ورود

View Full Version : Save undo...

eghbali66
جمعه 29 بهمن 1389, 17:01 عصر
سلام. من میخوام یه فایل Exe درست کنم. که توش Save و Openو Undoداشته باشه. فایل های باز شده به همان فرمت وی بی و فرمت ذخیره شده هم وی بی باشه. میشه راهنماییم کنین

eghbali66
جمعه 29 بهمن 1389, 17:27 عصر
سلام. من میخوام یه فایل Exe درست کنم. که توش Save و Openو Undoداشته باشه. فایل های باز شده به همان فرمت وی بی و فرمت ذخیره شده هم وی بی باشه. میشه راهنماییم کنین

بچه ها اگه لطف کنین جواب بدین، ممنون میشم. چجوری میشه اطلاعاته بفرم همان وی بی سیوش کرد؟؟؟

محسن واژدی
جمعه 29 بهمن 1389, 17:39 عصر
سلام دقیقا متوجه منظورتون نشدم
یعنی میخواین یه فایل exe رو خودتون طراحی کنین؛ اگه این طوره باید به زبان assembly تسلط کامل داشته باشین
اما اگه منظورتون اینه که میخواین یه فایل exe رو از طریق ریسورس نویسی ایجاد کنین به عبارتی یک فایل exe از قبل طراحی شده دارین و میخواین ریسورس ها شو ویرایش کنین (همانطور که بیشتر برنامه ها نظیر اتوران سازها این کار رو انجام میدن) میتونین
همینطور اون قسمت سوالتون که گفتین "فایل های باز شده به همان فرمت وی بی و فرمت ذخیره شده هم وی بی باشه" رو میتونین بیشتر توضیح بدین...
یعنی میخواین فایل های vb چی بشن؟ آیا منظورتون اینه که میخواین به شیوه فایل های vb که قابل ویرایش در هر جایی حتی notepad هم هستند ذخیره بشن؟

اگه توضیحات ناقص یا گنگ بودند بفرمائید در خدمتیم
موفق باشید

eghbali66
جمعه 29 بهمن 1389, 18:28 عصر
سلام دقیقا متوجه منظورتون نشدم
یعنی میخواین یه فایل exe رو خودتون طراحی کنین؛ اگه این طوره باید به زبان assembly تسلط کامل داشته باشین
اما اگه منظورتون اینه که میخواین یه فایل exe رو از طریق ریسورس نویسی ایجاد کنین به عبارتی یک فایل exe از قبل طراحی شده دارین و میخواین ریسورس ها شو ویرایش کنین (همانطور که بیشتر برنامه ها نظیر اتوران سازها این کار رو انجام میدن) میتونین
همینطور اون قسمت سوالتون که گفتین "فایل های باز شده به همان فرمت وی بی و فرمت ذخیره شده هم وی بی باشه" رو میتونین بیشتر توضیح بدین...
یعنی میخواین فایل های vb چی بشن؟ آیا منظورتون اینه که میخواین به شیوه فایل های vb که قابل ویرایش در هر جایی حتی notepad هم هستند ذخیره بشن؟

اگه توضیحات ناقص یا گنگ بودند بفرمائید در خدمتیم
موفق باشید

مرسی اقا محسن. ببینین من یه برنامه با ویزوال بیسیک 6 نوشتم که در نهایت میخوام اونه بفرم Exe در بیارم تا استاد براحتی بتونه اطلاعاته بگیره. در سربرگ File داریم این گزینه رو دیگه؟
بعد من میخوام Dialog box بسازم. یعنی اون فایل Exe من میخام سربرگهای Open, Save ,Undoذاشته باشه. بعد بوسیله Save as میخوام تغییراتی که چنانچه انجام شده، ذخیره بشه و فایل نهایی با همان فرمت قبلیش یعنی Exe و یا حالا با فرمت Vbp ذخیره بشه. مرسی اگه کمک کنین ممنون میشم

محسن واژدی
جمعه 29 بهمن 1389, 18:57 عصر
این برداشت بنده از توضیحاتتون بود
اگه درسته بفرمائید؛ تا ادامه بدیم
- شما میخواین نهایتا برنامه تون رو کامپایل کنین
- میخواین داخل برنامه تون سه تا ابزار بنام های Save, Open و Undo باشه یکی برای ذخیره دیگری بارگذاری و سومی برای undo کردن تغییرات
- بعد از تغییرات میخوای یک فایل اجرایی درست بشه با همان شکل برنامه اصلیتون منتها یک فایل اجرایی باشه

همینطور همچنان این چندتا مطلب برای بنده گنگ مونده که میخواین با فرمت vbp ذخیره بشه: مگه چرا حتما باید با فرمت vbp باشه میتونین کمی واضحتر بگین که آیا میخواین از ذخیره شدن با فرمت vbp استفاده ای کنین؛ و مطلب دیگه اینکه ابزار undo را برای چه تغییراتی میخواین به عبارتی نگفتین برنامه تون از چه نوعی است یکمی راجع به عملکرد و کارش توضیح بدین

eghbali66
جمعه 29 بهمن 1389, 19:24 عصر
این برداشت بنده از توضیحاتتون بود
اگه درسته بفرمائید؛ تا ادامه بدیم
- شما میخواین نهایتا برنامه تون رو کامپایل کنین
- میخواین داخل برنامه تون سه تا ابزار بنام های Save, Open و Undo باشه یکی برای ذخیره دیگری بارگذاری و سومی برای undo کردن تغییرات
- بعد از تغییرات میخوای یک فایل اجرایی درست بشه با همان شکل برنامه اصلیتون منتها یک فایل اجرایی باشه

همینطور همچنان این چندتا مطلب برای بنده گنگ مونده که میخواین با فرمت vbp ذخیره بشه: مگه چرا حتما باید با فرمت vbp باشه میتونین کمی واضحتر بگین که آیا میخواین از ذخیره شدن با فرمت vbp استفاده ای کنین؛ و مطلب دیگه اینکه ابزار undo را برای چه تغییراتی میخواین به عبارتی نگفتین برنامه تون از چه نوعی است یکمی راجع به عملکرد و کارش توضیح بدین
بله تقریباً درسته. ببین من تو برنامم اطلاعاتی مثه دما ی یه سیال ، ضریب انتقال حرارت و ... میدم و یه سری اطلاعات مثه دما خروجی و ... میگیرم. بعد میام اینارو روی یه نمودار رسم میکنم. بعد کاربر میتونه اطلاعات ورودی رو تغییر بده و جوابهای دیگه ای بگیره . حالا من میخام این تغییرات یه جایی سیو بشه. حالا سیو کردن اون نمودار و اطلاعات خروجی هم خوبه. حالا Undo رو نمیخواد!

محسن واژدی
جمعه 29 بهمن 1389, 19:42 عصر
برای ذخیره تغییرات
اگر تعداد مقادیری که کاربر میخواد در برنامه وارد کنه ثابته مثلا تنها کاربر لازمه 10 تا texbox رو پر کنه کافیه یک Type رو با اون تعداد (که در این نمونه10 ) عضو تعریف کنین و مقادیر ذخیره شده در اون رو در فایل خارجی از نوع باینری ذخیره کنین و برای بارگذاری هم مجددا اون اطلاعات رو در همین Type بارگذاری کنین

موفق باشید

محسن واژدی
جمعه 29 بهمن 1389, 20:17 عصر
نمونه زیر رو ببینین

eghbali66
جمعه 29 بهمن 1389, 20:27 عصر
I really really appreciate that