ورود

View Full Version : سوال: اجازه دسترسی Adminstrator برای DLL

loo30fer
شنبه 30 بهمن 1389, 14:12 عصر
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
میخواستم بدونم آیا میشه برای یک DLL هم اجازه Adminstrator رو صادر کرد که تو ویندوز 7 و ویستا دیگه راحت بشه به همه چیز دسترسی داشت و دیگه نیازی به تیک زدن گزینه Run As Adminstrator فایل اگزمون نداشته باشه اگه نمیشه چطور میشه این قابلیت Run As Adminstrator برای هر برنامه دلخواه فعال کرد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

vcldeveloper
شنبه 30 بهمن 1389, 18:35 عصر
DLL به خودی خود اجرا نمیشه، بلکه در فضای آدرس یک پروسه لود میشه.

اگه نمیشه چطور میشه این قابلیت Run As Adminstrator برای هر برنامه دلخواه فعال کرد
قبلا درباره اش توضیح داده شده، عبارت manifest یا مانیفست را در همین تالار جستجو کنید.

loo30fer
شنبه 30 بهمن 1389, 19:10 عصر
ممنون جناب کشاورز ولی اگه اشتباه نکنم این manifest فقط مخصوص استفاده برای دلفی هست آیا راهی وجود داره که بشه باهاش تیک Run As Administrator تمام فایلهای رو فعال کرد از قبیل نوشته شده با سی ++ و ویژوال بیسیک و فایلهای ستاپ و ... و هم فعال و غیر فعال بودن تیک Run As Administrator رو چک کرد

AmirHarirbafan
شنبه 30 بهمن 1389, 20:00 عصر
ممنون جناب کشاورز ولی اگه اشتباه نکنم این manifest فقط مخصوص استفاده برای دلفی هست
مانیفست مخصوص دلفی نیست مربوط به ویندوزه، که زبان های برنامه نویسی اونو به نحوی پیاده سازی میکنن
مثلا این برای دات نته :
http://barnamenevis.org/showthread.php?275369-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-Application-Manifest

loo30fer
شنبه 30 بهمن 1389, 20:46 عصر
دوست عزیز کن کلا میخوام هر فایلی رو که کاربر خواست و آدرسش رو به برنامه من داد تیک Run As Administrator رو فعال کنم حالا ممکنه یک فایل Setup باشه یا یک برنامه که با UPX پک شده باشه پس حتما باید اول تشخیص زبان برنامه رو پیاده کنم و باز ممکنه پک شده باشه , یعنی راهی نیست که این تیک رو مستقیم فعال کرد نه فقط دستی ؟

vcldeveloper
یک شنبه 01 اسفند 1389, 01:15 صبح
کلا میخوام هر فایلی رو که کاربر خواست و آدرسش رو به برنامه من داد تیک Run As Administrator رو فعال کنم حالا ممکنه یک فایل Setup باشه یا یک برنامه که با UPX پک شده باشه پس حتما باید اول تشخیص زبان برنامه رو پیاده کنم و باز ممکنه پک شده باشه
ربطی به دونستن زبان برنامه نویسی استفاده شده یا Packer استفاده شده نداره. هر برنامه ایی که دسترسی Administrator نیاز داره، باید به ویندوز این نیاز را اعلام کنه. اعلام این نیاز هم به طور معمول از طریق ارائه مانیفست، که در واقع یک Resource به صورت داده XML هست، انجام میشه. پس اگر شما برنامه ایی را اجرا کنید، که نیاز به همچین دسترسی داشته باشه، و این نیاز را هم اعلام کرده باشه، به طور خودکار پنجره UAC مربوط به تایید کاربر نمایش داده میشه.
از طرف دیگه، اگر یک برنامه دارای دسترسی Administrator برنامه دیگه ایی را فراخوانی کنه، به طور عادی برنامه فراخوانده شده هم دسترسی های برنامه فراخوان را خواهد داشت.