PDA

View Full Version : پیشنهاد یک نرمافزار کاربردی و جدید برای Android یاIphone

franchesco
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 09:04 صبح
با سلام

دوستان من تصمیم دارم برای پروژه دانشگاهیم یک App جدید برای سیستم عامل های android یا iphoneبنویسم.

دوستانی که با این سیستم عامل در ارتباط هستند لطفا پیشنهادات خودشونو ارائه کنن. در مورد app های موجود که کارایی خوبی ندارن یا ایده نوشتن یک app کاملا جدیدکه تا بحال نوشته نشده .. در هر ضمینه ای هم میتونه باشه !

با تشکر منتظر همکاری دوستان عزیز هستم

JaguarXF
جمعه 29 بهمن 1389, 05:02 صبح
یک app کاملا جدیدکه تا بحال نوشته نشده

تو یک خوبش رو پیدا کن بنویس که "تا بحال نوشته نشده" . من قول شرف میدم برات توی کل دنیا بفروشمش. جفتمون میلیاردر میشیم.

franchesco
جمعه 29 بهمن 1389, 05:43 صبح
تو یک خوبش رو پیدا کن بنویس که "تا بحال نوشته نشده" . من قول شرف میدم برات توی کل دنیا بفروشمش. جفتمون میلیاردر میشیم.

دوست عزیز من اگه ایدشو داشتم که دیگه مشکلی نداشتم ! اگه ایده رو پیدا کنم شروع به نوشتنش میکنم!

JaguarXF
جمعه 29 بهمن 1389, 06:50 صبح
این رو بنویس: "قبله یاب"
البته من هیچ قولی به فروش این یکی بهت نمیدم. ولی بعیده نوشته باشند. با آندروید باید کار یک هفته باشه نوشتنش

franchesco
جمعه 29 بهمن 1389, 07:13 صبح
البته من هیچ قولی به فروش این یکی بهت نمیدم. ولی بعیده نوشته باشند. با آندروید باید کار یک هفته باشه نوشتنش

ممنون دوست عزیز ! ولی دنبال یک ایده درست و حسابی هستم که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه و قابل استفاده برای همه مردم دنیا باشه !

ricky22
جمعه 29 بهمن 1389, 09:28 صبح
http://www.talkandroid.com/android-forums/android-applications/80-9-great-ideas-android-applications.html
سلام لینک بالا را ببینید.

CPPDeveloper
جمعه 29 بهمن 1389, 11:13 صبح

ممنون دوست عزیز ! ولی دنبال یک ایده درست و حسابی هستم که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه و قابل استفاده برای همه مردم دنیا باشه !

تشکر دوستان بابت این محاوراتتون..
فکر کنم یک جمعیت یک و نیم میلیاردی ( البته منهای افرادی که iPhone یا Android ندارند ) برای استفاده ی یک پروژه دانشگاهی کافی باشه..
مطمئنا اگر این پروژه دانشگاهی توسط یک برنامه نویس که این پروژه دانشگاهی رو می نویسه، به شکل خوبی نوشته شده باشه و این پروژه دانشگاهی ارزشی داشته باشه، افرادی هستند که از این پروژه دانشگاهی استفاده کنند.

هم چنین، بعید می دونم، کسی، یک ایده که تا حالا کسی به اون فکر نکرده، رو بخواد بیاد اینجا بگه..
در هر حال.

تحیات

sarkhosh
جمعه 29 بهمن 1389, 11:35 صبح
قبله یاب که چیز جدیدی نیست. فلزیاب را برای اندروید بنویسید. آی فون فلزیاب رو داره ولی من در اندروید ندیدم.

franchesco
شنبه 30 بهمن 1389, 00:24 صبح
سرچ کردم وجود داشت ! مممنون دوست عزیز

FastCode
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 19:54 عصر
من با هر دو سیستم عامل کار میکنم.
برنامه ای که خیلی دنبالش گشتم و فقط یک نسخه پولیش رو پیدا کردم کلاینت MSSQL بود.
فکر نمیکنم ایده بدی باشه.
من فلزیاب آندروید رو دارم.
freeware هست.
اسمش هم هست Metal Detector.

JaguarXF
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 07:22 صبح
ایده دیگر این هست که از نرم افزارهای موجود ایده بگیری و برنامه کاملتری در همون رابطه بنویسی.
مثلا من توی کفش ورزشم سنسور گذاشتم که وقتی میدوم اطلاعات رو میفرسته به iPod و برنامه اون تحلیل میکنه بر اساس قد و وزنم و میگه اینقدر دویدی . اینقدر کالری سوزوندی و ...
حالا میتونی همین رو که رایگان موجود هست بگیری و توسعه بدی با امکانات بیشتر مثلا بتونه برنامه هفتگی تنظیم کنه . گزارشات بگیره و ... اینها دیگه ایده هایی هست که باید بهش اضافه کنی

franchesco
یک شنبه 08 اسفند 1389, 06:29 صبح
کسی میتونه یک برنامه معرفی کنه در ضمینه شبکه که روی موبایل کاربرد داشته باشه ؟

محسن شامحمدی
دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:36 عصر
من با آندروید کار کردم
پیشنهاد من:

اگه شما برنامه واسه منشی تلفنی بنویسی حد اقل در ایران خیلی استقبال میشه چون نیست.
یا یه مرورگر که در آندروید 2.1 بتونه سایتهای فارسی رو نشون بده(بدون فارسی ساز)البته برای آندروید 1.6 و 2.2 و... وجود داره.