PDA

View Full Version : صفحه وب

صنم
دوشنبه 07 شهریور 1384, 13:34 عصر
سایت ما روی سرور قرار دارد من می خوام به خودم این Permission را بدم که وقتی از طریق فرانت پیج edit می زنم بتوانم کل فلدر وب سایتم را Browse کنم چه طوری باید این کارو انجام بدم.

mhjb
دوشنبه 07 شهریور 1384, 18:08 عصر
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی چون من فکر می‌کنم چیزی که تو می‌خوای یه کار خیلی خیلی ساده است.

javadonline
سه شنبه 08 شهریور 1384, 06:59 صبح
سلام
ما که نفهمیدیم چی گفتی ولی اگه منظور اینه که تمام اطلا عات سایتتون روی کامپیوتری هست که شما بهش دسترسی داری خوب می تونی از تو فرانت پیچ بهش مسیر بدی بیاریش دیگه ...

صنم
سه شنبه 08 شهریور 1384, 07:27 صبح
ببینید من از یه کامپیوتر دیگه میخوام وقتی صفحه وب رو edit in frontpage میزنم درfrontpage کل سایتم رو browse کنه یعنی open web کنه .

mhjb
سه شنبه 08 شهریور 1384, 19:13 عصر
کافی تو پنجره Open تایپ کنی $Computer Name\Drive\\ مثلا اگر اسم کامپیوتری که فایلات اونجا است Mhjb باشه و فایلات توی شاخه \:D باشه کافی تایپ کنی $MHJB\D\\
بعد یه پنجره لاگین میاره که باید یوزر و پسورد سرورت رو بهش بدی و الخ
البته اگر درست فهمیده باشم چی می‌خوای!!!

صنم
چهارشنبه 09 شهریور 1384, 07:19 صبح
سلام
ممنون که جواب میدید
ولی من اینو که گفتید نمی خوام ، من می خوام سایتم رو که تغییر می دم (از یه کامپیوتر دیگه) دوباره بتونم publish کنم روی سرور . و این مستلزم این هست که در frontpage از منوی tools گزینه server فعال باشه که من بتونم به خودم به عنوان admin این permission رو بدم که بتونم سایتو تغییر بدم ولی حتی وقتی با کاربر admin وارد می شم این گزینه server از منوی tools همچنان غیر فعال هست و من نمی تونم دوباره سایتو بعد از تغییرات upload کنم . امیدوارم که منظورمو رسونده باشم .