو متد KeyPress هر كنترل يك كد اضافه ميكردي و اون كليدهاي فشرده شده انگليسي رو به فارسي مطابق با فونت خودش تغيير مي داد
اينم سايتش : http://www.saebsoft.com/SaebFarsi.html#seven
البته الان با وجود ويندوزهايي كه خود ميكروسافت زبان فارسي رو روشون قرار ميده و از جهت سازگاري و ... به نظر من تدبير بايد برنامش رو اصلاح كنه !
RezaS_1354
جمعه 29 بهمن 1389, 21:48 عصر
سلام مجدد خدمت اقا حامد و كليه دوستان
اقا من يك سري فونت فارسي ساز بنام مريم كه با كلمه F شروع ميشه مثل FMaryam و ... رو اينستال كردم تو پوشه فونتهام فقط نميدونم چطور ازش استفاده كنم چون هيچ حروفي سر جاش نيست و همه چي قاطي پاطي است و چون يك فرم من در برنامه حالت نمايشي دارد در كنترل treeview نميشود از قبل واسش چيزي رو تعريف كنم ميخوام ببينم كسي قبلا با اين نوع فونتها كار كرده يانه
ممنون
محسن واژدی
شنبه 30 بهمن 1389, 09:31 صبح
سلام مجدد خدمت اقا حامد و كليه دوستان
اقا من يك سري فونت فارسي ساز بنام مريم كه با كلمه F شروع ميشه مثل FMaryam و ... رو اينستال كردم تو پوشه فونتهام فقط نميدونم چطور ازش استفاده كنم چون هيچ حروفي سر جاش نيست و همه چي قاطي پاطي است و چون يك فرم من در برنامه حالت نمايشي دارد در كنترل treeview نميشود از قبل واسش چيزي رو تعريف كنم ميخوام ببينم كسي قبلا با اين نوع فونتها كار كرده يانه
ممنون
سلام علیکم
برنامه های فارسی نویسی نظیر مریم فونت های منحصر به فردی دارن برای فارسی نویسی در برنامه هایی که امکان فارسی نوشتن در اونا وجود نداره و این جابجا بودن فونت های این ویژگی را بهشون داده مثلا در برنامه های فونت ساز در اون کدی که کاراکتر حرف "ب" هست کاراکتر "#" قرار داده شده و در زمانی که شما فونت FMaryam رو انتخاب میکنین و با زدن کلید "ب" کاراکتر "#" رو مشاهده کنید، و این نه بخاطر اینه که این برنامه ها نمیخوان اجازه بدن کاربر از فونت هاشون استفاده کنه بلکه باید این فونت ها به این شکل باشن تا امکان فارسی نویسی در برنامه هایی نظیر فلش فراهم شود و شما هم اگه کدای این فونت ها رو بدونین میتوانید باهاش فارسی بنویس بسازین
در ضمن وقتی میبینین میتونین در نرم افزار فارسی نویسی نظیر مریم به آسانی فارسی رو با اون فونت هایی که با F شروع میشوند تایپ کنین اما در سیستم نه؛ این بخاط اینه که وقتی شما مثلا کلید "ب" را فشار میدین رویداد KeyPress (البته این رویداد vb هست) برنامه فعال میشه و تشخصی میده که کلید "ب" فشار داده شده ولی اگه به همون کلید اجازه نمایش بدهد همانند تایپ معمولی شما کاراکتر "#" تایپ میشه اما برنامه مریم کد کلید فشار داده شده را به کدی که واقعا حرف "ب" رو در اونجا قرار داده تغییر میده؛ مثلا اگر کد کلید فشار داده شده 65 بود و کد مکانی که واقعا حرف "ب" در اونجا قرار داره 124 باشه؛ رویداد KeyPressکد فشار داده شده را به 124 تغییر میدهد از این روست که وقتی کلید "ب" را فشار میدین حرف "ب" نوشته میشه بدون هیچ مشکلی...
موفق باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.