ورود

View Full Version : سوال: لطفا راهنمایی کنید-نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql

farshid_82
پنج شنبه 28 بهمن 1389, 23:05 عصر
سلام
شرمنده میدونم سوال تکراریه ولی هرچی گشتم جواب خوبی پیدا نکردم.چطوری میشه با استفاده از linq to sql به فیلد های یک جدول دسترسی پیدا کرد و تو متغیر بریزیم.اگه لطفی کنید کد vb قرار بدید ممنون می شم

PetekDincos
جمعه 29 بهمن 1389, 12:15 عصر
با سلام
برای دسترسی به فیلدهای جدول شما باید یک رکورد از جدول را با استفاده از دستورات Linq یک پرس و جو از جدولتون بدست بیارید مثلا شما یک جدول به نام MyTableدارید که به Ling to Sql نگاشت کردید و ساختار جدولتون شبیه کلاس زیر می باشد

publicclassMyTable
{
publicint ID { get; set; }
publicstring Name { get; set; }
}

و ذو تا رکورد در جدولت ذخیره کردی به این صورت

List<MyTable> db = newList<MyTable>()
{
newMyTable(){ID=1,Name="Ali"}
newMyTable(){ID=2,Name="Mehdi"}
};

حال با یه پرس و جوی ساده می تونی می تونی به متغییر های رکوردی که ID اش برابر 2 است دسترسی داشته باشی

MyTable query = db.Where(n => n.ID == 2).SingleOrDefault();
if(query!=null)
{
int ID=query.ID;
string name=query.Name;
}

و ببخشید که کد سی شارپ شد چون من vb رو نصب نکردم با تشکر

farshid_82
جمعه 29 بهمن 1389, 13:02 عصر
دوست عزیر خیلی ممنون که راهنمایی کردید.اما این کد ارور میده .البته وفتی مقداری به بانک میدم مثل insert و update مشکلی نداره فقط وقتی ارور میده که از بانک تو متغیر بریزم.

Dim query As myTable = db.myTables.Where(Function(n) n.ID = 1).SingleOrDefault()
If query IsNotNothing Then
Dim ID AsInteger = query.ID
Dim name AsString = query.name
EndIf

اینم ارورش
Microsoft JScript runtime error: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorExceptio n: The message received from the server could not be parsed

farshid_82
شنبه 30 بهمن 1389, 00:33 صبح
دوستان خواهش می کنم کمک کنید از روشهای دیگه هم استفاده می کنم باز این ارورو میده البته فقط وقتی که مقداری از بانک به متغیر یا textbox می ریزم.مشکل کجای کاره:ناراحت:

Microsoft JScript runtime error: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorExceptio n: The message received from the server could not be parsed